- 20 Kasım 2015
- 8.535
- 36.366
- 478
- 37
EVET NE GÜZEL RASTLANTI ALLAH SAĞLIKLI DOĞUMLAR NASİP ETSİN HEPİMİZE SAĞ SALİM KUCAĞIMIZA ALALIM BEBİŞLERİMİZİ.OĞLUN NASIL KARŞILIYOR KARDEŞ DURMUNUSeninle aynıyız o zaman benim de oğlum var 4 yaşında üstelik muhtemel doğum tarihimiz de aynı :)) Hayırlısı olsun hakkımızda :)
Hiç öyle bir sorun yaşamadım ama gebelik alerjisi gibi bir şey olabilir. Bir arkadaşım ilk zamanlar deli gibi kaşınmış ve kızarmıştı doktoruna söyle istersen bu durumu..
Hayırlısı olsun maşallah hem de ikizmiş ne güzel. Sağlıkla doğsunlar inşallah. İkizlere hamile olduğun için belirtilerini de üst seviyede yaşıyor olman normal. İnşallah geçer bulantıların çabucak.
maşallah siz kaç yaşındasınız?Merhaba bende varımama benim oğlum 12 yaşında hazır kardeş için
31 erken anne oldum :))maşallah siz kaç yaşındasınız?
31 erken anne oldum :))
Aslında niyetin varsa bekleme bence okadar araya çok zaman girince zor oluyor yani ben şimdiden zorlaniyorum biri kocaman biri bebek nasıl olacak die düşünüyorum.. Keşke 4-5 yaşlarında yapsaydım diyorum ama kısmet şimdiye olduen iyisini yapmışsın bende 10 yaşını bekliycem oğlumun
Aslında niyetin varsa bekleme bence okadar araya çok zaman girince zor oluyor yani ben şimdiden zorlaniyorum biri kocaman biri bebek nasıl olacak die düşünüyorum.. Keşke 4-5 yaşlarında yapsaydım diyorum ama kısmet şimdiye oldu
Anladım çok geçmiş olsun Allah bir daha yaşatmasın.. Haklisin bazı düşünceler varsa ve kardeşe hazır olmayan abi varsa beklemek daha iyi hakkında hayırlısı maddi manevi rahatladikdan sonra çok daha iyi olur umarım en kısa zamanda evinizi alıp durumlar duzelince Rabbim nasip eder bebisini alırsın kucağına inşaAllah :))ben daha yeni kürtaj oldum canım 3 ay falan oluyor ,birde oğlum çok hazır değil bebek olayına bizde maddi yönden ,3 sene sonra hem oğlum biraz kendini idare eder kıvama gelir ,bizde biraz maddi olark toparlanırız ev alma durumumuz var,benim primlerim doluyor,birazda bebeği özleyelim istiyorum yaşım 38 oluyor ama olsun ne yapalım
EVET NE GÜZEL RASTLANTI ALLAH SAĞLIKLI DOĞUMLAR NASİP ETSİN HEPİMİZE SAĞ SALİM KUCAĞIMIZA ALALIM BEBİŞLERİMİZİ.OĞLUN NASIL KARŞILIYOR KARDEŞ DURMUNU
bizmki şimdilik okşuyorr ayy kardeşim diye öpüyor doğacağını bilmiyor çok detaylı anlatmadık insan yanında aç kardeşimi öpcem diyor zorluyor beni mutlaka kıskanırlar oğlum bide bana çok düşkün zorlanırız gibime geliyorO çok mutlu :) Sürekli soruyor kardeşim büyüdü mü diye :) bir an önce dogsun istiyor. Geçen gece ağladı niye doğmuyor diye :)) Sizde durumlar nasıl?
bizmki şimdilik okşuyorr ayy kardeşim diye öpüyor doğacağını bilmiyor çok detaylı anlatmadık insan yanında aç kardeşimi öpcem diyor zorluyor beni mutlaka kıskanırlar oğlum bide bana çok düşkün zorlanırız gibime geliyor
Ewet bencede ikinci zormuş dinlenmeye vakit yok bi kere küçük bi melek sizden herşeyi istiyor üstelik nasıl etkilenecek neler yaşayacak diye düşünüp duruyorsunuz. Benim minik prensesim üzülmesin hiç inşallah. Kardeşinden etkilenmemesi elimizden geleni yapacağız annelik ne zor her yavrunun ayrı düşünüyorsunuz Rabbim hepimize yardım etsinKıskançlık illaki olacak ama mümkün olan asgari seviyeye indirebilsek ne mutlu bize :) Bizimki de doğsun diye istiyor ama doğduğunda bu kadar mutlu olacağını sanmıyorum çünkü şu anda bile ilgi isteğini zor karşılıyoruz. İkinci çocuk daha zormuş diyorum şimdiden. İkisini birden ayrı ayrı düşünmek zorundayız. Rabbim verir kolayini inşallah.
Ewet bencede ikinci zormuş dinlenmeye vakit yok bi kere küçük bi melek sizden herşeyi istiyor üstelik nasıl etkilenecek neler yaşayacak diye düşünüp duruyorsunuz. Benim minik prensesim üzülmesin hiç inşallah. Kardeşinden etkilenmemesi elimizden geleni yapacağız annelik ne zor her yavrunun ayrı düşünüyorsunuz Rabbim hepimize yardım etsin
canım aynı şeyi bende düşünüyorum almak mı daha mantıklı yoksa devam etmesimi anca alıştı bizimkide kreşe şimdi alırsam bidaha hiç gitmez bide evde 2 çocuk çok zorlar gibime geliyor ilk zamanlarda bence bi duruma bakalım kardeşi gelince huysuzlanır gitmicem felan derse alırım yoksa devam ettiririmmerhaba güzel anneler
bende topiği yeni farkettim. 3,5 yaşında bir kızım var.13 haftalık ikinci minişime hamileyim. rabbime şukurler olsun ikinciyide aratmadı. iki çocuk arası 3-4-5 yaş olması çok ideal diyorlar.bende buna uydum :))
nasıl durumunuz kızıma söyledim.heyecanla bekliyor.isimler bile koydu.ama hepside kız ismi.kendisi kız olduğu için kerdeşim kız olacak diyor hep.
birde ben çalıştığım için kızım bir senedir kreşte.acaba alışmışken kreşe devammı etse .yoksa kardeşi doğup izne ayrılınca onuda eve yanımıza mı alsam.memur olduğum için 2,5 sene kadar bebişimi büyütebileceğim. büyük kızımdada öle yapmıştım.psikolojisi nasıl daha iyi olur kestiremiyorum doğrusu.
merhaba güzel anneler
bende topiği yeni farkettim. 3,5 yaşında bir kızım var.13 haftalık ikinci minişime hamileyim. rabbime şukurler olsun ikinciyide aratmadı. iki çocuk arası 3-4-5 yaş olması çok ideal diyorlar.bende buna uydum :))
nasıl durumunuz kızıma söyledim.heyecanla bekliyor.isimler bile koydu.ama hepside kız ismi.kendisi kız olduğu için kerdeşim kız olacak diyor hep.
birde ben çalıştığım için kızım bir senedir kreşte.acaba alışmışken kreşe devammı etse .yoksa kardeşi doğup izne ayrılınca onuda eve yanımıza mı alsam.memur olduğum için 2,5 sene kadar bebişimi büyütebileceğim. büyük kızımdada öle yapmıştım.psikolojisi nasıl daha iyi olur kestiremiyorum doğrusu.
canım aynı şeyi bende düşünüyorum almak mı daha mantıklı yoksa devam etmesimi anca alıştı bizimkide kreşe şimdi alırsam bidaha hiç gitmez bide evde 2 çocuk çok zorlar gibime geliyor ilk zamanlarda bence bi duruma bakalım kardeşi gelince huysuzlanır gitmicem felan derse alırım yoksa devam ettiririm
bende öyle düşünüyorum canım iki çocukla en başlarda çoık zor olur tüm gün ben gönderme taraftarıyım dediğin gibi zor alıştırdık kreşi bi bırakırsak bidaha gitmez bende devlet memuruyum biz yazında devam ediyoruz kreşe hiç ara vermicezBenim oğlum da 4 yaşında. 3 yaşına kadar evde bakıldı. Kreşe çok zor alıştığı için ve evde iki çocukla mücadele de zor olacağı için devam ettirmeyi düşünüyorum. Hatta öğretmenim yaz tatilinde bile haftada 1 gün göndermek istiyorum kreşi unutmasin diye. Aksi takdirde okula başladığında da alismasinin zor olacağını düşünüyorum. Hem gün içinde büyük çocuk kresteyken bebekle de rahatça ilgilenebiliriz. Aksi durumda birinden birinin ilgisi azalacak. Bebeğin uyku saatlerini de planlayabilirsek büyükler kresten dönünce onlarla da yeterince ilgilenebiliriz.
Merhaba bende varımama benim oğlum 12 yaşında hazır kardeş için
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?