ilk öpüşme anılarınız

ben ilk eşimi öptüm,eşimde aynı sekılde beni :)
opusme anı çok komıktı çunku opmeden çok herbiseye benzıodu hahaha :))) zamanla metotları oğrendık

eşimle oldu tabiki :) lise 2. snıftaydık.. onun o gün doğum günüydü biz de o zaman 3 aydır beraberdik sınıfta kimse yoktu öğle arasıydı.. ben hediyesini veriyordum ki kapıya sırtım geldi ve o anda dudağıma öpücük kondurmuştu utanmıştım tabii o da utanarak güülmüştü sonra kaçtım ordan :) :kedi: ahh ne günlerdi beee boshayallersmile

Ahh ahh unuturmuyummm o günü :))
O zamanki sevgilim şimdiki eşimle :))) yolda yürüoduk akşam 10 gibiydi
Neyse sımsıkı sarılmış yürüoruz .sonra eşim yanağımı öptü . ben hafif kafamı çevirince dudağıma yapıştı. .
Ee tabi ben öpmesini bilmiorummm . . ufak buseler konduruormmm o gttkçe uzatıo .
O akşam eve elim dudağmda gitmiştm.çok garip bi duyguydu :kedi:

Yaşımı hatırlamıyorum ama ilk okulda falandım..
Her yıl gittiğimiz gibi yine denizdeydik ve ilk öpüştüğüm kişi de hemen arkamızda oturan komşularımızın ,yakışıklı fırlama oğluydu :)
Küçüktük ama o yaşta bile çok güzel öpüyordu fırlama:))

canim sende baya erken tecrübe kazanmissin saka bi yana beni de 4.sinfita bi cocuk öpmeye kalkmisti o korkuyla yüzüne tükürmüstüm
lady_cici çok güldüm yaa :)):)) gerçekten çok komik

bizim ilk öpüşmemiz bir kebapçıda olmuştu ilişkimizin 8. ayında.Zaman zaman aklımıza geldiğinde hala güleriz ve ara sıra da o özel mekanı ziyaret ederizkafamçokkarıştı

lady_cici çok güldüm yaa :)):)) gerçekten çok komik

sırnaşık şey bizde simdi cok gülüyoruz ztn , bi arkadasi gaza getirmis bunu gelmisti yaklasti bayaa bi bana noldugunu anlayamadim ilk tabi sonra öpcem diye tam yapisiyodu bu ben korkuyla o an tükürdüm , tokat atcaktim birden tükürdüm iste , simdi de en yakin arkadaslarimdan biri oldu hala arada anlatir güleriz

Romantik değil, denyocaydı yerimseniben denize girmiştik, nedendir bilinmez suda halay çekmeye başlamıştık, halay modunda sağa sola oynarken (Bu arada Karadenizin dalgalı olduğu sakat bi yerdeydik) gelen güçlü bir dalgadan beni korumak maksadıyla(bilmem hikayemiydi) bana sarılmış ve öpmüştü.denizde halay çekerken öpüşmüştük (kulağa ve göze ne kadar psikopatça geliyor yazarken bir kez daha anladım :bbo: )

hiç bişey hissetmemiştim ben.. ne öyle filmlerdeki gibiydi.. ne de kitaplarda okudugumuz gibi. hala da hissetmiyorum öptüğümde hiç bişey.içimde öyle kelebekler falan uçuşmadı.. mutluluktan uçmadım falan.

en olmadık yerde en olmadık şeyleri yapmışsınız vallakaydirigubbakcemile3

ilk öpüşme kadar masum bir öpüşme yok bence...bizim ilk öpüşmemizi anlatayım benim aklımda bile yoktu fakat eşim planlamış önceden rolünüde çok güzel oynadı valla...ben o akşam arkadaşımda kalıyorum eşimde arkadaşında kalıyor kaldığımız evler aynı mahalledeydi...eşimin anneannesi ölmüştü çok üzgündü sürekli tel.le konuşuyoduk ben çok kötüyüm sana ihtiyacım var falan dedi...şu an yanıma gelemezmisin gibilerinden laf yaptı ben hayır olmaz derken beni kandırdı tamam gel al dedim beni...neyse öğrenci evine gittik işte oturuyoruz muhabbet falan derken yakınlaşma oldu bana doğru yaklaştı önce küçük bir buse daha sonra devamı geldi çok güzel bir duygu o duyguyu hiç unutamam....çok güzeldi ikimiz için de.....daha sonra öğreniyoum ki beni o gece öpmek için önceden planlar yapmış hain kocam benim:))))))).

ilk aşkımdı,ona aşık mıydım değil miydim o anda hislerimin adının ne olduğunun farkında değildim.bir yaz akşamı tanışmıştık sanki onunla yıllardır tanışıyor gibi muhabbet etmiştik.tanışmamızdan 2 gün sonra çıkmaya başladık gece mesajlaşırkendi.sonra öğleden sonra buluşup denize gittik.kumsalda yatıyoruz yanyana cd çalarının kulaklığının bir tanesini bana verdi bir şarkı vardı bizim şarkımız oldu onu dinlerken elimi tuttum yandı sanki elim alev alev oldu bir elini omzuma atıp kendine çekti küçük küçük öpmeye başladı bir baktım üstüme çıkmış:)sonra öpüşmeye devam ettik.allahtan başka bişi yapmadı.çok özel güzel tarifsiz hissettim o anda kendimi.palmiyelerin altında güneş batıyor kumsaldayız.tam romantik bir ortamdı.gelecekten bahsettik,ben değil o bahsetti aslında.ben o günümüzden o anımızdan başka bir şet düşünemiyordum çünkü.eşimin her öpüşü özeldir ama ilki bambaşkaydı.bazen suçluluk duysam da yaşanması gerekiyormuş demek ki.

benim eşim bi ara bıyıklıydı.burnum kaşınıyor.neyseki şimdi kesti

bizde daha 9. ayımızdaydık ve ayrılmanın eşiğine gelmiştik yanlış anlama yüzünden kavga etmiştik arayı düzeltmek için gece saat 1 gibi benim odanın camının altına gelmişti camı açtım baktım baktım tabi gecenin 1 i dışarı çıkamazdım sonra baktım gidiyo dayanamadım pijamalar üstümde evde herkes uyuyo ben anahtarı çektim çıktım baktım gidiyo bağırdım ama sokakta o saatte bi biz varız bekle dedim noldu niye geldin dedim sonra bana anlattı herşeyi anlatırkende gözleri doldu ayyy kıyamam sonra ben orda yelkenleri suya indirdim tabi anlaştık falan filan sonra öpmek istedim bi ileri adım attım geri çekildim oda anladı tabi gel hadi gel öpte git dedi sonra ben daha öpmeden o çekti kendine abooo öptüki ne öptü orada yığılmadığıma şaıyorum eve gidene kadar kalbim çıkıcak sandım hey gidi ya...boshayallersmile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…