- 5 Nisan 2012
- 7.006
- 14.211
- 498
- Konu Sahibi yenidendogus123
-
Sizin adınıza cok sevindim, geceleri tek uyuma isi mühim evet, umarım başarırım yalnızlıgı:)Ben de 5 yıl evlilik yaşadım. Sonra bir yıl annemlerle sonra ki yıl üniversite ile başka şehire gittim. Bir sene yurt bir sene apartta kaldıktan sonra o şehirde kalmaya karar verdim geçtiğimiz haziranda kendi evimi kurdum.
Para kazandıkça istediğim gibi yeniledim bir şeyler aldım. Dekore ettim. Şu an öyle seviyorum ki evimi yalnızım ama içinde mutsuz bir evlilik yaşamıyorum. Kendi ayaklarımın üzerinde duruyorum istediğimi yapıyorum, alıyorum. Kavanoz kapağını da tıss’latarak açıyorum
Sadece arada bir yalnızlık üzüyordu. Evlenmek değilde birisi olsun istiyordum arada. Onun dışında hiç sıkıntı yaşamadım. İlk zamanlar alışana kadar geceleri korkmak dışında :) O da geçti gitti.
Hem senin yeni ev kurma zahmetinde yokmuş en güzeli daha kolay alışırsın merak etme.
Umarım çok güzel bi hayatınız olur, zorluklarla korkularla bas edebildiğinizi görebilmek sizi güclü ve güvende hissettirecektir24 yıldır ailem ile yaşıyorum eylül ekim gibi kendi evime çıakcağım inşallah bir terslik olmazsa
hayali bile çok heycanlandırıyor
biraz korksam da...
Sizin adınıza cok sevindim, takdir ettim ve örnek oldunuz bana:) umarım üstesinden gelirim gücümü unutmusum cünkü, yeniden bulmak ümidiyleBen de eşimden ayrıldım çocuğum var 2 yaşında onunla ayrı bir eve çıktım hem de yurtdışında yaşıyorum. Ondan öncesinde de beraber oturduğumuz evde kaldım bir süre yalnız. Şimdi tamamen yeni düzene geçtim ondan öncesinde de hiç tek yaşamamıştım.
Ama diyebilirim ki hayatımın en güzel dönemlerini yaşıyorum. İnsanın tek başına düzenini oluşturması, istediğini yapabilmesi çok güzel. biriyle aynı evi paylaşma fikri çok uzak geliyor artık bana :)
ara ara yalnızlık zorluyor, hayatımda heyecan duyacağım bir erkek arkadaşım olsa hiç te fena olmaz diyorum ama aynı evde yaşama fikri yok içimdeonun dışında ufak tefek şeyler dışında en güzel şey bence.
İnsan bir kere tadına varınca bir daha da istemiyor biriyle yaşamak
Siz de güçlü bir karaktere benziyorsunuz çok rahat üstesinden gelirsiniz bence
Aşırı aşırı ümit verici bi yorum olmus, beklentilerim bu yönde ama deneyimleyip sonucu yaşayanların dilinden duymak insana cesaret veriyor:) çok tesekkür ederimİlk zamanlar çok korkutucu , eve hırsız girer mi? Günler geçtikçe insan alışıyor korkmuyor. Dağınıklığı hiç sevmem haftada 2 gün temizlik yaparım. Düzenli olmayı çok seviyorum. Yalnız yaşamak çok huzurlu, sorumluluk sende tam bir bireysin artık, her şeye sen karar veriyorsun, istediğin alıp istediğin yemeği yapıyorsun. Banyo sürekli müsait mesela :) Kaçta geldin, kaçta gittin hesap soranın yok. Gece yarılarına kadar oturup film izleyebilirsin , istediğin müziği açıp efkar dağıtabilirsin. Öyle tatlı bir duygu ki aslında yalnız yaşamayı her kadın deneyimlemeli ''insanın ruhu özgürleşip, zenginleşiyor''. Arkadaşlarını rahatça davet edebiliyorsun :) Kendine ait bir düzenin var. İnsanın kendi ile baş başa kalması inanılmaz bir duygu, daha çok kendini seviyorsun, kendine yöneliyorsun kendin için sürekli bir şeyler yapıyorsun. Mutsuzsan kendini mutlu etmek için uğraşıyorsun. Kendini yeniden keşfediyorsun , olaylar karşısında daha soğukkanlı olabiliyorsun , daha az etkileniyorsun. Tek zorluğu bazen evle ilgili tamirat vs. çıkıyor orada babam devreye giriyor o hallediyor hafta içi işte olduğum için babam genelde halleder. Yalnız yaşayınca ''kendini daha çok daha çok seviyorsun'' O yüzden her kadın yaşamalı.
Teşekkür ederim, rahatlatıcı ve güç veren bir yorum olduHiç korkma güzel günler seni bekliyorEn güzeli surat asan buna da ne oldu şimdi dediğin bir koca olmayacak yanında. İstediğin arkadaşın gelebilir en güzeli kız kıza uzun sohbetler. Canın mi sıkılıyor akşam 22.00 olsa bile Alo gelsene sohbet edelim diyebileceksin arkadaslarina. Moralin mi bozuk kapat telefonu iki gün yok ol evinde. Kavga gürültü yok. Kv görümce olayları yok. Bir de iş buldugunda mis. Unutma mutlaka bir miktar para biriktir is bulunca ki zor anlarda güçlü ol. Güzel olsun hersey❤
Aşırı aşırı ümit verici bi yorum olmus, beklentilerim bu yönde ama deneyimleyip sonucu yaşayanların dilinden duymak insana cesaret veriyor:) çok tesekkür ederim
Evlenmedim ama çalışırken farklı şehirde olduğum için yalnız yaşadım. Şimdi çok arıyorum o günleri. İnan tüm o sosyal baskı olmuyor, kendi halinde oluyorsun, kafan çok rahat oluyor. Tek tavsiyem büyük şehirdeysen güvenli bir semtte olmak önemli bence. Ben de atanırsam inşallah ayrı eve çıkacağım. Her şey gönlünce olsun, bana da dua edin. Kolayca atanayım.Selamlar kk'nın güçlü ve yalnız kadınları
Agustos'ta evliliğim bir yılını dolduruyor ve anlaşmalı bosanıyoruz. 25 yaşımdayım, 18 yasıma kadar ailemle yasadım, sonra üni için sehir dısına geldim ve 25 yasıma kadar ablam ve ev arkadaslarımla yaşadım. Yine 18 yasımda tanısıp hayatıma aldıgım kisiyle 7 senelik bi iliski kurup evlendim. Bu sürecte hiçbir zaman maddi ve manevi yalnızlık yaşamadım. Evde hep birileri vardı daima duygusal ve maddi güvencelerim vardı. Eylül itibariyle tek basıma yasamaya baslıyorum. Benim için bu hem aşırı korkutucu hem de aşırı heyecan verici. Kendimi her konuda yeniden keşfetme ve tanıma süreci, maddi ve manevi tam bağımsız olmayı deneyimleme derken.. Güzelliklerin yanında zorluklar da fazlasıyla olacak. Yalnız yasayan kadınlardan tavsiye istiyorum. Depresyona girmemek ve bu yalnızlıkla baş edebilmek/hatta sevebilmek için neler yapabilirim? Zorlukları ve güzel yanları nelerdir? Okuduğunuz için cok tesekkür ederim, yorumlarınız çok kıymetli..
Kavanozun kapağını 1 2 kere taşa mermere vurun tıs diye atacaktır en iyi çözümKac kavanozun agzını kırdım oyle, bu seferde acaba ıcıne cam gırdı mı tereddudu yuzunden agız tadıyla yıyemedıgım nelerım oldu bır bılsen
O da basit havasını alsın bıçakla öyle açsın oluyor.Kavanoz kapağı acarken zorlanmak dısında zorlanacagını sanmiyorum.
Hayırlı ugurlu olsun, cok mutlu ol.
Teşekkür ederim insallah siz de bi an evvel atanır ve hayatınızı sekillendirirsniz:)Evlenmedim ama çalışırken farklı şehirde olduğum için yalnız yaşadım. Şimdi çok arıyorum o günleri. İnan tüm o sosyal baskı olmuyor, kendi halinde oluyorsun, kafan çok rahat oluyor. Tek tavsiyem büyük şehirdeysen güvenli bir semtte olmak önemli bence. Ben de atanırsam inşallah ayrı eve çıkacağım. Her şey gönlünce olsun, bana da dua edin. Kolayca atanayım.
Cok tesekkür ederim, semt güvenli ortalamaya göre. Umarım güzel olur :)Ben de bir süre yalnız yaşadım. Bence hiç bir zorluğu yok. Hatta güzeldir de yalnız yaşamak, kendi düzenini kurmak.
Araba alırsanız da endişelenmeyin. Sanayiler, oto tamir dükkanları o kadar da rahatsız olunacak ortamlar değil. Soba başında çayımı içerken araba bakımı yaptırmışlığım vardır.
Oturduğunuz semt güvenli ise daha rahat edersiniz. Ben geç saatlerde de dönsem bir sorun yaşamadım. Eve girince sağı solu kontrol ederdim sadece.
Yeni hayatınızda mutluluklar dilerim. Ben eminim seveceksiniz böylesini de.
Gece korkusu :/ ben de online terapideyim son 2 seanstır ugrasıyoruz buna, oldukca yol katettim.. cocukken karanlık odaya kilitlendiğim icin olmus bende. Siz de aşarsınız kaynagını bulursanızBen sırf gece yalnız kalmaktan korktuğum için ilk tercihime memleketi yazdım ve geldi. Şimdi pişmanın ve 3.5 yıl daha burdayım. Yoksa ben yalnızlıktan sıkılmam.
Burda her şeyi tolere eden kadınlara örnek olsun bu. Çok iyi yapmışsınızYazdım evet evlendikten iki ay sonra nisanlıyken beni tek gecelik iliskiyle aldattıgını öğrendim kurcalayınca da yurtdısında birkaç kez daha oldugunu öğrendim. Meğer adam saykoymus süper sevgi rolü yapıyodu cünkü. Hani ilgisizlik vs sezdirmedi bile aldatma belirtilerini. Tek gecelik olunca aldatmadan saymıyor galiba bu sinek beyinler. Herkes aman evlilikten önce olmus affet vs dediler. Ama ben yapamadım. Nisanlıyken yapan evliyken de yapar. Kisilik sorunu bu sonucta. O yüzden artık kendime yatırım yapmalıyım diye düsündüm.
Yurt dışında boşanmanın daha zor olduğunu düşünüyorum. Orda çevre edinme vs zor olur diye tahmin ediyorum. Bunu göze alıp boşandıysanız herşeyin üstesinden gelirsiniz.Ben de yurtdisinda esimden bosandim. Türkiyeye dönmedim yanliz yasiyorum. Yanlizlik güzel olsa da tekrar aile kurabilmeyi cok isterdim. Evinizi birinci katta tutmayin oturcaginiz evdeki komsulara dikkat edin, mesafeli durun size müdahale etcek cesareti bulmasinlar.
kavanoz kapağını ucuna kaşığın sapını tıkayıp zorlayınca açıyorum, onun için bile erkeklere gerek yokKavanoz kapağı acarken zorlanmak dısında zorlanacagını sanmiyorum.
Hayırlı ugurlu olsun, cok mutlu ol.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?