- 17 Temmuz 2013
- 10.974
- 17.801
- 298
Nedenkialaniniz ne?
Bence sıkıntı etme. Tecrübeli kişilerin daha uzun olabilir. Bazen mülakatlarda birden fazla kişiylede görüşme olabiliyor.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Nedenkialaniniz ne?
Ayy cok heyecanli biriyim ben elletim ayaklarim buz keser diye korkuyorumBence sıkıntı etme. Tecrübeli kişilerin daha uzun olabilir. Bazen mülakatlarda birden fazla kişiylede görüşme olabiliyor.
Özgüven cok önemli canim.Ayy cok heyecanli biriyim ben elletim ayaklarim buz keser diye korkuyorumbi kac kisiyle hele. Yani son 1 yild ozguvenim cok zedelendi cok tedirginim
Ayy cok heyecanli biriyim ben elletim ayaklarim buz keser diye korkuyorumbi kac kisiyle hele. Yani son 1 yild ozguvenim cok zedelendi cok tedirginim
Ay ne güzel ya maşallah :) darısı başıma diyeyimHeyacanlanmak normal benimde özgüvenimin zelendiği zamanlar olmuştu.
1 yıl iş aradım. Yüzlerce başvuru yaptım ama mülakat için dahi aranmadım. Sonra büyük bir yer aradı. Dedim 1 yıldır kimse aramadı bunlarda almaz beni dedim gitmedim görüşmeye hata ettim. Her görüşme tecrübe. Sonra şuan çalıştığım iş yerine geldim. Önce.ik personeliyle görüştüm, sonra ik müdürüyle. Tam gidiyordıum bekle dediler kendi müdürümle görüştüm. 10 dk sonra mali mali işler ve koordinatörle görüştüm yine beklettiler. Sonra ayak üstü işe alındınız istediğiniz maaşla dediler. Ben şok vefat.
Darısı başına...
Yaw şimdi anlatınca komik olmayacak ama anlatayım. Mülakat yaptığım kişinin o şirkete hangi şirketten geçtiğini okumuştum. Adam anlatıyordu şirket yenileniyor şuradan geçen var buradan geçen var diye. Ben de adamın geçtiği şirketin adını söyledim. Buradan da geçen var dedim. Sen dersine çalışmışsın dedi. Ben de siz benim cv mi okurken ben de sizin cv nizi okuyordum dedim. Yeni mezun deneyimsiz biri için riskli bir cümleydi. İşe alındığım zaman o çalışma ve cevap sayesinde işe alındığımı öğrendim.çok merak ettim nasıl espirili bir mulakat oldu sizin için![]()
Çok teşekkür ederim dikkate alıcam hepsini :)IK ciyum. sakin pahali kiyafetler giyme kahverengi giyme siyah fume yaz aylarindayiz abarti olmayacak sekilde mavi. agir makyaj agir parfum kullanma. cok topuklu giyme.
sinav yapacak olabilirler 45 dk dediklerine gore. kisilik testi gibi. toplu mulakat da olabilir. eger toplu mulakatsa sorulan sorularda ne cok one atil ne de geride kl. tartisma sorulari sorulursa sakin agir tartismalara girme kivaminda olsun.
okukda yaptigin stajlari katildigin paneller falan varsa onlari anlat ama basvurdugun ise uygunsa... ben adayla genelde yarim saate yakin gorusurum bazen bir saati bulur hatta bazen de 5 dk. ama 45 dk diye belirtmeleri acayip olmus. bazilari yazmis gelecekte kendini nerede goruyorsun sorarlar diye ben sormuyorum mesela. kisa vadeli hedeflerinden yola cikarak aday kendisi anlatir.
basarilar...