kız olayın sıcaklığıyla cok sınırlısın de buyutelecek bı mevzu yok kardeşin çocuk gibi davranmış sen olgunluk la karsılasaydın keşke ramazanda boyle tatsızlıklara gerek yok onumuz bayram kus mu gıreceksınız:) ya napıyım moralim bozuldu aşk olsun

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kız olayın sıcaklığıyla cok sınırlısın de buyutelecek bı mevzu yok kardeşin çocuk gibi davranmış sen olgunluk la karsılasaydın keşke ramazanda boyle tatsızlıklara gerek yok onumuz bayram kus mu gıreceksınız:) ya napıyım moralim bozuldu aşk olsun
Evet Kadir gecesi benim de içime sinmiyor
Bir de yeğenimi sevecektim doya doya ama o kadar bağırdıki maalesef adım atamam. İnşaşşah bize gelirler de barışırız
EvetKimseyi ibadetiniz hakkında söz sahibi yapmayın. Niye söylemekle yükümlüsün sen peygamber misin deseydiniz. Burada hiç kılmayan insanlar var (illaki vardır) ayıp olmuyor mu deseydiniz. Hatta dışarıda iseniz bağırarak çarpıtarak söyleseydiniz de insanlar onu orada bakışlarıyla, sözleriyle bir linç etseydi keşke.
Böyle hassas bir konuda lütfen size bu şekilde yorum yapanları susturun. Kuzeninizi arayıp konuşun, ama kardeşinizle hayır.
Aynen öyle ... doğru söylüyorsunuzBazi kardesler terbiyesiz oluyor benim.kardesim bana oyle bagiramaz onu mahvederim susar bendende çekinir. Bazen it damari tutuyo gerci boyle saygısızca esinizin önünde bagirmasina izin vermeyin. Ne ayıp sey..onami kalmis sizin namaziniza ona buna laf etmek deli yav
İnşallahHoşgörü ayı ramazan.. Barısmak istiyorsunuz zaten. Özür dilemeyin ama bence konusun kardesınızle. Sinirler gerilmiş olabılır o an size patlamış olabılır vs vs.. Zaten mısafırlermıs bayram oncesı bence küs kalmayın.
Bana laf sokmasını nasıl olgunlukla karşılıyım :) ah yaakız olayın sıcaklığıyla cok sınırlısın de buyutelecek bı mevzu yok kardeşin çocuk gibi davranmış sen olgunluk la karsılasaydın keşke ramazanda boyle tatsızlıklara gerek yok onumuz bayram kus mu gıreceksınız![]()
Eğer ramazanınız daha verimli geçmesini isteyerek namaza başladıysanız bence bu konuda da gurur yapmayın sizin kardeşiniz canınız aynı zamanda misafir annenlere gelse de sana da misafir bu şekilde evden çıkması hiç hoş olmamış şeytanın gazına gelip boşuna gurur yapıp şu mübarek gün sevindirmeyin şeytanı. Bi de ben çok yakınım olan vazgeçemeyeğim insanlara karşı kin tutmamaya çalışırım eğer problem burdaki gibi ciddi bişey değilse bunu da şöyle düşünürerk yapıyorum ölüm hak kime ne zaman geleceği belli olmaz Rabbim hayırlı ömürler versin sabaha çıkacağımızın garantisi yok Allah esirgesin yarın kardeşinize bişey olsa o hak etti bu küslüğü diyebilecekseniz gurur yapmaya görüşmek istememeye devam edinEvet Kadir gecesi benim de içime sinmiyor
Bir de yeğenimi sevecektim doya doya ama o kadar bağırdıki maalesef adım atamam. İnşaşşah bize gelirler de barışırız
Ah kardeşimBirine bağırıp cagirmanin ve zorlamanin dinen hükmü neymiş peki bunu sizin muhteşem müslüman kardesiniz biliyor mu?
İnşallah hayırlısı olsunEğer ramazanınız daha verimli geçmesini isteyerek namaza başladıysanız bence bu konuda da gurur yapmayın sizin kardeşiniz canınız aynı zamanda misafir annenlere gelse de sana da misafir bu şekilde evden çıkması hiç hoş olmamış şeytanın gazına gelip boşuna gurur yapıp şu mübarek gün sevindirmeyin şeytanı. Bi de ben çok yakınım olan vazgeçemeyeğim insanlara karşı kin tutmamaya çalışırım eğer problem burdaki gibi ciddi bişey değilse bunu da şöyle düşünürerk yapıyorum ölüm hak kime ne zaman geleceği belli olmaz Rabbim hayırlı ömürler versin sabaha çıkacağımızın garantisi yok Allah esirgesin yarın kardeşinize bişey olsa o hak etti bu küslüğü diyebilecekseniz gurur yapmaya görüşmek istememeye devam edin
Kim kı haksız olduğu bir munakasayı terk ederse ona cennetin kenarından bir ev kurulur haklı olduğu munakasayı terkedene cennetin ortasından bir ev kurulur sahih hadıstır kendısıBana laf sokmasını nasıl olgunlukla karşılıyım :) ah yaa
Hiç alışık değilim dert çekmeye
Gerildim
Başta sakince demişti ama ben dediğin ağır oldu diyince kavga çıktıBu konular hassas konular...herkesin icinde yaptığı cok ayıp
Temiz niyeti olan ceker kenarda söyler söyleyeceğini...
EvetBen olsam vakitlere dikkat et dediginde o da olur der gecerdim. Siz bu konuyu biraz ego meselesi yapmissiniz. Tabi kardesiniz de biraz sert soylemis olabilir ama onemlo bisey yokmus.
Kardes bu yani. Abisi de esime takilir bazen namaz konusunda vs ama hic gerginlik oldugunu gormedim aralarinda.
Evet bunu duydum ama haklı hakkını aramalıdır dio hz Ali :) haksızlık karşında susan dilsiz şeytandırKim kı haksız olduğu bir munakasayı terk ederse ona cennetin kenarından bir ev kurulur haklı olduğu munakasayı terkedene cennetin ortasından bir ev kurulur sahih hadıstır kendısı
O zaman kardeşin haklı butonuna basıyorum canım kusura bakma pimi sen cekmişsınBaşta sakince demişti ama ben dediğin ağır oldu diyince kavga çıktı
O hak bu hak değil canım buradaki söz dalaşı kimse senin hakkını yemiyor biri senin hakkına göz dikerse oy gözlerini tabıkıdeEvet bunu duydum ama haklı hakkını aramalıdır dio hz Ali :) haksızlık karşında susan dilsiz şeytandır
Ona ne demeli :)))
Evet bunu duydum ama haklı hakkını aramalıdır dio hz Ali :) haksızlık karşında susan dilsiz şeytandır
Ona ne demeli :)))
:)) inşallahO hak bu hak değil canım buradaki söz dalaşı kimse senin hakkını yemiyor biri senin hakkına göz dikerse oy gözlerini tabıkıde