İlk kıyafetlerin yıkanması için deterjan önerisi

ozlmsd

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
13 Ekim 2014
237
459
158
Herkese merhaba

Ocak anneleri olarak şu sıralar sanırım çoğumuz alışveriş hengâmesi içindeyiz. Bebeğimiz için ilk aldığımız kıyafetleri hangi deterjanla yıkamalıyız? Belki birkaç aylıktan sonra her tür bebek deterjan uygun olabilir ama tenine ilk deyecek kıyafetlerdeki kimyasal beni tedirgin ediyor açıkçası. Sabun tozu mu sıvı deterjan mı olmalı? İçeriklerinde sanıyorum parfüm var, sabun tozları bile kokulu, bunun bir riski var mı? Önerilerinizi bekliyorum.

Dalan roxy ile yikadim .icerigi en masum olan o.dalin de vs. Kansorojen var .

Dalan roxy oneririm. Aslinda dogal olarak sabun cevizi de kullanilabiliyormus ama ben hic kullanmadim.

parfüm olmayan sabun tozları var piyasada onlardan kullan...sende yapabilirsin..1 kalıp beyaz sabunun bir kabın içinde rendele..çamaşırlarla beraber makineye koy..yıkansın..mis gibi oluyor tertemiz bembeyaz..ben öyle yapardım..

Ben sabun tozuyla yikadim
Birde caminin bebek yumusaticini koydum yumusacik oldu

hacişakir toz sabun aldım denemek için yıkadım miaçs gibi oldu kalıntıda birakmadı. Sakın normal deterjan kullanmayın bebeklerinize bn ilk oglumda bilmeden kullandım hep alerji yaptı uzun bi surede bilemedim deterjanin yaptıgını

Bende dalan roxy kullanıyorum,, 2 yasındakı kızımda da onu kullandım sımdı kucugumunde onu kullanıcam. Ama beyaz sabun rendeleme ısı de aklıma yattı.. Makınaya camasırlarla beraber mı koyuyoruz sabunu rendeleyıp.. Deterjan gozune degıl herhalde degılmı,,

1 kalıp veya daha fazla sabunu rendele..çamaşırları makinanın içine koy sabunuda çamaşırların üstüne dök .kapat kapağı yıkansın..

Sabun rendelenebilir denilmis; makinaya zarar vermiyor mu? Fazla köpürme olur birde sanki ?

Sabun rendelenebilir denilmis; makinaya zarar vermiyor mu? Fazla köpürme olur birde sanki ?
valla bende tv de uzmandan öğrendim..sabun rendesiyle yıkanabilirmiş çamaşırlar..ben yıkıyorum çoğu zaman özellikle beyaz çamaşırlarda ...köpürmüyor..bembeyaz yapıyor

valla bende tv de uzmandan öğrendim..sabun rendesiyle yıkanabilirmiş çamaşırlar..ben yıkıyorum çoğu zaman özellikle beyaz çamaşırlarda ...köpürmüyor..bembeyaz yapıyor

Otomatik mak. Icin sabun toarindan almistim bende fakat keneim rendeyi denemedim; yarin beyazlara deneyeyim bende. Teşekkür ederim.

ben dalan roxy kullandım arkadaşlar.makinanın gözüne koydum ama battaniyelerinde kalıntı bıraktı .makinanın içinemi döksem acaba.

ben de dalan roxy ile yıkadım ama pek yumusak gelmedi bana camasırlar,yumusatıcı kullanmadım dogal gelmedigi icin bana..

Kızlar rende sabunu koyduktan sonra başka deterjan koyuyor musunuz deterjan gözüne ?

Ben de dalan kullandim ilaveten dalin yumusatici kullandim. Cift durulama yaptim guzek ciktilar makineden, utuleyip yerlestirdim dolabina.
Aslinda yumusatici konusunda icim cok da rahat degildi kimyasal olabilir diye ama almis bulunduk, deneyeyim dedim.

Dalan roxy tabi ki:) oğlumda kullandım 2 yıl şimdi ikinci oğlum da da kullandım kullanıcam inşaallah, çift durulama mutlaka yapılmalı bebek çamaşırlarına, roxy i bir çorba kaşığı koyun yeter

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…