Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ne bılıyom dıyorlar genelde kımysal oldusa poztıfı olma ihtimalı çok , en azında hamılelık oldu , yok 2 cı transfer oldu pazar test gunum ama içimde negatıf kımı bir hıss var kımyasalda yaşadığım hisler yokBenm ilk ikiside kimyasal olmuştu sonrası hep negatif oldu malesef. O süreçte iki histereskoni yapıldı embriyo genetiğe gitti ama olmadı 6 deneme yaptım olmadı yani biraz nasip kısmet. Bi tek yaptırmadgmız sperm DNA hasarı kaldı zaten onuda yaptırcz bayramdan sonra bakslım nasıl olır. Yani ilki kimyasal oldu diye ikinci pozitif olacak diye bi durum yok ki zaten. Yakın zamanda negatifi aldınız sanırım öyle hatırlıyorum geçmiş olsun![]()
İnşallah güzel sonuçlar alırsınız. Böyle bişe ilk defa duydum yani bende yasamadım üst üste kimyasal sonra ful negatif ama sizden duydum bunu. İnşallah pozitif alırsınızNe bılıyom dıyorlar genelde kımysal oldusa poztıfı olma ihtimalı çok , en azında hamılelık oldu , yok 2 cı transfer oldu pazar test gunum ama içimde negatıf kımı bir hıss var kımyasalda yaşadığım hisler yok
InshAllah ama içimde negatıf gibi hiss var , bu süreçde embryonlarımı taşıdım , doktor deyişdim , diyorum başa donseydım sıfırda genetık taramlaı yapardım neyıse kismet , 3 cuyeİnşallah güzel sonuçlar alırsınız. Böyle bişe ilk defa duydum yani bende yasamadım üst üste kimyasal sonra ful negatif ama sizden duydum bunu. İnşallah pozitif alırsınız![]()
Pekı genetık yapıldıkda . Zaten çıkmıyorumj spermda ayrımı yapılıyor o konuda bir bilgim yokİnşallah güzel sonuçlar alırsınız. Böyle bişe ilk defa duydum yani bende yasamadım üst üste kimyasal sonra ful negatif ama sizden duydum bunu. İnşallah pozitif alırsınız![]()
Olumsuz düşünmeyin inşallah tutunmuştur. Kan verin pozitifi alın inşallah. Genetik taramalı da tutmaya biliyor yani oda garanti değil ki hakkınızda hayırlısı olsun inşallahInshAllah ama içimde negatıf gibi hiss var , bu süreçde embryonlarımı taşıdım , doktor deyişdim , diyorum başa donseydım sıfırda genetık taramlaı yapardım neyıse kismet , 3 cuye
InshAllah , kötüyü demesen iyi gelmez ondan , düşünüyürum işde , amın Allah ne zaman kismet etmişse o zaman olcak ınshAllahOlumsuz düşünmeyin inşallah tutunmuştur. Kan verin pozitifi alın inşallah. Genetik taramalı da tutmaya biliyor yani oda garanti değil ki hakkınızda hayırlısı olsun inşallah
Genetik embriyo ya yaptırdık biz anomalisi cıltı her ay aynısı olacak diye bişe yok dediler. Eşimle kanda karyotip analizi yaptrdık ondada sorun çıkmadı. Sperm de bakılan var bide DNA hasarı ona baktırcaz o başka bişe. Spermle bakılıyor ama normal test değil DNA hasarına bakıyorlarPekı genetık yapıldıkda . Zaten çıkmıyorumj spermda ayrımı yapılıyor o konuda bir bilgim yok
İnşallah Rabbim geciktirmesinInshAllah , kötüyü demesen iyi gelmez ondan , düşünüyürum işde , amın Allah ne zaman kismet etmişse o zaman olcak ınshAllah
O aşmalara gelmedim diye hiç bir konuda bılgım yok sizde pekı neden histeroskopı oldu?Genetik embriyo ya yaptırdık biz anomalisi cıltı her ay aynısı olacak diye bişe yok dediler. Eşimle kanda karyotip analizi yaptrdık ondada sorun çıkmadı. Sperm de bakılan var bide DNA hasarı ona baktırcaz o başka bişe. Spermle bakılıyor ama normal test değil DNA hasarına bakıyorlar
Amın ınshAllah iyi olcak enınde sonuda olcak en güzel siz yapıyrusnuz , benimde eşimde morjolojı 1 ondan dolayı tup bebek yapıyıruzİnşallah Rabbim geciktirmesin![]()
İki kimyasal olunca bi bakalım tutunmaya engel bişe varmı dedi doktorlar ama sorun çıkmadı rahimde gayet iyi herhangi bişe yok dediler ama gene de tutmadı işteO aşmalara gelmedim diye hiç bir konuda bılgım yok sizde pekı neden histeroskopı oldu?
Benm 2021 de tüplerim alındı rahim filminden sonra tüplerinin hasarlı oldğnu gördüler ameliyat oldum biri şu toplamıstı hidroselpenks biride kapalıydı tamamen agoiır bi enfeksiyona baglı olan bişeymiş. Biz o yüzden tüp bebek yapıyoruz doğal olmaz yani bizim hiçAmın ınshAllah iyi olcak enınde sonuda olcak en güzel siz yapıyrusnuz , benimde eşimde morjolojı 1 ondan dolayı tup bebek yapıyıruz
Aaa sorunsun hısteroslopı yapdılar bılmıyorudum bunu çınkı bende yok , hsg temız , 2 defa sulu ultrasında oldum temızİki kimyasal olunca bi bakalım tutunmaya engel bişe varmı dedi doktorlar ama sorun çıkmadı rahimde gayet iyi herhangi bişe yok dediler ama gene de tutmadı işte
Bizde eşimde dolayısı sayı haraketlık ıyıde morfolojı işde 1 ,Benm 2021 de tüplerim alındı rahim filminden sonra tüplerinin hasarlı oldğnu gördüler ameliyat oldum biri şu toplamıstı hidroselpenks biride kapalıydı tamamen agoiır bi enfeksiyona baglı olan bişeymiş. Biz o yüzden tüp bebek yapıyoruz doğal olmaz yani bizim hiç
Allah yardımcınız olsun vala zor süreç yaniBizde eşimde dolayısı sayı haraketlık ıyıde morfolojı işde 1 ,
Evet çok zor yaşıyan bilirAllah yardımcınız olsun vala zor süreç yani
Aynen öyle allah herkesin yardımcı olsun yapacak dıcek bişe yok yaniEvet çok zor yaşıyan bilir
Canım bende çok araştırdım seni çok iyi anlıyorum benim ilk gebeligim kendiliğinden oldu 2 yıllık evlilik sonunda ama kimyasal oldu maalesef daha sonra 1 yıl daha denedik olmadı tüp bebek yaptırdık ilki yine kimyasal oldu çok korktum yine aynı şeyler olacak diye sonra bana tabe falan dediler onu yaptırdım boynuma astım hiç çıkarmıyorum 2. Tüp bebeği onunla yaptırdım çok şükür hamileyim istersen sende bir araştır Rabbim isteyen herkese nasip etsinİlk denende kimyasal gebelık yasayıb 2 cı negatif olub 3 de pozitif olan varmı? ve ilk kımyasala hamılleık yaşanmış 2 cı neden negatıf çıkar