İlk kez uzun yazıcam Canım sıkkın

kim haklı

• Ankete Katılan
    10
Evet Kadir gecesi benim de içime sinmiyor
Bir de yeğenimi sevecektim doya doya ama o kadar bağırdıki maalesef adım atamam. İnşaşşah bize gelirler de barışırız

Hoşgörü ayı ramazan.. Barısmak istiyorsunuz zaten. Özür dilemeyin ama bence konusun kardesınızle. Sinirler gerilmiş olabılır o an size patlamış olabılır vs vs.. Zaten mısafırlermıs bayram oncesı bence küs kalmayın.

Bazi kardesler terbiyesiz oluyor benim.kardesim bana oyle bagiramaz onu mahvederim susar bendende çekinir. Bazen it damari tutuyo gerci boyle saygısızca esinizin önünde bagirmasina izin vermeyin. Ne ayıp sey..onami kalmis sizin namaziniza ona buna laf etmek deli yav

Kimseyi ibadetiniz hakkında söz sahibi yapmayın. Niye söylemekle yükümlüsün sen peygamber misin deseydiniz. Burada hiç kılmayan insanlar var (illaki vardır) ayıp olmuyor mu deseydiniz. Hatta dışarıda iseniz bağırarak çarpıtarak söyleseydiniz de insanlar onu orada bakışlarıyla, sözleriyle bir linç etseydi keşke.

Böyle hassas bir konuda lütfen size bu şekilde yorum yapanları susturun. Kuzeninizi arayıp konuşun, ama kardeşinizle hayır.
Evet
Kuzenim de o an dedi sen haklısın tarzında bana
Ben de dedim kardeşime , şuan kimse sana hak vermez burada ama o kuzenimi de susturmayı başardı , sen karışma falan gibilerinden
İşte kavgacılar kıymetli oluyo
Herkes ondan yana gözükmek durumunda kalıyo
Zaten dedim ya, o zaman ben işyerindekilerine diyim ki oruç tutmayın namaz yok , olacak iş mi dedim nafile ...
İşte demek istiyor Kİ 5 vakit kılan biri değilsin de teravihe gitmesen de olur hani bizle kal demek istiyo ama çirkince

Bazi kardesler terbiyesiz oluyor benim.kardesim bana oyle bagiramaz onu mahvederim susar bendende çekinir. Bazen it damari tutuyo gerci boyle saygısızca esinizin önünde bagirmasina izin vermeyin. Ne ayıp sey..onami kalmis sizin namaziniza ona buna laf etmek deli yav
Aynen öyle ... doğru söylüyorsunuz

Hoşgörü ayı ramazan.. Barısmak istiyorsunuz zaten. Özür dilemeyin ama bence konusun kardesınızle. Sinirler gerilmiş olabılır o an size patlamış olabılır vs vs.. Zaten mısafırlermıs bayram oncesı bence küs kalmayın.
İnşallah
Ne diyim

kız olayın sıcaklığıyla cok sınırlısın de buyutelecek bı mevzu yok kardeşin çocuk gibi davranmış sen olgunluk la karsılasaydın keşke ramazanda boyle tatsızlıklara gerek yok onumuz bayram kus mu gıreceksınız:skandal:
Bana laf sokmasını nasıl olgunlukla karşılıyım :) ah yaa
Hiç alışık değilim dert çekmeye
Gerildim

Evet Kadir gecesi benim de içime sinmiyor
Bir de yeğenimi sevecektim doya doya ama o kadar bağırdıki maalesef adım atamam. İnşaşşah bize gelirler de barışırız
Eğer ramazanınız daha verimli geçmesini isteyerek namaza başladıysanız bence bu konuda da gurur yapmayın sizin kardeşiniz canınız aynı zamanda misafir annenlere gelse de sana da misafir bu şekilde evden çıkması hiç hoş olmamış şeytanın gazına gelip boşuna gurur yapıp şu mübarek gün sevindirmeyin şeytanı. Bi de ben çok yakınım olan vazgeçemeyeğim insanlara karşı kin tutmamaya çalışırım eğer problem burdaki gibi ciddi bişey değilse bunu da şöyle düşünürerk yapıyorum ölüm hak kime ne zaman geleceği belli olmaz Rabbim hayırlı ömürler versin sabaha çıkacağımızın garantisi yok Allah esirgesin yarın kardeşinize bişey olsa o hak etti bu küslüğü diyebilecekseniz gurur yapmaya görüşmek istememeye devam edin

Birine bağırıp cagirmanin ve zorlamanin dinen hükmü neymiş peki bunu sizin muhteşem müslüman kardesiniz biliyor mu?

Eğer ramazanınız daha verimli geçmesini isteyerek namaza başladıysanız bence bu konuda da gurur yapmayın sizin kardeşiniz canınız aynı zamanda misafir annenlere gelse de sana da misafir bu şekilde evden çıkması hiç hoş olmamış şeytanın gazına gelip boşuna gurur yapıp şu mübarek gün sevindirmeyin şeytanı. Bi de ben çok yakınım olan vazgeçemeyeğim insanlara karşı kin tutmamaya çalışırım eğer problem burdaki gibi ciddi bişey değilse bunu da şöyle düşünürerk yapıyorum ölüm hak kime ne zaman geleceği belli olmaz Rabbim hayırlı ömürler versin sabaha çıkacağımızın garantisi yok Allah esirgesin yarın kardeşinize bişey olsa o hak etti bu küslüğü diyebilecekseniz gurur yapmaya görüşmek istememeye devam edin
İnşallah hayırlısı olsun :dua:

Bana laf sokmasını nasıl olgunlukla karşılıyım :) ah yaa
Hiç alışık değilim dert çekmeye
Gerildim
Kim kı haksız olduğu bir munakasayı terk ederse ona cennetin kenarından bir ev kurulur haklı olduğu munakasayı terkedene cennetin ortasından bir ev kurulur sahih hadıstır kendısı

Ben olsam vakitlere dikkat et dediginde o da olur der gecerdim. Siz bu konuyu biraz ego meselesi yapmissiniz. Tabi kardesiniz de biraz sert soylemis olabilir ama onemlo bisey yokmus.
Kardes bu yani. Abisi de esime takilir bazen namaz konusunda vs ama hic gerginlik oldugunu gormedim aralarinda.
Evet
Geçiştirecek birşeydi ama... normal zamanda dese ok da... o an ne yapacağımıza karar veriyorduk
Karmaşıktı
Sanki ben onları bırakıp namaza gidiyorum olayı oluyodu o beni uyarırken
Yani zamanı değildi

Kim kı haksız olduğu bir munakasayı terk ederse ona cennetin kenarından bir ev kurulur haklı olduğu munakasayı terkedene cennetin ortasından bir ev kurulur sahih hadıstır kendısı
Evet bunu duydum ama haklı hakkını aramalıdır dio hz Ali :) haksızlık karşında susan dilsiz şeytandır
Ona ne demeli :)))

Back
X