- 25 Ekim 2015
- 19.368
- 99.157
- 598
- 41
- Konu Sahibi yenidendogus123
-
Sen de tam ev arkadası olacak potansiyel var hıKavanoz kapağı açmayı güzel beceririm, tesisat, elektrik islerinden de hayatta kalacak sekilde anlarım :)
Ev arkadaslarıma sormak lazım bi de, dusta saç kılı gördüğümde neler yasandıgını vsSen de tam ev arkadası olacak potansiyel var hı
Aaa en sevdıgım huyEv arkadaslarıma sormak lazım bi de, dusta saç kılı gördüğümde neler yasandıgını vs
Evlendikten iki ay sonra tam esyalarımız yerlesmisken ve oh çekmişken nisanlıyken beni one night stand aldattıgını öğrendim, deştikçe de dahası cıktı.Bu kadar kIsa zamanda neden ayrılıyorsun
Bana arkadasım kuzuEvcil hayvanın yardımı oluyor yalnızlık konusunda. Benim kedim var evde hiç yalnız bırakmıyor sağolsun, tuvalete bile yalnız gidemiyorumşu an bunu yazarken yatakta yan yatıyorum kedim de popomun üstüne oturdu beni izliyor mırlayarak
kendime güzelce bakmayı öğrenip ardından bir kedi daha alabilirimm.. Öğrenciyken vardı evimizde zaten su an ablam bakıyor. Gerçekten çok mutluluk salgılıyorlar:)Evcil hayvanın yardımı oluyor yalnızlık konusunda. Benim kedim var evde hiç yalnız bırakmıyor sağolsun, tuvalete bile yalnız gidemiyorumşu an bunu yazarken yatakta yan yatıyorum kedim de popomun üstüne oturdu beni izliyor mırlayarak
O seviyeye gelmek isterim:))Öncelikle hayırlı olsun. 4 yıldır tek yaşıyorum ben de. İnsanın kendine ait bir düzeni olması çok güzel. Artık her gittiğim yerde o düzeni arıyorum. Bence en zoru bu.
Neden bosandıgını yazdın mı bilmiyorum gormedım, ozel degılse nıcın bosanıyosun kısa surede?O seviyeye gelmek isterim:))
Algılamakta zorlandım bir anBana arkadasım kuzualacaktı ama karantına falan derken kaldı evde kuzu bakmamı istiyor asffhsjsja
Sonunda kesmeseler super olurmusAlgılamakta zorlandım bir anKapıcımız evde keçi besliyordu, şehirden uzak bir yerde yaşıyorduk o zamanlar. Mavişti adı, çok da zekiydi, evde bakıp gezdiriyorlardı, yıkıyorlardı bir de onu mis gibi. Sonra bir bayramda kestiler tüm site üzülmüştük.
Hayvanın her türlüsü yoldaş oluyor insana.
Yazdım evet evlendikten iki ay sonra nisanlıyken beni tek gecelik iliskiyle aldattıgını öğrendim kurcalayınca da yurtdısında birkaç kez daha oldugunu öğrendim. Meğer adam saykoymus süper sevgi rolü yapıyodu cünkü. Hani ilgisizlik vs sezdirmedi bile aldatma belirtilerini. Tek gecelik olunca aldatmadan saymıyor galiba bu sinek beyinler. Herkes aman evlilikten önce olmus affet vs dediler. Ama ben yapamadım. Nisanlıyken yapan evliyken de yapar. Kisilik sorunu bu sonucta. O yüzden artık kendime yatırım yapmalıyım diye düsündüm.Neden bosandıgını yazdın mı bilmiyorum gormedım, ozel degılse nıcın bosanıyosun kısa surede?
Yolun acık olsun kararın son derece dogru ve yerinde.Yazdım evet evlendikten iki ay sonra nisanlıyken beni tek gecelik iliskiyle aldattıgını öğrendim kurcalayınca da yurtdısında birkaç kez daha oldugunu öğrendim. Meğer adam saykoymus süper sevgi rolü yapıyodu cünkü. Hani ilgisizlik vs sezdirmedi bile aldatma belirtilerini. Tek gecelik olunca aldatmadan saymıyor galiba bu sinek beyinler. Herkes aman evlilikten önce olmus affet vs dediler. Ama ben yapamadım. Nisanlıyken yapan evliyken de yapar. Kisilik sorunu bu sonucta. O yüzden artık kendime yatırım yapmalıyım diye düsündüm.
Çok tesekkür ederim, tüm öneriler süper:) evim de evlendiğimiz evde kalcam. Allah'tan güzel semtten seçmisim. Önce diyodum esyalar vs gecmis icimi acıtır ben mi gitsem ama sonra dedim ki her sey benim zevkim benim emeğim, kalbimden attıktan sonra sefasını da sürerim.. Kendisi gitsin perisan olsun. Düzenimi bozmadan burda kalcamEn onemli tavsiye bence anneni kardesini akrabanI, hatta arkadasini cok sik evine davet etme. Hem senin alisman zorlasir, hem de evinde cani sikilan cat kapi sana gelmeye baslar huzurun bozulur.
Evde yanliz yapmaktan keyif aldigin seylere yatirim yap, atiyorum yemek Yapmayi seviyorsan guzel bir firina verecegin paradan kisma. Ama onun disinda birikim yapmak yanliz ken gerekli, kotu gun parasi diye bir sey her zaman kenarda bulunsun.
Evini merkezi yerden sec, boylece aksma kursu etkinligi falan gibi seylerde cok rahat edersin, hem mahalle baskisi da olmaz. Bir de imkan daha fazla olur, spor salonu falan.
Oh sefan olsunÇok tesekkür ederim, tüm öneriler süper:) evim de evlendiğimiz evde kalcam. Allah'tan güzel semtten seçmisim. Önce diyodum esyalar vs gecmis icimi acıtır ben mi gitsem ama sonra dedim ki her sey benim zevkim benim emeğim, kalbimden attıktan sonra sefasını da sürerim.. Kendisi gitsin perisan olsun. Düzenimi bozmadan burda kalcam
Valla öğrendiğim günden beri yani 6 aydır zırıl zırıl agladım, acımı dibine kadar cektim. İçimdeki o saf kızın cenazesini kaldırdım, toprağını da bol attım. Yasımı tuttum, kendi gözyaşlarımı kendim sildim, kendi omzumu sıvazladım. Buyursun gelsin geçmis beni yıkmaya calışsın hadi..Geçmişi çok düşünme ki bir an önce silinsin hafızandan bilinçaltından.
o kişiyi olduğu yerde bırak ki yeni kapılar açılsın. Sanırım benim hatam buydu kimsede söylemedi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?