parfüm olmayan sabun tozları var piyasada onlardan kullan...sende yapabilirsin..1 kalıp beyaz sabunun bir kabın içinde rendele..çamaşırlarla beraber makineye koy..yıkansın..mis gibi oluyor tertemiz bembeyaz..ben öyle yapardım..Herkese merhaba
Ocak anneleri olarak şu sıralar sanırım çoğumuz alışveriş hengâmesi içindeyiz. Bebeğimiz için ilk aldığımız kıyafetleri hangi deterjanla yıkamalıyız? Belki birkaç aylıktan sonra her tür bebek deterjan uygun olabilir ama tenine ilk deyecek kıyafetlerdeki kimyasal beni tedirgin ediyor açıkçası. Sabun tozu mu sıvı deterjan mı olmalı? İçeriklerinde sanıyorum parfüm var, sabun tozları bile kokulu, bunun bir riski var mı? Önerilerinizi bekliyorum.
parfüm olmayan sabun tozları var piyasada onlardan kullan...sende yapabilirsin..1 kalıp beyaz sabunun bir kabın içinde rendele..çamaşırlarla beraber makineye koy..yıkansın..mis gibi oluyor tertemiz bembeyaz..ben öyle yapardım..
1 kalıp veya daha fazla sabunu rendele..çamaşırları makinanın içine koy sabunuda çamaşırların üstüne dök .kapat kapağı yıkansın..Bende dalan roxy kullanıyorum,, 2 yasındakı kızımda da onu kullandım sımdı kucugumunde onu kullanıcam. Ama beyaz sabun rendeleme ısı de aklıma yattı.. Makınaya camasırlarla beraber mı koyuyoruz sabunu rendeleyıp.. Deterjan gozune degıl herhalde degılmı,,
1 kalıp veya daha fazla sabunu rendele..çamaşırları makinanın içine koy sabunuda çamaşırların üstüne dök .kapat kapağı yıkansın..
valla bende tv de uzmandan öğrendim..sabun rendesiyle yıkanabilirmiş çamaşırlar..ben yıkıyorum çoğu zaman özellikle beyaz çamaşırlarda ...köpürmüyor..bembeyaz yapıyorSabun rendelenebilir denilmis; makinaya zarar vermiyor mu? Fazla köpürme olur birde sanki ?
valla bende tv de uzmandan öğrendim..sabun rendesiyle yıkanabilirmiş çamaşırlar..ben yıkıyorum çoğu zaman özellikle beyaz çamaşırlarda ...köpürmüyor..bembeyaz yapıyor
cift durulama yap cnm..ben dalan roxy kullandım arkadaşlar.makinanın gözüne koydum ama battaniyelerinde kalıntı bıraktı .makinanın içinemi döksem acaba.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?