- 9 Nisan 2024
- 576
- 352
- 23
- Konu Sahibi kronikmuallime
-
Her sey normal olabilir doktor size ne zaman ilişki yasayın dediyse o zamanlar ilişki yasayın hatta eşinizde sperm problemi yoksa 1 hafta her gun ilişki yasayın allah nasip ederse olurArkadaşlar merhaba umarım herkesin gönlüne göre istediği vakitte sağlıklı bebekleri olur. Kendi sürecimden bahsetmek istiyorum ve sorularım da var. 15 aydır korunmuyoruz neredeyse 2 yıllık evliyim. Bu ay adet dönemimin 2. Günü sabah akşam 5 gün letu kullandım ve ctesi iki yumurtamın büyüdüğünü gördü doktorum. 19 ve 21 mm olmuş. Ovitrelle iğnemi de aynı gün öğlen yaptım. İki yumurtam da bu iğneyle çatlar mı? Yalnızca pazar ve ptesi akıntım arttı şu an her şey çok normal ve test yapmaktan ve negatif görmekten çok yıprandım.
Eşinizde sorun yoksa ve yumurtada saglıklıysa eger Allah izin ederse olucak stres yapmayın akısına bırakınDediği günler de ilişki oldu. 2 Gündür de verdiği progestan 200 fitil kullanıyorum bakalım inş nasip olur
Ben de bu ay letu kullandım 4 nisanda ovitrelle vuruldum. Test yapmaya cesaret edemiyorumBugün iğnenin üstünden 14 gün geçti karnımın içinde birkaç gündür de ağrı var sanki regl olacakmışım gibi. Yumurtlama testi yaptım gebelik testi yapmaya korktuğum için baya koyu 2 çizgi çıktı hala ilacın etkisi var mıdır sizce?
Hayır ben Kasım ayında klomen + ovitrelle oldum negatifti maalesef sonra ocakta Letu kullandım iğne vermedi doktorum o da negatifti hatta yumurtam çatlamamış kist oluştu o ay. Bu ay tekrar denedik şu an iğneden 16 gün geçti doktorum 17. Gün test yap dedi ama cesaret edemiyorum çünkü klomen ve Letu kullandığım aylar adetim 1 hafta gecikti ve kendimi hamile sanmıştım şu an yine 3 gün gecikti yine o zamanlar gibidir diye düşünüyorumBen de 6 Nisanda yaptım yarın sabah cesaret edebilirsem yapacağım. Sizin de ilk ilaç deneyiminiz mi?
Umarım güzel haberi alırsınız sabah bize de umut olursunuzBen de 6 Nisanda yaptım yarın sabah cesaret edebilirsem yapacağım. Sizin de ilk ilaç deneyiminiz mi?
Canım inşAllah pozitifi yakalarsın , benim akıntımın olmaması normal mi iğnenin 2. GünündeyimArkadaşlar merhaba umarım herkesin gönlüne göre istediği vakitte sağlıklı bebekleri olur. Kendi sürecimden bahsetmek istiyorum ve sorularım da var. 15 aydır korunmuyoruz neredeyse 2 yıllık evliyim. Bu ay adet dönemimin 2. Günü sabah akşam 5 gün letu kullandım ve ctesi iki yumurtamın büyüdüğünü gördü doktorum. 19 ve 21 mm olmuş. Ovitrelle iğnemi de aynı gün öğlen yaptım. İki yumurtam da bu iğneyle çatlar mı? Yalnızca pazar ve ptesi akıntım arttı şu an her şey çok normal ve test yapmaktan ve negatif görmekten çok yıprandım.
Bende pkos var o yüzden düzenli adet görebilmek için duphaston verdi doktorum her ay kullanıyorum eğer gebelik olursa bebeği korur olmazsa adet olmanı sağlar dedi. Benim de adet belirtilerim var ara ara kasıklarım ağrıyor, sivilcelenme oldu o yüzden hiç cesaret edemiyorum hele şu 1 hafta daha geçsin bakalım eğer adet olmazsam o zaman bakacağımSizi çok iyi anlıyorum normalde benim de adetim hiç gecikmez birkaç kere 9 gün gecikti şaşırdım ve dedim ki kesin hamileyim. Kan verdim ve ekranda 3 küsür çıktı belki yükselir dedim yükselmedi 5e kadar negatif sayılıyor zaten. Yapabilirsem cesaret edip yazacağım mutlaka. Son 4 5 gündür ağrım var adetlerim de hep ağrılı geçer zaten. Benim de test günüm normalde 22sinde
Anladım canım aynı durumdayız rabbim hepimize hayırlısıyla nasip etsin inşallah hepimiz birbirimize müjde veririzKızlar yapamadım, çünkü gece biraz ishal oldum ve genelde adet öncesi olurum o yüzden beklemeye karar verdim…
Eşimin ısrarıyla yaptım ve tek çizgi. İnşallah kist falan olmamıştır bende 5 6 gündür ağrı çekiyorum çünkü. Seni çok iyi anlıyorum inşallah en kısa zamanda sağlıkla bebeğimiz olur.Bende pkos var o yüzden düzenli adet görebilmek için duphaston verdi doktorum her ay kullanıyorum eğer gebelik olursa bebeği korur olmazsa adet olmanı sağlar dedi. Benim de adet belirtilerim var ara ara kasıklarım ağrıyor, sivilcelenme oldu o yüzden hiç cesaret edemiyorum hele şu 1 hafta daha geçsin bakalım eğer adet olmazsam o zaman bakacağım
Bilmiyorum canım. Ben de ilk kez yaptım süreç nasıl bilemiyorum benim de pek olmadıCanım inşAllah pozitifi yakalarsın , benim akıntımın olmaması normal mi iğnenin 2. Günündeyim
İsterseniz bir kadınEşimin ısrarıyla yaptım ve tek çizgi. İnşallah kist falan olmamıştır bende 5 6 gündür ağrı çekiyorum çünkü. Seni çok iyi anlıyorum inşallah en kısa zamanda sağlıkla bebeğimiz olur.
kist olduğunda vajina ve kaşık bölgesinde aşırı ağrım olmuştu hatta şöyle söyleyeyim lavaboya oturduğumda acıdan ayağa kalkamadım, cinsel ilişki sırasında da ağrı oluyor bunlar belirtileri ama yine de bir doktora gözükmenizde fayda var zaten ilk adetle birlikte dökülüyor önemli ve kalıcı bir kist oluşumu değil. Benim arkadaşım 2. Denemesinde gebe kaldı ovitrelle ile inşallah sizin de bir sonrakine olur. Bu durumu yaşayan ve bebek isteyen herkes dualarımdaEşimin ısrarıyla yaptım ve tek çizgi. İnşallah kist falan olmamıştır bende 5 6 gündür ağrı çekiyorum çünkü. Seni çok iyi anlıyorum inşallah en kısa zamanda sağlıkla bebeğimiz olur.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?