ilk öpüşme anılarınız

başınsağolsun yakın zamandami şehit oldu...
,belki bizde görmüşüzdür(

22 mart da sehıt oldu cevık kuvvet olmus bılmıyordum. cızre de sehıt oldu erken nevruz kutlaması yaptı adi pkklılar. ozaman olay cıktı. celık yelık yokmus gogsunden vuruldu.

22 mart da sehıt oldu cevık kuvvet olmus bılmıyordum. cızre de sehıt oldu erken nevruz kutlaması yaptı adi pkklılar. ozaman olay cıktı. celık yelık yokmus gogsunden vuruldu.

burda tanıdığım şehit olan birinin yakınını göreceğim hiç aklıma gelmezdi
allah mekanını cennet etsin bizde çok sarsıldık daha bugün eşimle yine konuşmuştuk eşimin nöbet arkadaşıydı ahmet

Son düzenleme:

şehit haberi duyduğum zaman o kadar kötü oluyorum ki sizin yerinizde olmak istemezdim Allah sabır versin Allahım bütün askerlerimizi polislerimizi korusun benim teyzemle eniştem de polis o ş..sizlerin de Allah bin türlü belalarını versin iki dünyada da yüzleri gülmesin inşallah

ben çok heyecanlanmıştım şahsen zaten kim heyecanlanmaz ki:) bi de eşime ilk olduğunu söylememiştim o zaman yani ilk sevgilim olduğunu...diyodum anlamasın ilk onla öpüştüğümü ne kadar saçma işte kendimi bıraktım gözlerimi kapattım çok değişik bi duyguydu fazla heyecan yapmaya gerek yokmuş evet ama çok güzeldi..sonra 1000 kere de öpsem eşimi o ilk öpüş çoook farklı...tavsiye olarak heyecan yapmayın sevgilinize bırakın kendinizi o anın tadına varın... ben kendimi çok özel hissetmiştim kaç gün aklımdan çıkmamıştı

Son düzenleme:
ilk öpüş..

en masumane davranışştır belki de.. sonrası hiç öyle olmaz çünkü D

ilki cesaret ister, utanır insan.. ama bi kere oldu muu ohhh durdurabilene aşk olsun hehehe D

ben de sevgilimin beni ilk öpüşünü unutamam.. bilgisayar başındaydık, beraber fotolara bakıyoduk.. sonra bişi oldu ben bi anımı anlatıyodum.. kahkahaları bastık tabii sonra bi an yanyana oturan biz karşı karşıya kaldık.. bir anda durdu, elimi tuttu, sonra küçücük bi öpücük kondurdu.. hem utandım, hem mutlu oldum.. sonra başımı göğsüne yasladım.. Bi müddet kaldıramadım başımı.. Sonra eliyle başımı tuttu, utanma dedi.. Sımsıkı sarılmıştı.. Ama o gün sabaha kadar uyuyamamıştım heycandan.. Hep o an aklıma gelmişti..

evet her sehıt haberınde ıcım sızlar. ama sımdı artık daha cok etkılenıyorum cunku adını bılmedıgımız ınsanların baskalarının enyakını oldugunu daha ıyı anlıyorum artık. ALLAH kımsenın basına vermesın Rabbım tum asker polıs, hepımızı korusun.

hava değişiminden dönecekti askeriyeye .. otogara gitmeden önce mesaj attı ama yolcu etmeye benim gideecğimi bilmiyordu..gidiyorum ben gülüm bizim için dönücem falan yazmış uzunca bi mesaj. .. ben durur muyum gittim otogara metrodan inince beni gördü karşısında.. elindeki çantasını attı yere koştu sarıldık ... sonra valizi aldı girdik perondan hemen geçtik otobüsün önüne konuştuk veda vakti geldi 7 ay gelmeyecek görüşemicez falan ...sarıldık neyse dedim seni burada bekleyeceğim aşkım falan... otobüse binerken kolundan tutup çevirdim... yapıştım valla
hala söyler o an hiç gitmeyecek gözümün önünden ... ayaklarımı yerden kestin aşkım bi insan ancak bu kadar şefkatli olabilir... aklıma şehveti değil masumiyetini düşürdü iyice seni seviyorum der

ben ilk buluşmamızda azgın hatunlar gibi öpüverdim onu haha .akşam saat 10 gibi beni eve bırakcaktı.arabada vedalaşıyorduk.o beni yanağımdan dudağmn kenarında falan öptü bende dayanamadım.dudağndan öpüverdim

bızde yaklasık 20gunluk bı ılıskımız vardı
dolmusa bındık en arkaya oturduk eve bırakcaktı beni
arkada kımse yoktubırden egıldı optuu dolmusta sok oldumm cokheyecanlandımama bırı gorduyse dıyede cok utandımm azgın herıf yaa

ilk öpüşmemiz aniden olmuştu.onunla daha yeni çıkmaya başlamıştık.ilk buluşmamızda beni eve bırakırken dudağıma doğru eğildi ama cesaret edememişti.Daha sonra ikinci buluşmamızda beni eniştesinin pastanesine götürdü ve orada oturup çay içip konuşurken birden dudaklarımda buldum onu.çok güzel ve çok heyecanlıydı ama içerden eniştesi veya yeğeni çıkıp gelicek aniden diye çok korkmuştum..O anı ikimizde unutamıyoruz daha hala anlatıp güleriz bazen.heleki o pasteneye gitmek bizim için o anı tekrar yaşamak kadar güzel oluyor....

En guzel anilarimdan biri de bu :)

Askim beni havaalanindan almaya gelmisti. Arabaya gectik, bayagidir gormemistik birbirimizi, tatli sozler ucusuyor havaya tabi
Bir ara adamin bakisi degisti, icimden "aha opecek bu beni" dedim, yanilmamisim.
O yaklastikca ben kaciyorum, heyecandan patlicaktim resmen, ben hic kimseyi opmemistimki!!

Bahaneler uretip durdum "Offff cok sicak dur montumu cikarayim", "Sigara icelimmi askim?", "Heee aklima bir sey geldi dur anlatayim" falan. Hepte sacma sapan seylerdi, o bana kedi gozleriyle bakip dinliyordu garibim
Bir sure sonra konusacak bir sey bulamadim sustum. Tabi benimki bu firsati kacirirmi, hemen yapisti dudaklarima!

Bi kadinin dirdirini kesmek icin opmek gerekmis ben bunu anladim

Ahhh ahhh cok ozledim ben onu

Allah kımseye yasatmasın. eskı sevgılısı olarak ben bıle atamadım uzerımden bu uzuntuyu. nısanlısı ve aılesı ne haldeler dusunemıyorum bıle.

ahmetı tanıyor muydunuz ? ahmet benım cocukluktan berı arkadasımdı sonra ılk sevgılım oldu. aılesı huzursuz oluyor dıye ayrıldık, egıtımı zedelenecek dıye rahatsız olmuslardı. yıllar sonra da tekrar bıraraya gelemedık cunku ben evlenemem sehıt karısı bırakmak ıstemıyorum arkamda ama olene kadar sevdıgım ol demıstı. kabul etmemıstım, sacma bulmustum ve yolumu cızdım, evlendım. dedıgı oldu, dugununden bır ay once sehıt oldu. arkadasında gozu yaslı bır es bırakmadı. bana annem haberını verdı gazetede gormus.

şu an eşim olan adamla yani kocacığımla oldu ilk öpüşmem.televizyon izliyordum.o da beni izliyordu farkediyordum..sonra yüzümü kendine cevirdi uzunnnnnnnn bir öpüşme yaşadık..ama sonra noldu..salak ben ağladım sanki namusum kirlenmiş gibi hissettim kendimi ve bunu onada söyledim.o da" saçmalama ya ben birşey yapmadım lütfen saçmalama " demezmi..hala anlatır anlatır güleriz..nasıl ağlatmıstım ama seni der hep:)

ben de senin gibi hissetmiştim.zor tutmuştum kendimi ağlamamak için

Bir yıldır beraberiz :) İlk öpüşmemiz otobüste oldu. Beni yolculuğa uğurluyordu kimse yoktu otobüs bombostu :) oturuyorduk yanyana son kez konuşuyorduk gitmeden. Bianda kulağıma doğru yaklaştı ve belkide şuan son şansımız olabilir dedi. Gülümsedim ve öpüstük :) Tadı hala dudaklarımda harikaydıı :)) O anda biri gelse rezillikkk

Ha bir kerede evimin iki sokak ötesinde bi evin altında öpmüştü benii :) Heyecan vericiydi gerçekten. Öpmek istedi, saçmalama biri görür dedim :) Bunu dememe kalmadan yapısıverdi dudusumaa :) Kücük bi öpücüktü ama yinede güzeldi :)

ilk bulu$mada kandirmi$ti beni.. daha dogrusu ilk adim ondan gelmi$ti..
bana bir kolye hediye etti.. te$ekkür ettim
'ee kuru kuru bir te$ekkür mü sadece dedi :44:
' evet dedim daha ne bekliyorsun
'bari yanagima bir öpücük alayim dedi... öptümm tabii ki..
'simdi sira bende dedi ..utana sIkILa yanagimi uzattim bekliyorum:78:
o arada birsey söyledi tam yüzüne döneyim derken bi baktim bizim ki dudaklarimda..
napti noldu anlamadim bide bir kac saniyelik birseydi zaten.. o sirada bir cafedeydik.. dondum kaldim..
zaten konusacak birsey bulamiyordum... kedi gibi pIstim o an
sonra cafeden ciktik el ele yürüdük bi parka gittik.. gayet sakindi veeee ben dururmuyum o ilk adimi atti nasil olsa diyerekten.. göz göze geldikkk
sonrasindada malum.. ilk ve ennnn icten öpücügümü aldimm..
geriside geldi tabi ama o ilk varyaaa o ilk..
onun tadi bi ayri güzeldi hani

o kadar tatlıydıki o ilk öpüşmemiz. daha bikaç olmuştu o zaman eşimle yeni yeni çıkıyorduk.
o istanbuldaydı ben ankarada. evime yemeğe davet ettim. yedik içtik sora tv izliyoruz, ortam biraz loş tabi.
önce yanıma yanaştı sora yanağımdan bi tane öptü. çok çekingendi o zamanlar benim aşkım aah ah hatta
ilk öpüştüğü kız benmişim umarım doğrudur neyse o yanaktan öpünce ben de bi tane onun yanağından öptüm.
sora o biraz daha dudağıma yakın yerden öptü nasıl heycanlandım. ben de öptüm aynı şekilde.
böle adım adım bi o bi ben birbirimizden cesaret alır gibi sora baktım tık yok bundan ben miik bi öpücük
kondurdum tam dudağının üstüne. şok oldu çocuk geri çekildi bi baktı bana sora dediki " seni öpebilir miyim"
yuh dedim bu kadar da çekingen olunmaz. evet dedim sora dudaklarımız buluştu ve ben o anda karnımda bişeyler
oluyor sandım ya kelebek uçuşması gibi bişeydi hala anlatırım eşime ne kadar heycanlandığımı.
ha bi de hiç öpüşmedim senden önce diyo ama o ilk öpüşme o kadar muhteşemdiki inanın keşke ömür boyu beni böyle öpse dedim.
ve oldu evlendik:)))) allahım onu benden ayırmasın.. çok seviyorum...

oofff aklıma geldi sımdııı :)) nasılda utanmıstımm

karsımda oturuodu sonra geldı yanıma bır bardak kahveyı bırlıkte ıctıkk sonra elımı tuttu sonra yaklaştı yavas yavas tabı bn anladım
hıcccc yuzune bakmıorum tabı sonra bı sekılde optu yanagmdan bı kaç kez sonra yavas yavas geldı duudagıma tabı ben ölucem sandım

kelebekler ucustu karnımda resmen kıpkırmızı oldum kesın dedım cnku yuzumden alevler çıkıoduuu :)) veee mutlu sonnn geldı dudaklarıma aşkımm ,hayatımın anlamıı , herseyımmm vee öpüştukkkk :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…