• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İlk kez tüp bebek yaptıracak olanlar yardım lütfen !!

bende aynı durumdayım yarın kontrol var bakalım ne diyecek?
yarın yumurtlama döngümün olduğu zamanlara denk geliyor muhtemelen kontrol edip gönderecek başlarsa adetle birlikte başlar sanırım değilmi?
Evet adet döneminin 2.günü erkenden doktorunuzla tekrar görüşün.

Asla stres yapma kafa olarak kendini baska seylerle oyala canin skldiginda istedigin zaman bana yazabilirsn ben de aşamalarmi kendi postumda yazicam hakkimzda hayirlisi olsun 🤍💚
Merhabalar arkadaşlar ben ve eşimde biyolojik olarak hiç bir sıkıntımız olmamasına rağmen 1,5 yıldır bir gelişme olmadı, bizde tüp bebek yapmaya karar verdik. ilk aşamaları geçtik 13 yumurta toplandı, akabinde 5 tane döllendi.
6. güne 2 tane embriyom donduruldu transfer için. embriyolarıma bb değeri verildiği söylediler. transferim iki adet sonrası ilk adetim oldum bu ay. bundan sonra neler yapmalı nerlere dikket etmeli ????

Merhabalar arkadaşlar ben ve eşimde biyolojik olarak hiç bir sıkıntımız olmamasına rağmen 1,5 yıldır bir gelişme olmadı, bizde tüp bebek yapmaya karar verdik. ilk aşamaları geçtik 13 yumurta toplandı, akabinde 5 tane döllendi.
6. güne 2 tane embriyom donduruldu transfer için. embriyolarıma bb değeri verildiği söylediler. transferim iki adet sonrası ilk adetim oldum bu ay. bundan sonra neler yapmalı nerlere dikket etmeli ????
ben henüz tüp bebek aşamalarına geçmedim 10 gün var reglime sonra başlıycaz hayırlısıyla o yüzden bu süreçte ben sağlıklı beslenmeye stresten uzak durmaya çalışıyorum fsh degerim için hayıt tentürü tüketiyorum folik asit içiyorum balık tüketimini artırdım fındık fistık vs tüketiyorum bide arı sütü bal polen yiyorum böyle şeylerle vücudumu hazırlamaya çalışıyorum yani sende en başta stres yapmadan kafanı boşaltmaya çalış başka şeylerle ilgilen mesela beslenmene dikkat et ,hakkınızda hayırlısı olsun

tıp fakültesinde tüp bebek işlemlerine ve ilaçlarına ne kadar gidiyor bilen var mı acaba

ben henüz tüp bebek aşamalarına geçmedim 10 gün var reglime sonra başlıycaz hayırlısıyla o yüzden bu süreçte ben sağlıklı beslenmeye stresten uzak durmaya çalışıyorum fsh degerim için hayıt tentürü tüketiyorum folik asit içiyorum balık tüketimini artırdım fındık fistık vs tüketiyorum bide arı sütü bal polen yiyorum böyle şeylerle vücudumu hazırlamaya çalışıyorum yani sende en başta stres yapmadan kafanı boşaltmaya çalış başka şeylerle ilgilen mesela beslenmene dikkat et ,hakkınızda hayırlısı olsun
hayıt tentürünü nereden temin ettiniz acaba?
bende fsh değeri için testere dişli aslan pençesi içiyorum burada içen arkadaşlardan edindiğim bilgiye göre
sizin fsh değeriniz kaç acaba?

çok teşekkür ederim :)hepimizin işi rast gitsin bende yazıcam burdan süreçlerimi,ama şu süreçte beslenme de önemlidir galiba benim doktorum birşey söylemedi,deneyimleri olanlar yazarsa sevinirim.
instagramda pcos_tupbebek adlı sayfam var tüm detaylara ulasabilirisiniz.

çok teşekkür ederim :)hepimizin işi rast gitsin bende yazıcam burdan süreçlerimi,ama şu süreçte beslenme de önemlidir galiba benim doktorum birşey söylemedi,deneyimleri olanlar yazarsa sevinirim.
bana doktorum avakado, nar suyu, buğday ruşeymi(çağdaş marketten bulabildim , internette de var), bol renkli salatalar ,arı sütü önerdi size de katkı olsun bende paylaşırım burada edindiğim bilgileri

hayıt tentürünü nereden temin ettiniz acaba?
bende fsh değeri için testere dişli aslan pençesi içiyorum burada içen arkadaşlardan edindiğim bilgiye göre
sizin fsh değeriniz kaç acaba?
Canim benim en son 20 cikti fsh degerim ama hayit tenturunu kullandigim ay 10 na hatta 5 kadar dusuyor ozellikle bunu test ettim lac aydir gidiyorum hastaneye kullandigim ay düşüyor kullanmadigim ay yukseliyor emin oldum artik he bide stres muthis etkiliyor. Hayit tenturunu karahanoglu cifliginden siparis veriyorum ben cajim

bana doktorum avakado, nar suyu, buğday ruşeymi(çağdaş marketten bulabildim , internette de var), bol renkli salatalar ,arı sütü önerdi size de katkı olsun bende paylaşırım burada edindiğim bilgileri
Cok tesekkurler canim bu bugday ruseymi daha once duymustum yan etkisi olmaz demi yada nar suyunun bi yeri düzeltirken bi yeri bozmayalım 😅

Cok tesekkurler canim bu bugday ruseymi daha once duymustum yan etkisi olmaz demi yada nar suyunun bi yeri düzeltirken bi yeri bozmayalım 😅
buğday ruşeymi bir çok vitamin ve mineral içeriyormuş canım
bende hoca söyleyince hemen aldım
senin tedavin ne aşamada canım
yüksek fsh ile yumurta kalitesi biliyorsun sorunlu oluyor
burdan paylaşalım destek olalım biribirimize

buğday ruşeymi bir çok vitamin ve mineral içeriyormuş canım
bende hoca söyleyince hemen aldım
senin tedavin ne aşamada canım
yüksek fsh ile yumurta kalitesi biliyorsun sorunlu oluyor
burdan paylaşalım destek olalım biribirimize
ben şuanda reglimi bekliyorum,bu ay tüp bebeğe gecilecek dedi doktor,fakat şuanda yasaklarda geldi tüp bebek başlar mı bilmiyorum :( buğdayı bende alıcam biraz araştırma yaptımda gerçekten faydalıymış.Fsh benim çok demgesiz hayıt tentürü kullanırsam düşüyor kullanmazsam eğer yükseliyor ve yumurta rezervimde sıkıntılı yaşım daha 31 ve çok az yumurtam oluyor :( sen şuan hangi durumdasın peki canım

ben şuanda reglimi bekliyorum,bu ay tüp bebeğe gecilecek dedi doktor,fakat şuanda yasaklarda geldi tüp bebek başlar mı bilmiyorum :KK43: buğdayı bende alıcam biraz araştırma yaptımda gerçekten faydalıymış.Fsh benim çok demgesiz hayıt tentürü kullanırsam düşüyor kullanmazsam eğer yükseliyor ve yumurta rezervimde sıkıntılı yaşım daha 31 ve çok az yumurtam oluyor :KK43: sen şuan hangi durumdasın peki canım
canım benim de bu ay başlayacaktı ama polip gördü hoca
adetle gel bi bakalım bazen kaybolabiliyor dedi kaybolmadı ise alacak histereskopi olacağım
tedaviye başlayalı 2 ay oldu ama hala yumurta geliştirme aşamasına geçemedik
benim fsh ilk gittiğimde 15 sonra 12 çıktı
ama hoca hala biraz daha düşmesinden yana
çünkü 10 un üzerinde sağlıklı gebelik olmaz diyor
gerçi okadar çok varki yüksek değerle kendiliğinden bile hamile kalan
evet ne yazık
ki hayıt ve aslan pençesi ile bu değerler düşüyor baskılıyor aslında
bana hoca prp işleminin yumurtalık rezervini arttırdığını ve bu hormon değerlerini de otomatik düzeltiğini söyledi
hatta orada konuştuğum bir hastası da prp olduktan sonra fsh ve lh değeri dengeye girmiş
bu ay gittiğimde herşey belli olacak aslında
eğer hala polip duruyorsa histereskopi olacağım
ve prpr yi hatırlatacağım hocaya
onu da denemek istiyorum mutlaka

sana aynı zamanda testere dişli aslan pençesini de öneririm canım
o da fsh ve diğer hormonları dengeliyor

Merhaba kızlar bnde bu ay aşılama yaptırdım ama maalesef olmadi tüp bebek düşünüyorum ama aklm çok karışık nasıl başlanıyor kaç iğne vuruluyosunuz süreç nasıl ilerlio pek anlamadm .. yumurta toplama işlemine kadar her gün iğne mi vurdunuz 😔süreç hakkında bilgi verirseniz sevinirim

Selam canım senin adet ne zaman bizde karar verdik eşimle tüp bebeğe. Dr randevuu aldım adetin 3. gününe direk bize tüp bebeğe başlar mı acaba doktor?

Back
X