ilk kez yalnız yaşayacak kadınlara tavsiyeler

Hiç korkma güzel günler seni bekliyor En güzeli surat asan buna da ne oldu şimdi dediğin bir koca olmayacak yanında. İstediğin arkadaşın gelebilir en güzeli kız kıza uzun sohbetler. Canın mi sıkılıyor akşam 22.00 olsa bile Alo gelsene sohbet edelim diyebileceksin arkadaslarina. Moralin mi bozuk kapat telefonu iki gün yok ol evinde. Kavga gürültü yok. Kv görümce olayları yok. Bir de iş buldugunda mis. Unutma mutlaka bir miktar para biriktir is bulunca ki zor anlarda güçlü ol. Güzel olsun hersey❤

Sizin adınıza cok sevindim, geceleri tek uyuma isi mühim evet, umarım başarırım yalnızlıgı:)

24 yıldır ailem ile yaşıyorum eylül ekim gibi kendi evime çıakcağım inşallah bir terslik olmazsa
hayali bile çok heycanlandırıyor
biraz korksam da...
Umarım çok güzel bi hayatınız olur, zorluklarla korkularla bas edebildiğinizi görebilmek sizi güclü ve güvende hissettirecektir

Sizin adınıza cok sevindim, takdir ettim ve örnek oldunuz bana:) umarım üstesinden gelirim gücümü unutmusum cünkü, yeniden bulmak ümidiyle

Aşırı aşırı ümit verici bi yorum olmus, beklentilerim bu yönde ama deneyimleyip sonucu yaşayanların dilinden duymak insana cesaret veriyor:) çok tesekkür ederim

Teşekkür ederim, rahatlatıcı ve güç veren bir yorum oldu olumsuz yanları gözümde kücülüyor gitgide hepinizin sayesinde.

Aşırı aşırı ümit verici bi yorum olmus, beklentilerim bu yönde ama deneyimleyip sonucu yaşayanların dilinden duymak insana cesaret veriyor:) çok tesekkür ederim

Her yenilik insanı korkutur bilinmezlik olduğu için , o adımı attın mı gerisi kendiliğinden geliyor :) Rica ederim çok mutlu olacağına eminim

Evlenmedim ama çalışırken farklı şehirde olduğum için yalnız yaşadım. Şimdi çok arıyorum o günleri. İnan tüm o sosyal baskı olmuyor, kendi halinde oluyorsun, kafan çok rahat oluyor. Tek tavsiyem büyük şehirdeysen güvenli bir semtte olmak önemli bence. Ben de atanırsam inşallah ayrı eve çıkacağım. Her şey gönlünce olsun, bana da dua edin. Kolayca atanayım.

Kac kavanozun agzını kırdım oyle, bu seferde acaba ıcıne cam gırdı mı tereddudu yuzunden agız tadıyla yıyemedıgım nelerım oldu bır bılsen
Kavanozun kapağını 1 2 kere taşa mermere vurun tıs diye atacaktır en iyi çözüm

Ben de bir süre yalnız yaşadım. Bence hiç bir zorluğu yok. Hatta güzeldir de yalnız yaşamak, kendi düzenini kurmak.

Araba alırsanız da endişelenmeyin. Sanayiler, oto tamir dükkanları o kadar da rahatsız olunacak ortamlar değil. Soba başında çayımı içerken araba bakımı yaptırmışlığım vardır.

Oturduğunuz semt güvenli ise daha rahat edersiniz. Ben geç saatlerde de dönsem bir sorun yaşamadım. Eve girince sağı solu kontrol ederdim sadece.

Yeni hayatınızda mutluluklar dilerim. Ben eminim seveceksiniz böylesini de.

Teşekkür ederim insallah siz de bi an evvel atanır ve hayatınızı sekillendirirsniz:)

Ben sırf gece yalnız kalmaktan korktuğum için ilk tercihime memleketi yazdım ve geldi. Şimdi pişmanın ve 3.5 yıl daha burdayım. Yoksa ben yalnızlıktan sıkılmam.

Cok tesekkür ederim, semt güvenli ortalamaya göre. Umarım güzel olur :)

Ben sırf gece yalnız kalmaktan korktuğum için ilk tercihime memleketi yazdım ve geldi. Şimdi pişmanın ve 3.5 yıl daha burdayım. Yoksa ben yalnızlıktan sıkılmam.
Gece korkusu :/ ben de online terapideyim son 2 seanstır ugrasıyoruz buna, oldukca yol katettim.. cocukken karanlık odaya kilitlendiğim icin olmus bende. Siz de aşarsınız kaynagını bulursanız

Ben de yurtdisinda esimden bosandim. Türkiyeye dönmedim yanliz yasiyorum. Yanlizlik güzel olsa da tekrar aile kurabilmeyi cok isterdim. Evinizi birinci katta tutmayin oturcaginiz evdeki komsulara dikkat edin, mesafeli durun size müdahale etcek cesareti bulmasinlar.

Burda her şeyi tolere eden kadınlara örnek olsun bu. Çok iyi yapmışsınız

Yurt dışında boşanmanın daha zor olduğunu düşünüyorum. Orda çevre edinme vs zor olur diye tahmin ediyorum. Bunu göze alıp boşandıysanız herşeyin üstesinden gelirsiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…