ben çok ağlamıştım.daha kimsenin elini bile tutmadan yani gözüm açılmadan 18 yaşında ilk öpücük geldiğinde tecavüze uğramış gibi ağlamaktan canım çıkmıştı.eve gidincede kafamı yerden kaldıramamıştım.şimdiiiiiii ooooooooooooo yırtıldım iyice :)))) öpemediğim adama sevgilim mi derim ben.
Bizimki Çok Kötü Bi Kavganın Sonucundaydı
Benim Kıskançlık Krizim Tutmuştu Sen Dedim Naptığını Sanıyosun Milletimi Röntlüyosun :1rolleyes:
Kendini Savunurken Tabi Benim Kanımda Efelik Var Ben Hiddetleniyorum :roflol:
Sonra Bu Beni Tuttu Bi Çekti Ben Ahanda Böle Oldum akannehir
Elleri Boynumla Yanaklarım Arası Bi Yerde Kaçamıyorumda :roflol:
Ogün Çok Utanmıştım Getti Namıs Diye Diye Geçmişti Tümgünüm :1closedeyes:
Ama Sonra Anladımki Essahtan Kaybetmemek İçin Son Kozunu Kullanırmış Meğer :jeyyar:
Konu Tavsiyeler bölümüne taşınmıştır .... Deeeermişim!!! :roflol:lülülülülülü
amaan benimkini hiç sormayın düğüne bi kaç gün kala birileri sokmuş kafasına bunun hiç öpüşmediniz mi diye yani dolduruşa gelmiş öyle
kılıç kalkan mı oynadık öptü mü anlamadım
hiç hayal ettiğim gibi olmadı hiçalsanaalsanasmile
anısı çok kötü kaldı bende:a015:
ya konuyu görünce direk tebeessüm ettim :)) ilkler komik ve güzel ya :))
bende anlatayım ilk öpüşlerimizi :) ilk hafta içindeki komiklikleri :)
en ilk eşimin evine gitmiştik smimi bi arkadaşımla, onla beraber tv izliyozru
o önde oturuyo bizde arkada ama kafasını çevirince görebilir.
biz yüzlerimiz birbirine dönük ayaklarımız ters istikamette uzanmıştık , çenemi öptü önce sonra dudağımı
yanlışlıkla sandım devam etti :) ama çok kısaydı :) ama arkadaşta orda yani,hala terseten öpmek ayrı bi özel benim için onun tadı başkaydı sanki :)
saftirik arkadaşımda anlamamış öpüştüğümüzü :)
2. de yine eşimin evindeyiz tabi ozaman üniv. ortamı arkadaşlar topluluklar falan çok oluyodu.
Evde yaklaşık 10 işi falanızdır, kıştı, soba yanıyodu ama çok soğuktu ev
battaniyelirin altındaydık, sonra ben battaniyenin içine kafamı soktum çünkü kulaklarım dodu eşimde arkamdan tabi :)
Üniversitede resi derler hani, o arkadaşta vardı evde biz battaniye altında öpüşürken ..... kardeş müsaitmisin bişey sorcamda demesin mi eşime :))
tabi ben tabi suçlu psikoljisiyle direk atladım tabi müsait canım ne demek yani diye :)))
valla ilkler başka ya :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?