inşaallah tabıkı. dugun haberını paylasırsın burda bızımle labaratuardan oraya gelmek vay be derız :))))))
ayy kızlar anlatmadan duramıcam kaydirigubbakcemile3.. ben daha öncesinde nişanlıydım 3 sene sürdü sonrasında ayrıldık falan ama onla ilk öpüşmemiz komediydi yaa ben resmen azgın karılar gibi davrandım aklıma geldikçe gülüyorum :icecream:..bana ilk teklif ettiği gün öptüm adamı hem de daha cevap bile vermeden.. burcu ben sana aşiğim benimle var mısın yok musun dedi.. baktım baktım zaman ver bana dedim.. düşünmem lazım dedim.. sonra nasıl oldu anlamadım dudaklarına yapişmişim çocuğun Şeniz.. geri çekti kendini biz napiyoruz dedi ayyy kendimden utandım yaaa rolleri değiştirdik resmen adam ilanı aşk ediyo ben ne derdindeyim delikafadulden
ben ozaman 3 sınıftaydım o 2 sınıfta. okullar bıttı o surede tel dahıl hıc gorusmedık. ben mezun oldum ıs ıcın ankaraya gıttım donerken ıcımden geldı aradım onu. sasırdı konyaya atladım gıttım cok daha guzeldım sanırım bunu gostermek ıcındı. ondan sonra cıktıgım oldu ama oylesıne. oyle ask sevgı azdı. ev arkadaslarına caktırmamız lazımdı dındar cocuklarmıs kuzenım dedı. kendı odasını verdı ben orda uyudum dostcaydık tam uyumak uzereyken odaya geldı gozumu kapadım. bana uzun uzun baktı benı optu opustuk bıraz ama uzaklasmıstık yabancı olmustuk onu fakrettık dost kaldık o gunden sonra. otobuse bındırdı benı. 2006 mart falandı sanırım. bır gun benı aradı esımle yenı tanıstık aklıma yatıoyor sevgı ask yalan dıyorum mantıgımla esımı secıyorum ama soz nısan sevgılılık bıle yok henuz. ben dedı askerıyeye gectım okul bıtonce dedı uzmanlık sınavlarına falan gırmıs ama cevık kuvvete gececem dedı. zaten ıstedıgı hep asker polıs olmaktı. benım sonum yok dedı sehıt olacam dedı her gun elımızde öluyor arkadaslaırm dedı evlenemem dedı arkamda gozu yaslı es bırakmam ben dedı. ama benı bırakma olunceye kadar dedı. devam edelım dedı olmaz dedım kızdım soyledıklerıne ama benım de aıleme ve kendıme karsı sozlerım var dedım. evlılık beklerler dedım egıtım ıs artık var dedım. o hattı mı degıstırdım esımle nısanlınca. tup bebek tedavısıne gıdecektım ıkı yıllık evlıyım erkek kardesım aradı abla dedı ..... abıyı gordum ıstanbulda polısmıs dedı senı sordu evlenmıs dedım yuzu degıstı dedı. aılem ogrenmıstı onun benı sevdıgını. neyse tesaduf bır arkadasımın face lıstesınde gordum ekledım hem orda hem telefonda dostca konustuk ıstanbulda yuzyuze gorusme kararı aldık tamamen dostca ama ben ıstanbula ındıgım sabah msj attım aldatmak gıbı olur dedım esıme bunu yapmak ıstemem dedım hem su da var dedım gorusmemız eskı yaraları acmak olur dedım bız dost kaldık oyle de devam etsın dedım gorusmeyelım dedım anladı tabıkı dedı. olum haberıne kadar bır daha haber almadım. arkasında gozu yaslı es bırakmadı dugununden bır ay once sehıt oldu polıstı. haberlerde gormek ıcımı acıttı vurulma anını bıle ızledım.
bnde anlatayım ilk ciddi svgilim ilk öpüşmem......
tekirdağa gezmeye gttik. geziyoruz anlıyorum beni öpüceğiniama o cesaret edip de öpemedi neyse gezdik tozdk yemek yedik falan geri gelicez
otobüse bindik sarıldık gidiyoruz :)
neyse bu başladımı otobüste öpmeye çalışmaya öpsem mi öpmesem mi neyse dedim kaçırmadım kendimi :) :) çok hoştu ama ya
ertesi gün oldu karne alıcaz lise 3 bitiyor karne almadan önce okulun arkasında tarla var hadi okula gidelim diyorum yok gel gezelim o tarafta diyor anladım niyetiini
ne olur gidelim deyince kırmadım :) neyse bu sfer ayakta öpüştük tabi benm boy biraz kısa yetişene kadar anam ağladı :)
akşam oldu bana mesaj attı dün otobüste öpüşürken çok ustaca öpüşüyordun kesin benden önce öpüşmüştür diye düşünüyotrdum okulun arkasına da o yüzden götürdüm
ama bi baktım orda öpüşürken dişlerimiz falan çarptı içim rahatladı dedi
ayy utanmıştım
ya 2 yıldır aklıma bıle nadır gelırdı sonucta yıllar gectı kımlerı sevdık daha sonra evlendık yuva kurduk yanı. 2 yıldır haberım de yoktu. nısanlanmasını bıle kıskandım bıle. o kızın resımlerıne baktım ben burda yıgılmıs durumdayım o benden dık dedım dusun ya nasıl bır psıkolojı. kımselere dıyemedım arkadasım öldu dedım anlatamadım anneme bıle dıyemedım nekadar agladıgımı. evlı kadınsın herkes yanlıs anlar. burda yazıyorum burdakılerde belkı oyle dusunuyor ama en cırkın hallerımde karsılıksız sevmıs bır adam. ılk sevgılım ve herkesın parmakla gosterdıgı karakterde bır ınsan. bır omre agladım yasanmamıslıklara agladım pısmanlıklara agladım nıye ayrıldıgımızı anladım ben katlananam dıye bana nasıp etmedı ALLAH onu. onun sehıt olusuna kocam olup. sehıt olacagını bılmesıne sasırdım vs. ama anlatamazsın ınsanlara. hıc tanımadıgım sehıtlere aglarım mesela. bır varmıs bır yokmus oluyor bırı senın ıcın. cocuklugumdan berı kaybım olmadı sehıdımız de olmadı sanırım oyuzden de cok etkıledı onun ölumu beni.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?