Aşılama ilk kez ve ocak ayında aşılama yaptıranlar buraya

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
canım benim aşılamamın 8. günü bugün ama henüz bişe yok arada sırada rahmim sancıyo gibi ama psikolojik belirtiler olur diye takamamaya çalışıyorum test günnüm taa haftaya çarşamba :) sen habr ver naptın doktorda bekliyoruz iyi haberlerini :)

canımcım iş çıkışı gidicem doktoruma öyle huzur veren bir bayan ki anlatamam inşallah o huzurun altında hayırlısıyla bebiş haberi verir

kızlar adetimin 3. günü bugün fakat kahverengi akıntı şeklinde devam ediyor ve kırmızı kanı göremedim hala. şimdiye sökmesi gerekiyordu reglimin..1. günü kahverengi başlar genelde bilirsiniz, 2. günü söküp bugün azalması gerekiyordu..dr umu aradım yerleşme kanaması olabilme ihtimali var dedi ama asla ümitlenmek istemiyorum..pazartesiyi bekleyip beta hcg baktıralım dedi ve şimdilik klomene başlama dedi.
unutmadan kızımda da ben bu şekilde gebe kaldığımı öğrenmiştim ve neredeyse doğuma kadar devam etmişti bu şekilde...off Allahım ne kadar zor beklemek..ister istemez karı koca ümitlendik bekliyoruz..ben şu an ne yeni aşılama heyecanı ne de gebelik heyecanı yaşayabiliyorum anlayacağınız..garip vakayım garip:)

kızlar adetimin 3. günü bugün fakat kahverengi akıntı şeklinde devam ediyor ve kırmızı kanı göremedim hala. şimdiye sökmesi gerekiyordu reglimin..1. günü kahverengi başlar genelde bilirsiniz, 2. günü söküp bugün azalması gerekiyordu..dr umu aradım yerleşme kanaması olabilme ihtimali var dedi ama asla ümitlenmek istemiyorum..pazartesiyi bekleyip beta hcg baktıralım dedi ve şimdilik klomene başlama dedi.
unutmadan kızımda da ben bu şekilde gebe kaldığımı öğrenmiştim ve neredeyse doğuma kadar devam etmişti bu şekilde...off Allahım ne kadar zor beklemek..ister istemez karı koca ümitlendik bekliyoruz..ben şu an ne yeni aşılama heyecanı ne de gebelik heyecanı yaşayabiliyorum anlayacağınız..garip vakayım garip:)

canım hakkınızda hayırlısı olsun inşallah ...kan testi yaptırsan belki belli olur niye pazartesiyi bekliyosunki aklında kalacağına bugün yaptır pazartesi tekrar yaparsın,bak şimdi bende meraklandım inşallah hamilesindir canım allah gönlüne göre versin...

10.günüm bugün ultrasonla bakar herhalde az kaldı 2 saate kadar ne olduğu belli olucak artık hayırlısı demekten başka çaremiz yok canımcım:Saruboceq:

akşam haber ver bize merak ederim ben :) inşallahhh iyi haberler verirsin canım..:Saruboceq:

canım hakkınızda hayırlısı olsun inşallah ...kan testi yaptırsan belki belli olur niye pazartesiyi bekliyosunki aklında kalacağına bugün yaptır pazartesi tekrar yaparsın,bak şimdi bende meraklandım inşallah hamilesindir canım allah gönlüne göre versin...

canım belki bugün gideriz eşimle konuşmadım henüz..gündüz işyerinde söylediğimde stres oluyor diye söylemedim henüz:( bir de ümitlenip negatif almak var..kırmızıları bekliyorum resmen..aslında ümidim sıfır canım...

inşallah canım şimdi çıkıyorum bakalım ne olucak....dua edin lütfen ...:Saruboceq:

canım dualarım seninleee..lütfen hemen yaz..ben evden giremiyorum ama sabah ilk iş bakacağım senden haber varmı diye..Allah yardımcın olsun canım..

arkadaşlar bana hemen cevap yazın lütfen ben kan tahlili yaptırdım sonuç 0,10 ordaki kızda cevap vermedi dpktprumu aradım bi saat sonra ara dediler ama bu sonuç negatifdir demi

arkadaşlar bana hemen cevap yazın lütfen ben kan tahlili yaptırdım sonuç 0,10 ordaki kızda cevap vermedi dpktprumu aradım bi saat sonra ara dediler ama bu sonuç negatifdir demi

canım maalesef negatif demek daha vakti gelmemiş inşallah birdaha ki ay kendiliğinden hamiş kalırsın:CüvCüv:

zaten biliyodum öyle olacağını yedi tane yumurtam oluşmuşdu bitanesi tutunsaydı allahım artık hiç ümidim kalmadı

slm kızlar.öncelikle inşallah isteyen herkese Allah bebek nasip eder inşallah.bende cuma günü yani 30 ocakta aşılama oldum.ilk aşılamam.yaşadıklarımı paylaşmak istedim bende.ilk gün çatlamadan dolayı aşılamaya giderken başladı zaten şiddetli ağrım oldu.doktorum yumurtan çok sancın çok olur demişti zaten.5 folikül 20 mm idi.geride 3 -4 adette 16 lıklar vardı.aşılamadan sonra 2.5 saat hastanede yattım.sonra eve geldim.akşam müthiş bir gaz sancım oldu.kıpırdayamıyordum ağrıdan.2 gün daha sürdü gaz sancım.pzartesi gününden beride kasıklarımda ve belimde sancı var.ara ara geçiyo.ayakta durunca artıyo.yatıyorum yada hep oturuyorum.13 şubatta gidecem doktora .tabi ondan önce adet olursam bilemiyorum

reno herşeyin hayırlısı canım üzülmemek elde değil.inşallah en kısa zamanda hamile kalırsın canım.okadar çok mucize okudumki ben bu sitede başka sitelerde.elbet bizi bekleten bebeklerimiz gelecek.bugün bir dua okudum bu sitede.tekrarlamak istiyorum.ALLAHIM;
Benimdir diyebileceğim
gözleri elleri yumuk
bedeni ve kalbi küçücük,
dünyadan habersiz
Anneliği tattıracak sağlıklı,sıhatli bir melek ver.....
ALLAHIM bir melek yerleştir içime....
bir melek ver ki umut olsun
bir melek yerleştir içime.....
kokusunu hissedeyim bağrımda,
bir melek gönder Rabbimgülüşünü göreyim..
çaresiz ne istediğini telafuz edemeden " ağlayışını duyayım"
anne baba deyişini duyalım
hayat arkadaşımla...
bir melek gönder ALLAHIM evimize ,
huzur olsun ayışığıgibi doğsun aydınlatsın bizi
bir melek ver ALLAHIM oyunlar oynayalım..
sana el açıp dualar edelim birlikte

slm kızlar.öncelikle inşallah isteyen herkese Allah bebek nasip eder inşallah.bende cuma günü yani 30 ocakta aşılama oldum.ilk aşılamam.yaşadıklarımı paylaşmak istedim bende.ilk gün çatlamadan dolayı aşılamaya giderken başladı zaten şiddetli ağrım oldu.doktorum yumurtan çok sancın çok olur demişti zaten.5 folikül 20 mm idi.geride 3 -4 adette 16 lıklar vardı.aşılamadan sonra 2.5 saat hastanede yattım.sonra eve geldim.akşam müthiş bir gaz sancım oldu.kıpırdayamıyordum ağrıdan.2 gün daha sürdü gaz sancım.pzartesi gününden beride kasıklarımda ve belimde sancı var.ara ara geçiyo.ayakta durunca artıyo.yatıyorum yada hep oturuyorum.13 şubatta gidecem doktora .tabi ondan önce adet olursam bilemiyorum

selam hoşgeldin aramıza. aşılaman hayırlı olsun inşallah tutar bu arada bende adanalıyım

hımm sevindim canım .nerdesin peki adana da.dedim düzelteyim.istanbuldaymıssın pardon :))eşim adanalı benim ben osmaniyeliyim.baraj yolunda kaynanam.biz osm.deyiz şimdilik

hımm sevindim canım .nerdesin peki adana da.dedim düzelteyim.istanbuldaymıssın pardon :))eşim adanalı benim ben osmaniyeliyim.baraj yolunda kaynanam.biz osm.deyiz şimdilik

aslında adanayı pek bilmem hatta hiç bilmem. 1-2 kere geldim oda gezmek fırsat olmadı. annem babam oralı olduğu için bizde oralı oluyoruz işte. eşim de adanalı ama aileden kimse kalmadı artık. herkes iş güç nedeniyle farklı şehirlerde. ama yinede memleketimiz tabi.

canım sağol duaların için..bende buradaki herkes için dua ediyorum hep..Rabbim kollarımızı boş bırakmasın İnşallah..canım senin de aşılaman hayırlı olsun..ağrılar iyiye işaret sanırım..bende hiç ağrı olmadı ve tutmamış:( İnşallah seninki tutar canım..
sevgiler..:1hug:

zaten biliyodum öyle olacağını yedi tane yumurtam oluşmuşdu bitanesi tutunsaydı allahım artık hiç ümidim kalmadı

RENO canım lütfen ümitsizliğe kapılma..bende de 5 tane 20mm lik ve 4 tane de 16-17 arası vardı..düşünebiliyor musun 9 taneydi ama hiçbiri tutunamadı...hayırlısı buymuş diye düşünüyorum ben..sen de öyle düşün canım...inşallah bu sefer tutunuz bizim melekler de..
sevgiler canım..:1hug:

Back
X