ilk öpüşme anılarınız

nasıl unuturum o anı :)
lise 2.sınıftaydım ve deliler gibi seviyordum onu "toprak"
öğle tatiliydi yürüyorduk dışarda yağmur çiseliyordu bi apartmanın altına girdik ve orda öptü beni her yanım titriyordu gözlerimi kapattım
hemen anlamıştı o da ilk olduğunu :)

ılk optugum adam sımdı sehıt. anısı kaldı sadece. cocuklugumdan berı asıkmıs cırkın bana. bense baskalarına platonık hep lıse boyunca. arkadasımdı sık sık gorusurduk ama bılmezdım ben. ben kazandım o kazanamadı unıversıte gorusmedık bır sure. kazanınca ulastı bana ve acıklaı duygularını. bız unıversteyı kazanınca acıkladı. bır yıl ugrastı bır reddettım bır kabul ettım. uzaktaydık. bır gun ogrencı arkadaslardayız. platonık oldugum da o evde. ev arkadasım geldı elınde cıcek. aldıgım ılk cıcek. ondan gelmıs. kızım dedım kendıme sen ne yapıyorsun adama sana asık yıllardır ve ben o gun onu son kez kabul ettım onu cok sevdım cıkmaya basladıktan 2 hafta sonra yılbasıydı benım olduugm sehıre geldı. ılk kez yanyanaydık. otobuste ve asansorde heyecanlandım olacak sandım ama yaklasamadık yemek yedık gece oldu. benım odam da ayrı yataklarda yatıyoruz. sneı cok bekledım dedı ayagında bır gun dovme vardı dedı anlamını sordum narcıcegı demek dedın dedı o gun hayal ettım sana narcıcegım demeyı dedı. bır gun derım ınsaallah dedım dedı. aglamaya basladı
oyle kotu oldum kı yanına geldım. yattım yanına sarıldım ozur dılerım sana verdıgım acılar ıcın dedım gozyasını sıldım yanagından opuyordum kı onu baktım dudaklarımdan opuyor tıtremıstım. devam ettı opusmelerımız cok guzeldı.ama sanırım unutamacagım tek opucuk de onunkıdır. otoubuse bındırıyorum onu. nasıl aglıyorum sarıldım gomlegı rımel olmus hatta. bındı otobuse. otogardayız bakıyorum oyle. ındı otobusten geldı benı kısacaık optu herkesın ıcınde ve bındı tekrar. mekanın cennet olsun dunyanın enıyı adamı. sehıt oldun zaten cennettesın. sen en guzel hatırarlarımdan bırısısın bu hayatımda. bu cırkın kızı yıllarca sevdın

sevdicigimle kampüsteydik karanlk ve mevsimlerden yazdı bir5 yandan kuşların cıvıltısı su sesleri bagdaş kurmuş karşıılıklı bakışıyorduk sonra bişilerden bhsedip gülüşüyrduk derken bi an yakınlaştı aniden öpücük kondurdu ben daha bişi diyeemeden bidaa sonra:sında ikimizde sustuk ama kalbim yerinden çıkıcak sandım elimi kendi kalbine götürdü evet aynı hızla onunda kalbi atıyordu mutluydum utanmıştımm.............. yani seviyorummmmmmmmm 3 yılır hala bahsederizz tebessümle

sonra goruşmedinizmi hemen askeremi gitti

sonra goruşmedinizmi hemen askeremi gitti

ben ozaman 3 sınıftaydım o 2 sınıfta. okullar bıttı o surede tel dahıl hıc gorusmedık. ben mezun oldum ıs ıcın ankaraya gıttım donerken ıcımden geldı aradım onu. sasırdı konyaya atladım gıttım cok daha guzeldım sanırım bunu gostermek ıcındı. ondan sonra cıktıgım oldu ama oylesıne. oyle ask sevgı azdı. ev arkadaslarına caktırmamız lazımdı dındar cocuklarmıs kuzenım dedı. kendı odasını verdı ben orda uyudum dostcaydık tam uyumak uzereyken odaya geldı gozumu kapadım. bana uzun uzun baktı benı optu opustuk bıraz ama uzaklasmıstık yabancı olmustuk onu fakrettık dost kaldık o gunden sonra. otobuse bındırdı benı. 2006 mart falandı sanırım. bır gun benı aradı esımle yenı tanıstık aklıma yatıoyor sevgı ask yalan dıyorum mantıgımla esımı secıyorum ama soz nısan sevgılılık bıle yok henuz. ben dedı askerıyeye gectım okul bıtonce dedı uzmanlık sınavlarına falan gırmıs ama cevık kuvvete gececem dedı. zaten ıstedıgı hep asker polıs olmaktı. benım sonum yok dedı sehıt olacam dedı her gun elımızde öluyor arkadaslaırm dedı evlenemem dedı arkamda gozu yaslı es bırakmam ben dedı. ama benı bırakma olunceye kadar dedı. devam edelım dedı olmaz dedım kızdım soyledıklerıne ama benım de aıleme ve kendıme karsı sozlerım var dedım. evlılık beklerler dedım egıtım ıs artık var dedım. o hattı mı degıstırdım esımle nısanlınca. tup bebek tedavısıne gıdecektım ıkı yıllık evlıyım erkek kardesım aradı abla dedı ..... abıyı gordum ıstanbulda polısmıs dedı senı sordu evlenmıs dedım yuzu degıstı dedı. aılem ogrenmıstı onun benı sevdıgını. neyse tesaduf bır arkadasımın face lıstesınde gordum ekledım hem orda hem telefonda dostca konustuk ıstanbulda yuzyuze gorusme kararı aldık tamamen dostca ama ben ıstanbula ındıgım sabah msj attım aldatmak gıbı olur dedım esıme bunu yapmak ıstemem dedım hem su da var dedım gorusmemız eskı yaraları acmak olur dedım bız dost kaldık oyle de devam etsın dedım gorusmeyelım dedım anladı tabıkı dedı. olum haberıne kadar bır daha haber almadım. arkasında gozu yaslı es bırakmadı dugununden bır ay once sehıt oldu polıstı. haberlerde gormek ıcımı acıttı vurulma anını bıle ızledım.

çok üzüldüm canım mekanı cennet olsun...

Çok güzel çokta hüzünlü bi anıymış,mekanı cennet olsun

Çok güzel çokta hüzünlü bi anıymış,mekanı cennet olsun

evet huzunlu kendı anımı kendım okurken bıle ıcım acıyor ama en guzel de hatıram. mekanı cennet olsun cok ıyı bır ınsandı cok. benden kıtap almaya gelırdı lısedeyken amac benı gormekmıs ben nerden bılırım fena bır cocuk degıldı yakısıklıydı hem benden hoslanacagı aklıma gelmezdı hem de zaten 4 yıl boyunca gozum kordu ılkkez asık olmustum bır baskasına platonık hem de ne derın. pencere kenarında konusurduk oyle sevgılıler cok yapardı ama bız arkadastık arkadaslarımdan takılan olurdu kızardım ya bılmıyormusun benım baskasına asık oldugumu. arkadasımla dedıkodu cıkarmayın derdım sınıfa gec kalınca kız arkadasımın yanındayım dermıs gururla derdım dıye oyle degıldın ama derdım demıstı. bayramlarda muhakkak gelırdı bıze bayramını kutlardı aılemın. ne bılıyım cok ıyı bırıydı bana tlf etmek ıcın karda yuruken ayagını kırmıs daha cıkmıyordum bıle sırf askını anlatmak ıcın yıne. bana kızıp elını duvara vurmus parmaklarında zorlama olmus falan neler neler. asmalı konak fılmını beraber ızlemıstım aglaya aglaya. tanju okan sarkılarında dans etmıstık. ılk beraber uyudugum erkek ılk sevgılım. hep ozeldı ama bana gıder ayak son bır anı bıraktı unutulmayacak bır anı (((( sehıt oldu ve ıcıme hem anısını hem acısını bıraktı ( eskıden anıydı sımdı daha buyuk bır acı anı oldu ((((

Bir zamanlar o kadar yakın olduğun birinin şimdi hayatta olmaması...Çok çok kötü Allah'ım kimselere yaşatmasın
Nişanlısı kimbilir ne kadar yıkılmıştır...Allah sabır versin.
Size çok acı bir anı bırakmış...
Düşünemiyorum bile şimdi canımdan çok sevdiğim sevgilimin birkaç yıl sonra hayatta olmamasını...Allahım sen koru

ya 2 yıldır aklıma bıle nadır gelırdı sonucta yıllar gectı kımlerı sevdık daha sonra evlendık yuva kurduk yanı. 2 yıldır haberım de yoktu. nısanlanmasını bıle kıskandım bıle. o kızın resımlerıne baktım ben burda yıgılmıs durumdayım o benden dık dedım dusun ya nasıl bır psıkolojı. kımselere dıyemedım arkadasım öldu dedım anlatamadım anneme bıle dıyemedım nekadar agladıgımı. evlı kadınsın herkes yanlıs anlar. burda yazıyorum burdakılerde belkı oyle dusunuyor ama en cırkın hallerımde karsılıksız sevmıs bır adam. ılk sevgılım ve herkesın parmakla gosterdıgı karakterde bır ınsan. bır omre agladım yasanmamıslıklara agladım pısmanlıklara agladım nıye ayrıldıgımızı anladım ben katlananam dıye bana nasıp etmedı ALLAH onu. onun sehıt olusuna kocam olup. sehıt olacagını bılmesıne sasırdım vs. ama anlatamazsın ınsanlara. hıc tanımadıgım sehıtlere aglarım mesela. bır varmıs bır yokmus oluyor bırı senın ıcın. cocuklugumdan berı kaybım olmadı sehıdımız de olmadı sanırım oyuzden de cok etkıledı onun ölumu beni.

biz de ilişkimizin 3. ayını tamamlamıştık, ama henüz öpmemişti. birbirimize laf çarpıp duruyorduk, ama o çok utangaçtı, ben de öyle.
bir gün bir yere nargile içmeye gittik.
konuşurken "biz neden diğer sevgililer gibi değiliz" diye konuşmaya başladık :)
o da "bazı köprüleri geçtik ama aşk köprüsünden geçemedik henüz" dedi.
"neden" dedim. "laboratuvar yok" dedi. yani mekan yok demek istemişti
biz blgisayar müh. okuyoruz, laboratuvarlarda bilgisayar ile ilgili deney yapıyoruz ve deneyim önçalışması raporu oluyor.
ben de dedim ki "önçalışma da yok"
sonra o zaman bişeyler yapalım artık dedi ve yanıma geldi oturdu :) normalde hep karşılıklı oturuyorduk üç aydır. yanıma oturunca kolunu attı omuzuma ilk kez ve yanağımdan öptü.
ikimiz de kıprkımızıydık, öyle sevmiştik ki bunu bi o öpüyordu bir ben. ben 5 kere falan tuvalette gittim heyecandan çişim gelmişti
sonra oradan kalktık, eve gidecektik artık, yağmur yağıyordu, saçlarımın fönüş bozulmuş dalga dalga ve ıslaktı metro girişine geldik. o bana dedi ki "gel bu sefer şu yoldan gidelim." diye metronun arka tarafına yürümeye başladı. e ben hemen anladım tabii, çünkü o taraf daha ıssız oluyordu
yürürken birden durdu şemsiyeyi kapadı. bana baktı. "noldu neden durduk" dedim. "aşk köprüsünden geçicez" dedi ben gülümsedim.yavaşa eğildi ve öptü.15-20 saniye sürmüştü.o an neler hissettiğimi kelimelerle anlatamıyorum. sonra çekildi. döndüm yüzüne baktım. öyle utanmıştı ki hafifçe gülümsüyordu ve önüne bakıyordu. benim resmen başım dönüyordu. sonra şemsiyeyi açtı ve hiçbirşey demeden yürümeye devam ettik. metroya girip oturunca "kusura bakma çok heyecanlandım" dedi :) "sorun değil, ben de senden farksızım" dedim. ayrıldığımızda mesaj attı "seni seviyorum aşkımm" diye. ölsem de unutamam o günü, o yağmuru, ıslak saçlarımı, nargile içişimizi ve o gülümseyişini...

cok tatlı bır hıkaye. halen beraber mısınız ?

Haklısınız,öyle insanlar var ki siz acınızı yaşarken evli kadın eski sevgilisi için ağlıyor diyebilecek...İnsan bu yüzden çekinir işte kimselere anlatamaz.
Bu bambaşka bi duygu ama.Sonuçta o sizin hayatınızda bir yeri olmuş,özel biriydi.Kaldı ki biz her şehide ağlıyoruz haberlerde gördüğümüz
O şehitlerden birinin sizin eski sevgiliniz olması...Allah sabır versin siz bu konuyu çok içinize atmışsınız anlaşılan

evet aynen. burda bır de cogu kısı dınden gırıyor olaya namuslu kız olmaktan cıkıyor. mahalledekı dedıkoducu kadınlar gıbıler. herkes ne yasamıssa yasamıs hep bır elestırı. ınan bunları yazdım ama soyle bır yorum da bekledım eskı sevgılın öldu dıye aglamıssın tü kaka sen esını aldatıyorsun. evet cok ıcıme atmıstım yanlıs anlasılmaktan da cekındım dogruya dogru. tskler anladıgın ıcın ve destek oldugun ıcın.

o gün ilk defa küçük küçük öpmüştü alnımdan
senin üzerinde bir şey deneyeceğim demişti zaman geç oldu eve bıraktı
internetten konuşmaya başladık, denemedim deneyeceğim şeyi dedi neyse tekrar çıkmaya karar verdik o geç saatte!
ormanın içinden yukarılara doğru gittik sonra bir restaurantın terasına çıkardı beni, tüm şehir ayaklarımın altında...
kışın, hava çok soğuk üstümde kocaman bir mont var
sarılmaya çalışıyor sarılamıyor bile o kadar
sonra beni korkuluklara yapıştırdı onu ilk defa öyle bakarken gördüm, "dişi" olduğumu hissettirdi, öyle baktı yani...
sonra öpüverdi, ben yapamadım, kasıldım
böyle de güzel bir anı oldu
tabi 2.sinde yapamadığımı telafi ettim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…