ilk öpüşme anılarınız

burcu koptum:roflol: önce varım deyip sonra öpseydin bari
şimdilik öpüşelim sonra düşünürüz der gibi olmuş,namıslı çocuk önce senden cevap beklemiş sırnaşık şey

kaydirigubbakcemile3ayy sevgilm beni lisede eve bırakıyodu.derken apartmana girdk kitap vercektm onabayanssulusmile
asansörde uzunca öptü beni:kedi::kedi:
unutmadm halaopuyorumnanaktan

AyLardan kasım.. qece bLusduk. parkın tekinde oturuyoruz.. yaqmur basLadı we cebimzde 5 kurus para yok..
montunu cıkardı kafamızı örttüq öpüşdüq :teytey:

ne qüNLerdi bea. smdi o baskasyLa ama iLkler unutuLmuo...

Son düzenleme:
tv izliyorduk usuldan bir öpücük kondurdu :kedi: elim ayağım kesildi tabi benim utandım dedim o bende dedi (yalançı yerimseniben ) sonra uzuun ve romantik bir öpücük geldi... kuzuşum benim yaa... ne utanmıştım bir şey de yapamadım ama çok hoştu... yakında 5. senemize gireceğiz Allah bozmasın... boshayallersmile

ben ilk öpücüğümü aldığımda 3 tane tokat indirmiştim aynı yanağa üstüste çoçukcağız ne mal bi kıza denk geldim demiştir içinden kesin delikafaduldenama ne yapiyim utandım:asigim:

ay benimki çok saçma olmuştu şiir fln yazmış bana böyle romantik olarak okumuştu hafiften öpmeye yeltenmişti ama ben kaçmıştım utanmıştım
amaaaa bi kere konsere gitmiştik ben de lipstick sürmüştüm yeni almıştım hmmm tadı da güzel mi diyip pıt diye öpmüştü bütün arkadaşlarımızın önünde al hadi utan şimdi sıkarsa
ay çok salakçaydı ve hiç bişi ifade etmemişti ne yazık ki

ilk öpüşmem canım kocacımnla oldu opuyorumnanaktan

bizim daha dogrusu benm kızlı erkekli karısdık bi arkadas grubum vardı 5 kişiydik tüm anımı onlarla gecirirdim o da askeri okulda oldugu için sadece hafta sonları görüşüyordukmafoldumben

bir gn arkadasın evinde otururken bu durduk yere biliomusunuz biz 3 aydır cıkıyoruz ama hala elele tutuşmadık dedi akannehir
tabi millet kakara kikiri:))

evden cıktık elinden tut cocugun bak seni şikayet etti dediler

cıktık elinden tuttum ben bunun ama olay ısrar oldugu için ikimizde bişey hisstmedik tabi ben bu olayı lisede yaşamadım kızlar üniversite 3 teydik :))sempatiksalakcinni

ertesi hafta arkadasım evi bana bıraktı

bende eşimi davet ettim beraber kahvaltı yapıp cinemaya gidecektik...
bu askeri kıyafetleriyle gelmiş şaşkınım :)

neyse ben haırladım kahvaltıyı yedik
derken bu bana hayatının en özel seylerini anlatmaya başladı babasının nasıl vefat ettiğini
dedesigilde 4 kardeş nasıl zorluklarla yaşadıgını falan

ikimizde ağlamaya başladık cok duygusal anlar yaşandı o sırada ben ona sarıldım sonra nasıl oldu ilmiyorum spontane bi şekilde öpüstük hayatımdaki en tatlı öpücüktü diyebilirim muhteşemdi yaaaa

zaten ya cok kızdıgımda ya da sinirlendiğimde eşimle öpüşmek daha hot oluyor :) benden de böle işte

eşim daha 2. buluşmamızda öpmeye kalkıştı...ben daha önce kimseyle öpüşmemiştim yanağımı çevirdim hemen öpemediakannehir..sonra o da çok utnadı bi daha sen istemediğin sürece olmucak özür dilerim dedi.
sonra aylar geçti 6-7 ay ama birbirimizi 2 senedir tanıyoruz ama..balık yapan tekneler olurya oraya gittik üst katta kimse yoktu ben omzuna yaslanmıştım..kafamı çevirdim ve bir öpücük kondurdum...sonrası geldi zaten daha öpüşmeyi bile bilmiyordum öğretti sağolsun:kedi:

boshayallersmile canım ya.... :1hug:

ay kizlar öyle bi anlatiyorsunuz ki insanin öpesi geliyo ya kaydirigubbakcemile3 tabi bekar olunca istesen de olmaz ama , ya bisey sorcam biyikli biriyle biyiksizin arasinda nasil bi fark var öpüsürken ben acikcasi öpmek istemem batar diye lülülülülülü

Ladycıcı benm eŞım hıÇ bıyıklı olmadı olmasına da ımkan yok hersabah traŞ oluyor mecburen :) ama bÖle daha ıı ben de bılmıyorum acıkÇası ıstemıyorum da ııkı ıŞı gereĞı bıyık koyamıyor :)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…