burcu koptum:roflol: önce varım deyip sonra öpseydin bariayy kızlar anlatmadan duramıcam kaydirigubbakcemile3.. ben daha öncesinde nişanlıydım 3 sene sürdü sonrasında ayrıldık falan ama onla ilk öpüşmemiz komediydi yaa ben resmen azgın karılar gibi davrandım aklıma geldikçe gülüyorum :icecream:..bana ilk teklif ettiği gün öptüm adamı hem de daha cevap bile vermeden.. burcu ben sana aşiğim benimle var mısın yok musun dedi.. baktım baktım zaman ver bana dedim.. düşünmem lazım dedim.. sonra nasıl oldu anlamadım dudaklarına yapişmişim çocuğun Şeniz.. geri çekti kendini biz napiyoruz dedi ayyy kendimden utandım yaaa rolleri değiştirdik resmen adam ilanı aşk ediyo ben ne derdindeyim delikafadulden
burcu koptum:roflol: önce varım deyip sonra öpseydin bari
şimdilik öpüşelim sonra düşünürüz der gibi olmuş,namıslı çocuk önce senden cevap beklemiş sırnaşık şey
AyLardan kasım.. qece bLusduk. parkın tekinde oturuyoruz.. yaqmur basLadı we cebimzde 5 kurus para yok..
montunu cıkardı kafamızı örttüq öpüşdüq :teytey:
ne qüNLerdi bea. smdi o baskasyLa ama iLkler unutuLmuo...
AyLardan kasım.. qece bLusduk. parkın tekinde oturuyoruz.. yaqmur basLadı we cebimzde 5 kurus para yok..
montunu cıkardı kafamızı örttüq öpüşdüq :teytey:
ne qüNLerdi bea. smdi o baskasyLa ama iLkler unutuLmuo...
ben ilk öpücüğümü aldığımda 3 tane tokat indirmiştim aynı yanağa üstüste çoçukcağız ne mal bi kıza denk geldim demiştir içinden kesin delikafaduldenama ne yapiyim utandım:asigim:
zorladı mı biraz
yok canım zorlama felan olmadı ben olayın şokuyla olacak sinirlendim biraz o yüzden şamarı yedi:mymeka:çoçukcağız artık yanağımdan öpse,nerdeyse müsade isteyecekdelikafadulden
ilk öpüşmem canım kocacımnla oldu opuyorumnanaktan
zaten ya cok kızdıgımda ya da sinirlendiğimde eşimle öpüşmek daha hot oluyor :) benden de böle işte
eşim daha 2. buluşmamızda öpmeye kalkıştı...ben daha önce kimseyle öpüşmemiştim yanağımı çevirdim hemen öpemediakannehir..sonra o da çok utnadı bi daha sen istemediğin sürece olmucak özür dilerim dedi.
sonra aylar geçti 6-7 ay ama birbirimizi 2 senedir tanıyoruz ama..balık yapan tekneler olurya oraya gittik üst katta kimse yoktu ben omzuna yaslanmıştım..kafamı çevirdim ve bir öpücük kondurdum...sonrası geldi zaten daha öpüşmeyi bile bilmiyordum öğretti sağolsun:kedi:
ay çok süper ya =)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?