ilk öpüşme anılarınız

hikayeler çok güzel hepsini okudum baştan sona ne yalan söyliyim özendim birazcık

hepsine güldüm eğlendim ama son sayfada ağlattınız beni

Hadi bende anlatayim bari
Flortlestigimiz zamanlar bulusma bahanemiz bana gitar ogretmesiydi Yogun gecen gunun sonunda ya gitar calisirdik ya film seyrederdik. En fazla elimi tutup, elimden, sacimdan, alnimdan opmustu o zamana kadar. neyse beraber vakit gecirmekten o kadar cok hoslanirdiki yogun okul ve is temposuna ragmen o gunde bana gitar ogretmeye gelmisti. saat aksam 8 veya 9 civariydi sanirim ama hava karanlikti eminim. odamda gitar calisiyorduk. o yatagimda oturuyordu bende sandalyede. sonra onu kameraya kaydettim, boylelikle o yokkende onu seyredip gitar calisabilcektim. sonra hazir kamera elimdeyken bi kac fotografimizi cektik. cekerken yakinlastik. gogsune yattim falan sonra kamerayi biraktik ama oturdugum yerden basim onun gogsune yasli durmaya devam ettim. "burasi cok rahat ya uyuyabilirim" dedim. o da "istersen uzanalim oyle uyu" dedi e ortamda musait zaten yataktayiz hadi uzandik. ama yuzyuzeyiz benim basim biraz daha yere dogru.. asiri romantik anlar.. kalpler gum gum gummm sacimla oynamaya basladi. ellerimi optu. alnimi optu.. baya oyle durduk ve sanirim yarim saat sonra artik cesaretini toplamisti eliyle yuzume dokunup cenemden basimi kaldirdi veeeeeeeeee ilk opucukkkkkkkk o kadar narin ve duyguluydu ki..

offf hasret kaldim sevdigimeeeeeeeeeeee. getirin o dudaklari burayaaaaa

bütün anıları okudum bende yazayım barii :)
3. ayımızdı lise 3deydik o zamanlar bi sınavdan çıkmıştım telefonda konuşuyorduk kötü geçmişti sınavım dedim kesin kötü not alıcam sevgilime oda dedi yok bence iyi gelicek notun öyle konuşurken dedi hadi iddiaya girelim atladım bende hemen tamam diye :) o zamanlarda daha fazla yakınlaşma yoktu aramızda neyse dedi eğer yüksek not alırsan bi öpücük isterim tamam dedim emindim notun kötü gelceğine.bir hafta sonra sonuçlar açıklandı yüksek not aldım eh bende istiyodum tabi öpmesini söledim.hafta sonu sinemaya gittik oturuyoruz film başladı biliyorum öpüceğini nasıl heyecanlıyım ellerim terliyor ilk olucak beceremezsem diye içim içimi yiyo sarıldık fln ben bekliyom içten içe ahaa şimdi öpcek napcam diye :) bian hazırlıksız yakalandım tam filme dalmışım öpücüğü unutmuşum çenemden tutup kendine çevirdi vee öptü o kadar güzeldi ki hiç unutamam iyiki yüksek not almışım iddiayı kaybetmişim

unutmadığım öpüşme değil ama eşimle olan ıkı taneyi de unutmam. ısten ızın alıp alelacele nıkahımıza yetısmeye calısacaktık. nıkahımız kıyıldı. onun evıne ugrayıp ıse donecektık hemen. evden alacagımızı aldık cıkacakken seslendı bana. yanına vardım benı alnımdan optu. ımam nıkahımız dugunden bır ay once, resmı nıkahımız dogum gunumde kıyıldı dugunden yaklasık on gun once. bu opusu cok anlamlıydı ama sanırım en guzelı yuzuklerımız takıldıgı gundu. annemlerde kalacaktı o gun. annem carsaf, esofman falan verdı bana. onun yerını hazırlamaya gıttım. hazırladım, odadan cıkarken sarıldık bırbırımıze. cok sukur bugunu de atlattık der gıbıydık cunku hersey ıle kendımız ılgılenmıstık cok yorulmustuk. alnımdan ılk kez o gun opmustu cok guzeldı.masum saf sahıplenıcı

Benimki çok aptalcaydı ya. Daha sevgili bile olamadan benden yaşça büyük biriyle öpüştüm ilk. 14 yaşındaydım. Keşke hiç yaşamasaydım çünkü o kişinin benimle hiç bir alakası yok şimdilerde. Ay ne malcaydı ya Çocukluk direk yani başka hiç bir şey değil Saymayayım o yüzden ben onu yaşamadım diyelim şimdilik

16 yaşındaydım, hararetli bir maçı 6-5 kaybedip, ikinci olmuştum, hırsımdan kaldırımda ağlıyordum. Akşam vakti saçım başım birbirinde ,perişanım alt dudağım patlamış kanıyor. Yanıma geldi nerdesin seni arıyorum dedi, git dedim, o kadar kötüyüm ki, yenilmeyi hazmedememişim zaten. Git dememe rağmen yanıma oturdu, sarıldı bana sakin ol diye fısıldadı, sonra çenemden tutup, patlamış dudağıma aldırmadan öptü beni, kanıyor kıyamam sana dedi ve tekrar sarıldı. Şimdi düşünüyorum bu dünya da değilmiş gibiydim o an ve hayatım boyunca bir daha hiç o kadar heyecanlanmadım =)

bnde anlatayım ilk ciddi svgilim ilk öpüşmem......

tekirdağa gezmeye gttik. geziyoruz anlıyorum beni öpüceğini ama o cesaret edip de öpemedi neyse gezdik tozdk yemek yedik falan geri gelicez
otobüse bindik sarıldık gidiyoruz :)

neyse bu başladımı otobüste öpmeye çalışmaya öpsem mi öpmesem mi neyse dedim kaçırmadım kendimi :) :) çok hoştu ama ya

ertesi gün oldu karne alıcaz lise 3 bitiyor karne almadan önce okulun arkasında tarla var hadi okula gidelim diyorum yok gel gezelim o tarafta diyor anladım niyetiini

ne olur gidelim deyince kırmadım :) neyse bu sfer ayakta öpüştük tabi benm boy biraz kısa yetişene kadar anam ağladı :)

akşam oldu bana mesaj attı dün otobüste öpüşürken çok ustaca öpüşüyordun kesin benden önce öpüşmüştür diye düşünüyotrdum okulun arkasına da o yüzden götürdüm

ama bi baktım orda öpüşürken dişlerimiz falan çarptı içim rahatladı dedi

ayy utanmıştım

inşaallah tabıkı. dugun haberını paylasırsın burda bızımle labaratuardan oraya gelmek vay be derız :))))))

hehehe inşallah cnm. bu arada ben başlığı yanlış anlamışım, bu benim sevgilimle ilk öpüşmem ama ikinci sevgilim :)

Ay heycan bastı
Ben ilkini hatırlamak bile istemediğim için hayatımın dönüm noktasından sonra karşıma çıkan ve birden herşeyim olan bitanemle ilk öpüşmemizi anlatıyım :)
3 bucuk yada 4 ay olmustu (tabi sık sık görüşemezdik,iş yoğunluğundan)Gene buluşup sinemaya gittik,halbuki alakasız bi macera filmiydi yani,o an hic bi romantiklik beklemezdim Filmde,havada uçaklar uçuyo bu elini omzuma atıp başımı kendi omzuna yatırdı,alnımdan öptü önce bi kaç kez,aşama aşama gidiyo tabi gözümden burnumdan öpüp duruyo ,en arkadayız ama rahatsız oldum biraz aşkım ayıp olur dedim,kime ne ya belki karımsın dedi,olabilir o zaman gidin evde ne halt yiyosanız yiyin diyecekler dedim demez olaydım cekti kendine bi yapıştı amannın tabi bende istemem yan cebime koy,filmin gerisini hatırlamıyorum devamlı aşkım gel canım bal cekti deyip öpüyodu ay kurban olurum onu verene

Ahhhhhhhhhhh ahhhhhhhh ılk opusme ahhhh yıllarca etkısınde kalmıstım o ılk opusmenın ben 22yasındaydım ozamanlarkı sevgılım sımdıkı esım tanısmamızın 1ci senesınde benı everıne kahvaltıya cagırdı benım tavrımı bılıyordu 1sene hıc opusmemıstık ben karsıyım ole seylere demıstım ılıskımız baslarken benı kotu emellerıne alet etmıceksın demı dedım sacmalama askım oloe olsa sımdıye kadar ortaya cıkardı dedı ogun onlarda cok guzel bır gun gecırdıkberaber kahvaltı yaptık oturduk tv ızledık ben mutfakta domates dograrken asık asık benı ızlıyodu offfffffffff offfffff sımdı 4 cesıt yemek yapıyoz umru degılogun onumde dız coktu benı optu ben dondum kaldım yenı sıgara yakmıstım sıgaramın kulu kendı kendıne bıtmıs uzamıs ben bu dunyadan kopmustum allahım nasıl bır duygudur o yarabbımben karsılık veremedım ama bulutların uzerınde ucuyordum zevkten o dudaklar nasıl dudaklardı ole ılk opucuk coooooooooook guzeldı okadar cok etkılenmıstım kı anlatamam o ılk opusmeden aldıgım hazzı bırlıktelıkten almıyorum vallaayyyyyyyyyy sapıttırdınız benı kızlar ya

Erkeğin Güzel Öpmesi gerekir bayanı alıp götürmeli Busesi

mekanı cennet olsun

Ahhaaha millet 12-13 yaşlarından bahsediyor
ben 19 yaşında üniversiteli eşşek kadar kızdım ilk öpüştüğümdegeç kalmışım

ilk sevgilimdi t.dağ'da okuyordum ama o denyo için her hafta ist.a geliyordum.Aylarca birbirimize açılamamıştık,sonunda ablasının evinde salonda resim bakma bahanesiyle beni çevirip öpmüştü aman allahım yüzüm kıpkırmızı resmen böyle olmuştum tam beni anlatıyor bu smile

mal gibi saldırmamak için bende yavaş yavaş karşılık vermiştim..
ablası da uzuuuunca bir koridorun sonundaki mutfakta yemek yapıyordu top atsan duymazdı yani

sonra hayatımdan defoldu gitti,aylar önce kocişimle yürüyüş yaparken karşılaştık,hemen kafamı çevirdim kocama yapıştım iyice..

Ay ufak bişey daha paylaşıcam dün de alışverşten geliyordum lisede platonik olarak ağlaya zırlaya aşık olduğum bi çocuk vardı onunla karşılaştım,o gidip tanıdığım biriyle çıkmıştı o zamanlar.
şu an hamileyim tam yanından göbeğimi gere gere yürüdüm
bananeyse sanki kocama aşığım ben,sırf gıcıklığına işte

komik anılar bunlar artık..

çok hoşsunuz yaaaa

ilk öpüşmeler ne kadar özel ne kadar özenli değil mi....Daha sonra rutınleşiyor.. İlk başta bir öpücükle mutlu olan adamlara daha sonra yetmiyor. keşke herşey ilk zamanki gibi kalsaa. Öyle özel ve özenliii....Gün geçtikçe sıradanlaşıyor, bodoslama dalıyolar :)

başınsağolsun yakın zamandami şehit oldu...
,belki bizde görmüşüzdür(

2 yıl önce.Kampüste şimdi ki sevgilim,o zaman ki sevgili adayıyla dolaşıyoruz.Teklif ediyo 2 aydır falan konusuyoruz ama hem kararsızım hem istiyorum karmakarışık bi duygu bu.
Bi banka oturduk hava kapalı rüzgar esiyor ekimin 29u.
Konuşurken,saclarım yüzüme dagıldı.Sevgilim saclarımı düzeltti,ufacık bi öpücük kondurdu dudagımın kenarına
Tabi heyecandan öldüm bittim
Sonra yeter artık kabul et dedi,kabul ettim..Seviyorum onuuuu

Son düzenleme:
uzaktan 2,5 aylık ilişkimiz vardı. ikimizin arasındaki şehirde buluştuk. bütün gün gezdikten sonra canlı teoman şarkıları söyleyen bir yere oturduk. ben gruba bakarken birden geldi ve..... ben hiçbir şey yapamadım tabii. ilkti çünkü. sonra o kadar utandım kiii suratım alev atıyordu. omzuna yaslanıp yüzümü sakladım. kızardın mı sen dedi ama hoşuna gitti kızarmam.

sonra ayrılık vakti gelmişti ben dönücektim otogardaydık. ona karşılık veremeden gidiyorum, kim bilir bir daha ne zaman buluşcaz diye üzülüyordum. sonra otobüs sağ çaprazda. sol tarafta allahtan otobüsler yoktu. dedi öpiim mi. insanlar var dedim utanarak. sonra şöyle gerildi bak görmezler dedi. bakışlarımla tmm dedim ve....işte bu kez içimden geldiği gibi karşılık verdim. ve yine utanarak suratımı saklayarak yaslandım ona. :78: ikimiz de unutamayız bu öpücüğü. şimdi 1 yıl oldu onu çooook seviyoruuuuum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…