ilk öpüşme anılarınız

dimi yaa :)

:içelim:

valla ben daha önce buna benzer 2 konuya da yazmıştım nası olduğunu boshayallersmile
bir konuda burda var ama buraya da yazmicam işteeeeee:kedi:

Beni ilk sözlüm öptü.. :asigim:
Ondan başka erkek arkadaşım olmadı ztn

3 yıl öncesinde askerdeydi bende ziyaretine gitmiştim..
Elimle ona yemek yediriyordum sonra omzuna yattım
bi müddet sonra başını çevirdi önce dudağımın kenarından öptü
ses çıkarmayınca dudağıma yapıştı ayum:kedi:

Sonra biz yanlış mı yaptık acep diye başının etini yemiştim kaydirigubbakcemile3

ya konuyu görünce direk tebeessüm ettim :)) ilkler komik ve güzel ya :))
bende anlatayım ilk öpüşlerimizi :) ilk hafta içindeki komiklikleri :)
en ilk eşimin evine gitmiştik smimi bi arkadaşımla, onla beraber tv izliyozru
o önde oturuyo bizde arkada ama kafasını çevirince görebilir.
biz yüzlerimiz birbirine dönük ayaklarımız ters istikamette uzanmıştık , çenemi öptü önce sonra dudağımı
yanlışlıkla sandım devam etti :) ama çok kısaydı :) ama arkadaşta orda yani,hala terseten öpmek ayrı bi özel benim için onun tadı başkaydı sanki :)
saftirik arkadaşımda anlamamış öpüştüğümüzü :)
2. de yine eşimin evindeyiz tabi ozaman üniv. ortamı arkadaşlar topluluklar falan çok oluyodu.
Evde yaklaşık 10 işi falanızdır, kıştı, soba yanıyodu ama çok soğuktu ev
battaniyelirin altındaydık, sonra ben battaniyenin içine kafamı soktum çünkü kulaklarım dodu eşimde arkamdan tabi :)
Üniversitede resi derler hani, o arkadaşta vardı evde biz battaniye altında öpüşürken ..... kardeş müsaitmisin bişey sorcamda demesin mi eşime :))
tabi ben tabi suçlu psikoljisiyle direk atladım tabi müsait canım ne demek yani diye :)))
valla ilkler başka ya :))

aaa nasi yani dugununuz olacak ama hic opusmediniz, o da ilgincmis :)

:roflol::roflol: ikinci kismina cok güldüm canim ya ALLAH da seni güldürsüün cocuk nasil da müsaitmisiniz diye soruyo haha :roflol:

2009 a gireceğimiz yılbaşı gecesi bütün arkadaşlar bize gelecekte toplaşıp vakit geçireceğiz diye plan yaptık. ben giyindim süslendim. birer ikişer hepsi beni ekti. evde kaldım böyle ... gibi. gece yarısına geliyor sinirlerim iyice gerildi. açtım telefonu ağzıma geleni saydım. bu gece yeni yıla seninle gireceğim yada gözüme görünme dedim. garibim araba bulupta bize gelmesi yarım saat sürdü. çaldı kapıyı çıktı eve. tamam dedim gördüm seni şimdi gidebilirsin.
yok öle dedi ne bu şimdi. hediyemi almadanda vermedende gitmem. o an tuttu öptü beni. tabi ben heyecandan titriyorum. biryandanda apartmanda birisi görse rezillik ayaküstü.
ondan öncekiler hikaye benim için ilk öpücük budur. o tad şimdi hiçbirinde yok.

ilk opustugum kisiyle birlikteyim zaten cıkmaya basladıktan 1 sene sonra falan oldu:) anlık biseydi o benden daha cok hatırlıyor nerede nasıl ne zaman kaydirigubbakcemile3..denize karsı bi yerdeydik ben tatile gitmistim oda yanıma gelmisti hava gusel hafif ruzgar daha ne olsun gusel bir andı

yü kızarıyor ateş basıyor ilk öpüşmeler böyle:)

Son düzenleyen: Moderatör:
aLiNyAziMsIn kullanıcısından alıntı
ya konuyu görünce direk tebeessüm ettim :)) ilkler komik ve güzel ya :))
bende anlatayım ilk öpüşlerimizi :) ilk hafta içindeki komiklikleri :)
en ilk eşimin evine gitmiştik smimi bi arkadaşımla, onla beraber tv izliyozru
o önde oturuyo bizde arkada ama kafasını çevirince görebilir.
biz yüzlerimiz birbirine dönük ayaklarımız ters istikamette uzanmıştık , çenemi öptü önce sonra dudağımı
yanlışlıkla sandım devam etti :) ama çok kısaydı :) ama arkadaşta orda yani,hala terseten öpmek ayrı bi özel benim için onun tadı başkaydı sanki :)
saftirik arkadaşımda anlamamış öpüştüğümüzü :)
2. de yine eşimin evindeyiz tabi ozaman üniv. ortamı arkadaşlar topluluklar falan çok oluyodu.
Evde yaklaşık 10 işi falanızdır, kıştı, soba yanıyodu ama çok soğuktu ev
battaniyelirin altındaydık, sonra ben battaniyenin içine kafamı soktum çünkü kulaklarım dodu eşimde arkamdan tabi :)
Üniversitede resi derler hani, o arkadaşta vardı evde biz battaniye altında öpüşürken ..... kardeş müsaitmisin bişey sorcamda demesin mi eşime :))
tabi ben tabi suçlu psikoljisiyle direk atladım tabi müsait canım ne demek yani diye :)))
valla ilkler başka ya :))

:roflol: bu çok komikmiş :lepi:

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…