merhaba bende geldim aranıza. 20 aylık bebeğim abi oluyor inş :) 8+2 haftalık hamileyim. ama bulantılar yüzünden oğlumla ilgilenemiyorum doğru dürüst çok üzülüyorum oda çok sıkılıyo evde ne yapıcam blmiyorum
Merhaba kızlar benimde 22 aylık kızım 10 haftalık olduk Rabbim hepimizin çocuklarını korusun hayırlı sağlıklı çocuklar nasip etsin
Amin inşallah. Kızına kardeş bekleyen ilk anne adayımız sensin. Hepimizin ilk çocukları erkek :)) Ne güzel erkenden çıkartıyorsunuz ikincileri aradan. Rahata ermeden ikincinin olması avantaj sanki :)
Ewet canım prensesime bakalım bi prens mi yoksa mini bi prenses mi eşlik edecek Rabbim hepimizin çocuklarını sağlıklı ve hayırlı evlat eylesin inşallah kızlar birde bişey sorucam sizde de şişkinlik var mı ben çok rahatsızım bı durumdan kızımda böyle olmamıştı
Maşallah küçük abi alışır zamanla. Daha çok küçükmüş işin zor hem 2 yaş sendromu hem hamilelik bulantıları Allah yardımcın olsun inşallah. İlk hamileliğinde de olmuş muydu mide bulantıların?
olmaz mı 6. aya kadar sürmüştü. buda öyle olucak galiba bide uyku yapıyor. oğlumda sabah erken kalkıyo geceleride 2 kere uyanıyor uykuda olmadığından kafamı kaldıramaz hale geldim
benimde çok çabuk şişti daha erken ama birazda ilkinden vardı göbeğim zaten.Hem de ne şişlik sorma gitsin. Bana cinsiyeti ne diye soruyorlar şimdiden düşün artık :)) Oğlumda 4 aylık hamileyken ancak bu kadar karnım vardıSanırım ikinci gebelik olmasından kaynaklanıyor karnın bu kadar erken şişmesi. Onun haricinde bende bu hafta reflü başladı ki o daha da can sıkıcı
benimde çok çabuk şişti daha erken ama birazda ilkinden vardı göbeğim zaten.
Benimde bayağı karnım çıktı ama ben kilo vermiştim gebelikten önce millet tekrar kilo aldım sanıyor :)
amin cümlemize inş. canım. uyur gezer oldum zaten bide bu halde oğlumu dışarı çıkarıyorum sıkılıyor diye. hayırlısıyla şu zamanlar geçse.Ilkinde uzun sürmüş bulantilarin inşallah bu defa o kadar sürmez. Ben bu konuda şanslı gruptayim. Ilkinde de olmadı bunda da yok bulantım. Ama uyku felaket. Sen bir de uyuyamiyormussun o çok kötü. Çok zorlar seni. Allah yardımcın olsun.
Hadi bende gireyim aranıza:)) 2 yaşinda oglum var Rabbim nasip ederse 10 jaftalıkta ikizlerim:))) çok zorlu geçior benm sürec sizlerin nasıl??? Bulantım aşırı artk ac dolaniorm bi arkadas leblebi önerdi ama artk içim hiçbisey almiyorağrılarm fazla off off hem sevinçli hemde bitkinim..Rabbim evlatlarımizi sağ salim kucağımiza almak nasip etsin
Benm daha dün dedi canm benm de göbüş masallahi var önden gidioHayırlı olsun canım seninki veya benim ki erken olmazsa tdt aynı ondört kasım ne zaman ikiz olduğunu söyledi doktor benim göbişimde büyük biraz ikiz mi diyenler var ama doktor birşey demedi
Benm daha dün dedi canm benm de göbüş masallahi var önden gidioama ben ilkin baska dra özelde gidiodm azdaha aldıriodm bebeklerimi ( pis kadın bana dış gebelk dedi kese var bebek yok dedi kürtaj dedi meğerse ikizmiş ama kızmiorm artk onada allahtn baska dra gittm de gördm kalp atıslarıni faaln:)) aynı güne dogum yaparmisz ne güze:)
Bide bana bunu diyen en iyi özel hastanedeki en iyi kadın doģumcu yani hiçmi bisey bilmiyo nedir bende beta degerim artıo diye sevinioken yok yok almamız lazm dedi iyiki hemen ona uymadm yoksa toparlanamzdım aslaAynen gerçi ikinci gebelik daha erken bitiyormuş bir iki hafta önde ikizlerden uç dört hafta daha erken doğabiliyormuş hakkımızdan hayırlısı kuzularımızı sağlıkcakla alırız inşallah kucağımıza. Ben çok kızıyorum kesin sonuç söylemesinler Dr lar bi kaç gün sonra tekrar bakalım desin hem de dış gebelik olması için gün aşırı kan testi yapılıp eğer değerde düşüş varsa sonuca bakılır ki seninki ikiz değerlerin çok yüksek olmalı az daha bir değil iki minikten olucaktın
Canım ikizler tabi tıbbi bi problem yoksa daha kolay mış ilki çıkınca ikincisi de hemen çıkıyormuşBide bana bunu diyen en iyi özel hastanedeki en iyi kadın doģumcu yani hiçmi bisey bilmiyo nedir bende beta degerim artıo diye sevinioken yok yok almamız lazm dedi iyiki hemen ona uymadm yoksa toparlanamzdım aslaRabbm insallah saglikla kucaģimiza almayı nasip eder bebeklerimizi sanırm benm de erken olur dogum belki de sezeryan olur ilki normaldi ama bunlar ikiz notmal doğuramam gibi gelio ama insan evlatları için herseyi goze alıyo
Daha çok yeniler insallah ikisinide alırm kucagima bide tek yumurtaymıs tek kesede artk onlar güzelce dögsunda normal sezeryan benm icin garketmio.ilk oglmda normaldi cok rahat etmistm insallah hakkmda ve hakkında hayırlısi olsun canmCanım ikizler tabi tıbbi bi problem yoksa daha kolay mış ilki çıkınca ikincisi de hemen çıkıyormuş
selam kızlar bu topiği anca görüyorum bende 2. çocuğuma hamileyim oğlum var 4 yaşında
Kızlar benim yüzüm ve boynundaki deri pul pul oldu dökülüyor sizde bu veya önceki gebwliğinizde yaşadınızmı ben kızımda yaşamadım cildi çok kötü parka falan gidince acayip bakıyorlar
Hadi bende gireyim aranıza:)) 2 yaşinda oglum var Rabbim nasip ederse 10 jaftalıkta ikizlerim:))) çok zorlu geçior benm sürec sizlerin nasıl??? Bulantım aşırı artk ac dolaniorm bi arkadas leblebi önerdi ama artk içim hiçbisey almiyorağrılarm fazla off off hem sevinçli hemde bitkinim..Rabbim evlatlarımizi sağ salim kucağımiza almak nasip etsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?