ilk kez yalnız yaşayacak kadınlara tavsiyeler

Özellikle kıs geceleri yalnız uyuma fikri zor gelse de o muhtac kedicik kostümümü üstümden atmak icin buna alısmam lazım, ve haklısınız hayatıma birini almamalıyım, cok tesekkürler tavsiye icin:)
Rica ederim ne demek insan inanın herseye alısıyor. İlk zamanlar zor gelir sonra alısırsın iz ama bu ilk alısma evresinde hayatınıza birini almanız genelde size zarar verır

Ne zorlugu olacak en azindan surekli iş cikaran, donunu bile yikayamayan, aç karnini doyuramayan bir erkekle ugrasmak zorunda degilsiniz.
Valla öyle biri değildi aksine evin cogu temizlik camasır ve yemek islerini o yapardı.. Ben de düzeni severim zaten o da isleri kolaylastırıyodu. Yine de artık ihanete ugrar mıyım diye süphe etmeme gerek yok en azından..

Valla öyle biri değildi aksine evin cogu temizlik camasır ve yemek islerini o yapardı.. Ben de düzeni severim zaten o da isleri kolaylastırıyodu. Yine de artık ihanete ugrar mıyım diye süphe etmeme gerek yok en azından..
Su an ailenizle mi yasiyorsunuz? Yeni ev mi tutcaksiniz onla kaldiginiz evde mi yasamaya devam etceksiniz?

Onunla kaldıgım evde devam edicem, evi ben seçmiştim birlikte gelip kiraladık, içine de cok emek verdim. O yüzden ona bırakmayı düsünmüyorum..
Kirasini ödeyebiliyosaniz en iyisi. Ben bosandigim zaman bir sinirle evi ona biraktim sonra düzenim cok bozuldu maddi durumdan dolayi hala istedigim düzeni kuramadim. Pisman oldum evi ona biraktigima.

5 senedir yalnız yaşıyorum. Yalnız yaşamak, istediğiniz zaman görüşebileceğiniz birkaç tane de kafa dengi arkadaşınız varsa çok güzel bir şey. Yaşadıklarınızdan belli ki güçlü bir kadınsınız. Hiç korkmayın, bu kadar şeyden sonra yalnız yaşamanın tadını çıkarmaya bakın:rapci:
Çok tesekkür ediyorum, 5 yıldır yalnız yasamanıza ragmen tereddütlerimi anlayıp ferahlatıcı yorum yaptıgınız ve güçlü oldugumu hatırlattıgınız icin, umarım güzel olacak her sey:)

Kirasini ödeyebiliyosaniz en iyisi. Ben bosandigim zaman bir sinirle evi ona biraktim sonra düzenim cok bozuldu maddi durumdan dolayi hala istedigim düzeni kuramadim. Pisman oldum evi ona biraktigima.
Kirasını 1 yıllık ödeyebiliyorum, iş de bulursam hallolacak insallah. Ben de ilk sinirimde esyalar da ev de takılar da senin olsun demistim. Biraz ortalık sakinleyip kalbimin asıl acısını tanımlayınca bu sefayı ona degil kendime borclu oldugumu düsündüm. Sizin icin de böylesi hayırlıymıs belki, dilerim o eski düzeninizden kat be kat güzel bir düzen kurarsınız:)

Kirasını 1 yıllık ödeyebiliyorum, iş de bulursam hallolacak insallah. Ben de ilk sinirimde esyalar da ev de takılar da senin olsun demistim. Biraz ortalık sakinleyip kalbimin asıl acısını tanımlayınca bu sefayı ona degil kendime borclu oldugumu düsündüm. Sizin icin de böylesi hayırlıymıs belki, dilerim o eski düzeninizden kat be kat güzel bir düzen kurarsınız:)
Bende kalbimdeki aciyla cok fevri davrandim. Simdiki aklim olsa hic bir sey birakmazdim ona. Sonucta o kadar emek verdim. Neyse ben de is ariyorum insallah yeniden düzen kurarim. Bir de yurtdisindayim ben, her seye sifirdan basladim tek basima. Sizin icin de her sey cok güzel olur insallah.

Bende kalbimdeki aciyla cok fevri davrandim. Simdiki aklim olsa hic bir sey birakmazdim ona. Sonucta o kadar emek verdim. Neyse ben de is ariyorum insallah yeniden düzen kurarim. Bir de yurtdisindayim ben, her seye sifirdan basladim tek basima. Sizin icin de her sey cok güzel olur insallah.
Gücünüze diyecek bir sey bulamadım, her sey sıfırdan ve yurt dısında yasamak.. Bunca şeyi aşmışken iş de bulacaksınızdır mutlaka:)

Gücünüze diyecek bir sey bulamadım, her sey sıfırdan ve yurt dısında yasamak.. Bunca şeyi aşmışken iş de bulacaksınızdır mutlaka:)
Tesekkür ederim. Basa gelen cekilir derler ya öyle oldu. O gücü kendimde buldum karar verince. Duygusal yanlizlik cekiyorum ama malesef. Ondan sonra hayatima biri girdi gecen hafta onla da ayrildik. Asktan yana yüzüm bir türlü gülmedi anlayacaginiz. Sizin yasiniz kac acaba?

Tesekkür ederim. Basa gelen cekilir derler ya öyle oldu. O gücü kendimde buldum karar verince. Duygusal yanlizlik cekiyorum ama malesef. Ondan sonra hayatima biri girdi gecen hafta onla da ayrildik. Asktan yana yüzüm bir türlü gülmedi anlayacaginiz. Sizin yasiniz kac acaba?
Yaşım 25, bosanırken 26 olacagım. Kendi iliski döngünüz üzerinde çalışıp yeterince içselleştirirseniz mutlaka ruhunuza iyi gelen bi iliskiniz olacaktır bence. Duygusal yalnı

Benim önerim daima bir miktar paranız bi yerde dursun. Onu kesinlikle kullanmayın.

Miktarını siz belirleyin ve gerçekten ölüm kalim falanlarında kullanın.
Bunun haricinde o paraya dokunmayın.

Az.bir miktar olabilir. Önemli değil.

Mesela atıyorum 5 gram 10 gram altın hesabi acın bankada. O sizi zor zamanlarda güvenceye alır.

Yalnız yaşarken ben bunu öğrendim.

Başka sorunuz varsa sorabilirsiniz.

Back
X