İlk kez ovulasyon yapıyorum yardim eder misiniz

dreamgirLlll

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
8 Temmuz 2025
60
18
3
30
Merhaba bu ay ilk kez ovulasyon testi yapıyorum dün başladım dün 10 bugün ise döngünün 11. Günü testler bu şekilde şimdi benim anlamadığım ilişki günleri ne zaman olmalı mesela bu geceki ilişkinin gebeliğe etkisi olur mu ne zaman çatlayacak tahmini hiç bilmiyorum gitgide koyulasvcak sanırım ama hangi günler ilişki olmalı sizce. Bir de 5. Dk daki sonucu mu baz almaliyiz 10 mu yardımcı olursanız sevinirim

Eklentiler

• 1000068504.webp
    1000068504.webp
    7,8 KB · Görüntüleme: 36
Merhaba bu ay ilk kez ovulasyon testi yapıyorum dün başladım dün 10 bugün ise döngünün 11. Günü testler bu şekilde şimdi benim anlamadığım ilişki günleri ne zaman olmalı mesela bu geceki ilişkinin gebeliğe etkisi olur mu ne zaman çatlayacak tahmini hiç bilmiyorum gitgide koyulasvcak sanırım ama hangi günler ilişki olmalı sizce. Bir de 5. Dk daki sonucu mu baz almaliyiz 10 mu yardımcı olursanız sevinirim
Canım testte ikisi aynı koyulukta çıkarsa yumurtlama olur daha olmamış testine göre günaşırı değerlendirme yapabilirsin yani nezaman yumurtlarsın bilemeyeceğimiz için ilişkinin gebeliğe etkiside bilinmez yani misal on gün sonra yumurtlama göreceksen bugün ki ilişki gebelik oluşturmaz ama 2 3 gün sonra yumurtlama olacaksa olusturabilir.

Merhaba, ben de bir ay kullandım ovulasyon testini ve şimdi sanırım gebeyim(idrar testlerine göre, kan testinin de sonucunu bekliyorum) Ben kendiminkini anlatayım size. Ben ilk adet bitince yapmaya başladım ve T kısmında hiçbir şey çıkmadı ve 13. Güne kadar da t kısmında hiçbir şey çıkmadı. 13 te t belirmeye başladı. 14te de koyu oldu. 15te de yine silikleşti. Şunu demek istiyorum. Herkeste her zaman t çizgisi sürekli çıkmıyor. Ve ben çıktığında yumurtlamanın yaklaştığını anlamıştım öyle de oldu. O yüzden çok daha koyulmasını bekleyip zaman kaybetmeden, olabildiğince ilişkiye girmeye çalışın bence. Birden t tamamen kaybolabilir çünkü

Merhaba, ben de bir ay kullandım ovulasyon testini ve şimdi sanırım gebeyim(idrar testlerine göre, kan testinin de sonucunu bekliyorum) Ben kendiminkini anlatayım size. Ben ilk adet bitince yapmaya başladım ve T kısmında hiçbir şey çıkmadı ve 13. Güne kadar da t kısmında hiçbir şey çıkmadı. 13 te t belirmeye başladı. 14te de koyu oldu. 15te de yine silikleşti. Şunu demek istiyorum. Herkeste her zaman t çizgisi sürekli çıkmıyor. Ve ben çıktığında yumurtlamanın yaklaştığını anlamıştım öyle de oldu. O yüzden çok daha koyulmasını bekleyip zaman kaybetmeden, olabildiğince ilişkiye girmeye çalışın bence. Birden t tamamen kaybolabilir çünkü
Ne güzel 2.ayda gebe kalmışsınız burada ben dahil bir çok kişi uzun zamandır deniyor ve istiyoruz hamile duası kabul olur derler bize de dua et.. 13. Güne kadar t çizgisinde hiç bişi cikmamasina da şaşırdım herkesin attığı testlerde günden güne koyulaşma oluyor teşekkür ederim bilgiler için

Henüz pik olmamış canım her gün aynı saatlerde sıvı almını keserek 2. İdrarla yapmalısın. Pik görünce değerlendir çatlamaya kadar. Çatlama günü de değerlendir. Ama önemli olan yumurta çatlamadan önce içerde sperm olması çünkü spermlerin gitmesi gereken yol zaman alıyor ve yumurta ancak 24 saat yaşar

Henüz pik olmamış canım her gün aynı saatlerde sıvı almını keserek 2. İdrarla yapmalısın. Pik görünce değerlendir çatlamaya kadar. Çatlama günü de değerlendir. Ama önemli olan yumurta çatlamadan önce içerde sperm olması
Dün gece ilişki yaşadım o yüzden bende. Ama dün pik degildi görüyorsun yine de etkisi olur mu yani sperm kaç gün canlı kalıyor acaba

Dün gece ilişki yaşadım o yüzden bende. Ama dün pik degildi görüyorsun yine de etkisi olur mu yani sperm kaç gün canlı kalıyor acaba
Sen gün aşırı devam et birden pik görebilirsin hiç belli olmaz. 1 gün dolu 1 gün boş ilişki olursa kaçırma ihtimalin yok zaten. Spermler 3 güne kadar canlı kalabiliyor ama kişiye göre değişir kalite de önemli.

iki çizginin kopkoyu olduğu gün ve sonrası ilşki olacak pik zamanı ve çatlama zamanı o

Back
X