- 9 Eylül 2013
- 12.059
- 27.780
- 798
- Konu Sahibi yenidendogus123
-
Zor yönleri var ama insanı tamamen özgür hissettiriyorSelamlar kk'nın güçlü ve yalnız kadınları
Agustos'ta evliliğim bir yılını dolduruyor ve anlaşmalı bosanıyoruz. 25 yaşımdayım, 18 yasıma kadar ailemle yasadım, sonra üni için sehir dısına geldim ve 25 yasıma kadar ablam ve ev arkadaslarımla yaşadım. Yine 18 yasımda tanısıp hayatıma aldıgım kisiyle 7 senelik bi iliski kurup evlendim. Bu sürecte hiçbir zaman maddi ve manevi yalnızlık yaşamadım. Evde hep birileri vardı daima duygusal ve maddi güvencelerim vardı. Eylül itibariyle tek basıma yasamaya baslıyorum. Benim için bu hem aşırı korkutucu hem de aşırı heyecan verici. Kendimi her konuda yeniden keşfetme ve tanıma süreci, maddi ve manevi tam bağımsız olmayı deneyimleme derken.. Güzelliklerin yanında zorluklar da fazlasıyla olacak. Yalnız yasayan kadınlardan tavsiye istiyorum. Depresyona girmemek ve bu yalnızlıkla baş edebilmek/hatta sevebilmek için neler yapabilirim? Zorlukları ve güzel yanları nelerdir? Okuduğunuz için cok tesekkür ederim, yorumlarınız çok kıymetli..
Dağınıklık konusunda kendimle ters düsmemek icin tertibimi sürdürmek isterimHiç bi yer bekar evi kadar güzel değildi.
Avize de don, yerde kedi, tv'de müzik kanalı, banyoda deli dağınık makyaj malzemeleri..
Ocakta kavanoz kapağını ters çevirip ısıttığınızda, kuru bezle kolayca açılır. Genleşme kuralından, metal cama göre daha kolay genleşir.Onu bıle hallediyor ınsan kavanoz kapağını halledemıyor
Aslında şampuanlasan mis gibi olur, kazak yünü gibi.Sonunda kesmeseler super olurmus
Kedı kopek bakamam falan derım hep konu acıldıgında o da kuzuları gorunce koyde aklına kuzu gelmıs tam evde bakılacak hayvansana gelırken kuzu getırcem dedıgınde ben pirzola sandım, canlı kuzuymus altına bez bagladık mı bıtmıs hahahaha. Evde en bakılmayacak hayvan, kokar bıkere ya
Neyse kaldı oyle, pirzolaya okeydım ama
Anahtar olayı cidden sahane tavsiye, yazdım kenara tesekkürler:)Evi cok dagitma
Her hafta kendine 1 gun koy mesela Pazar, mutlaka temizlik yok tek kisiyim diye salma
yedek anahtari fiziki olarak yakin bir arkadasina birak, ideali ofisine de bir tane birak. En onemli madde yedek anahtar
Bu kadar :)
Daha önce yalnız yasamadığım icin, ve henüz is bulamadığım icin korktum en cok. Ama beni bir yıl idare edecek param olacak bu süre icinde zihnimi temizleyip kendime odaklanırsam iş bulurum diye olumlu düsünmeye calısıyorum. Belirsizlik korkusu ise yavas yavas geciyor burda sizlerden aldığım yorumların büyük etkisi oldu:)17 yaşımdan 24 yaşıma kadar yalnız yaşadım, bazen ev arkadaşlarım oldu ama uzun soluklu değildi. Muhafazakar denilen şehirlerde de yaşadım, metropollerde de... Bir sorun yaşamadım ya. Neden korkuyorsunuz ki? Siz aklı başında davrandıktan, insanlarla ilişkilerinizi güzel yönettikten, ayağınızı yorganınıza göre uzattıktan sonra, ne olabilir? Beni onca sene boyunca zorlayan tek şey, bazen içime oturan yalnızlık hissiydi ama onu da dostlarım ve kediciğim sayesinde atlatılabilir seviyeye çekmiştim. Hayatımızı sürdürmek için bir erkeğe ihtiyacımız yok ama dostlara var bence. Ekonomik özgürlüğünüz de varsa, ki benim ilk yıllarda yoktu, öğrenciydim, gelirim kısıtlıydı, maddi olarak epey süründüm, ona rağmen hayattayım gördüğünüz gibi =), bir mesleğiniz varsa, korkacak bir şeyiniz de yok. Her yeni düzen bir miktar korkutucudur ama insan isteyince her şeye alışıyor da, her şeyi başarıyor da.
Cok tesekkür ederim:))önünüzdeki bağımsız ve özgür hayatta başarılar diliyoruum <3
Bu benim sorunum değildi kiŞu kapak açma muhabbetine son noktayı koyup konu sahibini artık tek yaşamasına engel olan kavanoz derdinden kurtarmak istiyorum.Buyrun kapak açma aparatları burda. Konu sahibi resmen hayatını kurtardım gibi hiasediyorum şuan 
Eki Görüntüle 2625803 Eki Görüntüle 2625804 Eki Görüntüle 2625805 Eki Görüntüle 2625806
Anahtar olayı cidden sahane tavsiye, yazdım kenara tesekkürler:)
Evlendiğimiz evde kalıcam ben, taşınan koca:) daha yeni tasındık sayılır, binbir emekle düzen kurdum.. Saltere bakmamıstm ama güzel söyledin:)Bir de emlakci evi gezdirirken sigorta, dogalgazin anavanasi ve su nerden acilip kapatiliyor onu sor derim. Evi su basmasina karsin su nerden kesiliyor ogren derim. Salter ve vanalari ogrenmekte fayda var. Hurgenerallikte basarilar diliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?