- 24 Mart 2012
- 17.747
- 4.205
- 423
- 42
mekanı cennet olsun
başınsağolsun yakın zamandami şehit oldu...
,belki bizde görmüşüzdür(
22 mart da sehıt oldu cevık kuvvet olmus bılmıyordum. cızre de sehıt oldu erken nevruz kutlaması yaptı adi pkklılar. ozaman olay cıktı. celık yelık yokmus gogsunden vuruldu.
22 mart da sehıt oldu cevık kuvvet olmus bılmıyordum. cızre de sehıt oldu erken nevruz kutlaması yaptı adi pkklılar. ozaman olay cıktı. celık yelık yokmus gogsunden vuruldu.
şehit haberi duyduğum zaman o kadar kötü oluyorum ki sizin yerinizde olmak istemezdim Allah sabır versinAllahım bütün askerlerimizi polislerimizi korusun benim teyzemle eniştem de polis o ş..sizlerin de Allah bin türlü belalarını versin iki dünyada da yüzleri gülmesin inşallah
şehit haberi duyduğum zaman o kadar kötü oluyorum ki sizin yerinizde olmak istemezdim Allah sabır versinAllahım bütün askerlerimizi polislerimizi korusun benim teyzemle eniştem de polis o ş..sizlerin de Allah bin türlü belalarını versin iki dünyada da yüzleri gülmesin inşallah
burda tanıdığım şehit olan birinin yakınını göreceğim hiç aklıma gelmezdi
allah mekanını cennet etsin bizde çok sarsıldık daha bugün eşimle yine konuşmuştukeşimin nöbet arkadaşıydı ahmet
şu an eşim olan adamla yani kocacığımla oldu ilk öpüşmem.televizyon izliyordum.o da beni izliyordu farkediyordum..sonra yüzümü kendine cevirdi uzunnnnnnnn bir öpüşme yaşadık..ama sonra noldu..salak ben ağladım sanki namusum kirlenmiş gibi hissettim kendimi ve bunu onada söyledim.o da" saçmalama ya ben birşey yapmadım lütfen saçmalama " demezmi..hala anlatır anlatır güleriz..nasıl ağlatmıstım ama seni der hep:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?