Aşılama ilk kez ve ocak ayında aşılama yaptıranlar buraya

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
bebeklerı kaybetme nedenı neymıs canım yanı neden dustuler sorun neydı bızı aydınlatırsan sevınırım cok gecmıs olsun ama umudumuzu yıtırmeyelım lutfen

iyi aksamlar bende yenı katıldım aranıza 5 yıldır bebısımı beklıyorum çok nazlı bende klomen kullandım pregnyl iğnesı yapıldı 36 saat sonra esınizle beraber olun dedı 4 tane yumurta vardı dr o kadar çok ümıtlendırdıkı üçüz olma ihtımalı yuksek dedı nasıl bakabılecekmısın dedı hayaller kurduk esimle bir tanesıne razıydık ama olmadı çok agladım dr umu degıstırdım benı bu kadar ümitlendırdıği için ayın 25 de dra ankaraya gidecem yumurta durumuna göre aşılama yapılacak dualarınıza ihtıyacım var yapmam gereken birsey varsa soyleyın paylasalım bebişim anneni bekletme gel artık

mrb.arkadaşlar bende şubat 19 aşılama yaptırdım.ama yumurta 19 mm iken 2 gün daha bekletti doktor.sizlerin yumurtanız kaç mm iken aşılama yapıldı.merak ediyorum...

mrb.arkadaşlar bende şubat 19 aşılama yaptırdım.ama yumurta 19 mm iken 2 gün daha bekletti doktor.sizlerin yumurtanız kaç mm iken aşılama yapıldı.merak ediyorum...

benim 18 mm. gelince yapılmıştı ama bende çatlayıp çatlamadığı konusunda tereddütde kalmıştım. önemli olan çatlatma iğnesi yapıldıktan 36 saat sonra aşılamanın yapılması. aslında 2 gün beklemesi belki biraz daha büyüsün diye olabilir.

iyi aksamlar bende yenı katıldım aranıza 5 yıldır bebısımı beklıyorum çok nazlı bende klomen kullandım pregnyl iğnesı yapıldı 36 saat sonra esınizle beraber olun dedı 4 tane yumurta vardı dr o kadar çok ümıtlendırdıkı üçüz olma ihtımalı yuksek dedı nasıl bakabılecekmısın dedı hayaller kurduk esimle bir tanesıne razıydık ama olmadı çok agladım dr umu degıstırdım benı bu kadar ümitlendırdıği için ayın 25 de dra ankaraya gidecem yumurta durumuna göre aşılama yapılacak dualarınıza ihtıyacım var yapmam gereken birsey varsa soyleyın paylasalım bebişim anneni bekletme gel artık

hoşgeldin canım inşallah hayırlısıyla bir an kavuşursun bebeğine tabi bizlerde. canım sorununuz ne acaba? eğer yumurtlama sorunun varsa ibrahim saraçoğlunun soğan ve incir kürünü uygula eğer eşinde sorun varsa keçi boynuzu kürünü uygula. bunlar aşılama sürecinde faydalı olur emin ol. ben eşime yapıyorum keçi boynuzu kürünü şimdi de incir kürüne başlıcam.

selam arkdaşlar bizde ilkkez bu ay yaptırıcaz
salı günü gidicez dktora
benim eşimde varikosel var bende herhangi bi sorun yokk
hayırlısı olsun diyorum ama hernedense çok umutluyummm

Son düzenleme:
merhaba arakadaslar bende ayin 15.inde oldum ilk asilamami.! 1 hafta sora belli olucak bakalim gerci hos pek bi belirti yok ama.gerci asilama yapildiginda doktorum cok iyi gecti aslinda tutmasi lazim dedi.Esimin spermleri benimde yumurtalarim cok iyimis.Ama nedense bu günlerde icim bi tuhaf sanki olmadi:

Son düzenleme:
slm arkadaşlar bizde ocak 28 de ilk aşılamamızı yaptırdık şimdi beklemedeyiz günler geçmiyor
birde aşılama yapıldıktan 3 gün sonra göğüslerimde ağrı başladı
normalmi acaba yoksa hiç umutlanmasam mı

Slm nerkar bende 30 ocakta aŞılama yaptırdım benımde 3 gÜnÜm gÖĞÜslerımde aĞrı var ben de anlayamadım arad moralım bozuluyo adet gÜnÜme 11 gÜn var acaba onun belırtısım,ı dıye gene de bız pozzıtıf dÜŞÜnelım hayırlısı olsun

arkadaşlar bende 22 ocakta aşılama yaptırdm..yumurtam 21mm iken çatlatma iğnesi vuruldum.doktor çatlayıp çatlamadığına bakmadan aşılama yaptı...şüpheliyim ya çatlamadan yaptıysa..bilmiyorumkismile boşuna stresss......ve hiçbir belirti yaşamadım kabızlık hariç...yaşamamam normalmi arkadaşlarr...7 şubat günüm...olmazsam tahlile gidicemmm...hz Allah yüzümüzü güldürsün inşaallah..

arkadaşlar ben de önümüzdeki ay aşılama yaptırmak iatiyorum.fakat bazı tereddütlerim var.aşılamada düşük ihtimali daha fazla bu kesin.ben anomali riskinin daha fazla olacağını düşünüyorum.sonuçta doğal bir gebelik olmuyor.aşılama tedavisiyle sağlıklı bebek doğuran varmı.veya bu konuda bilgisi olan.yardımcı olursanız çok sevinirim.

mehaba canım bende ilk kez yaptıracam buay bugün adet oldum çok üzgünüm doktorum bana adetin ikinci günü gelecen dedi aşılama tedavisi için aşılama yaptıran arkadaşlardamı ikinci günü gitti yardım ederlerse sevinirim kaç gün sürüyo tedavi

merhaba, ben de bu ay ilk aşılamamı yaptıracağım. 19 ocakta adet oldum ve adetimin 2. günü doktora gittim. Muayene ederek kist oluşup oluşmadığına baktı ve Allah'tan temiz çıktı. sonra reçetemi yazıp ilaçları alarak cuma günü iğneye başladım. 5 gün iğne vurup muayene edeceğini söyledi. yumurtlamanın olup olmadığına dair. en az 2 cm olması lazımmış. 75ml'lik iğne vuruluyorum göbekten. 5. gün'de bakacak dozu tekrar ayarlayacak eğer yetersiz olursa. şimdilik yaşadığım süreç bu..

umarım tutar diyorum, içimi ferah tutmaya çalışıyorum ama bakalım hayırlısı..

merhaba arkadaşlar.. bugün doktordan geldim. rahim filmi istedi. eğer kanllar açıksa aşılama ile döllenme yapacağını söyledi. bugün adetimin 3.günü. klomen daha önce 2 sefer kullanmıştım başka doktor tarafından. ama bu doktor klomen gerek duymadı. yumurtlaman gayet güzel dedi. eşimdede sonuçlar iyi .aşılama nasıl yapılıyor.1 hafta boyunca iğnemi yapılıyor. bana doktor eşimin spermini benim dölüme yerleştirme işlemi olduğunu söyledi. ama yazdıklarınız benimkinden farklı gibi.. 3,5senlik evliyim . 2,5 senedir bebişimiz olmadı henüz.. bilgilerinzle bana yardımcı olurmusunuz.. aşılma için adetli olmammı gerkiyor? beni hangi süreçler bekliyor. ?? :71:

arkadaşlar bende 22 ocakta aşılama yaptırdm..yumurtam 21mm iken çatlatma iğnesi vuruldum.doktor çatlayıp çatlamadığına bakmadan aşılama yaptı...şüpheliyim ya çatlamadan yaptıysa..bilmiyorumkismile boşuna stresss......ve hiçbir belirti yaşamadım kabızlık hariç...yaşamamam normalmi arkadaşlarr...7 şubat günüm...olmazsam tahlile gidicemmm...hz Allah yüzümüzü güldürsün inşaallah..

biz de ilk aşılamayı yaptırdık ve tutmadı. çatlayıp çatlamadığına bakmamıştı. ikinci aşılama için gideceğim pazartesi günü ve çatlayıp çatlamadığına bakmıcak mısınız diyeceğim bakalım ne dicek.

Back
X