bi keresinde bi küçük çocuk abi gül ister misiniz demişti bölmüştü .:) bi keeresinde kafayı bulmuş bi çocuk geldi abi 1 lira var mı demişti bi keresinde tam oturduk biraz uzakta bi kadın bizi dikizliyordu :)
lady_cici çok güldüm yaa :)):)) gerçekten çok komikcanim sende baya erken tecrübe kazanmissin saka bi yana beni de 4.sinfita bi cocuk öpmeye kalkmisti o korkuyla yüzüne tükürmüstüm
lady_cici çok güldüm yaa :)):)) gerçekten çok komik
Romantik değil, denyocaydı yerimseniben denize girmiştik, nedendir bilinmez suda halay çekmeye başlamıştık, halay modunda sağa sola oynarken (Bu arada Karadenizin dalgalı olduğu sakat bi yerdeydik) gelen güçlü bir dalgadan beni korumak maksadıyla(bilmem hikayemiydi) bana sarılmış ve öpmüştü.denizde halay çekerken öpüşmüştük (kulağa ve göze ne kadar psikopatça geliyor yazarken bir kez daha anladım :bbo: )
ay kizlar öyle bi anlatiyorsunuz ki insanin öpesi geliyo ya kaydirigubbakcemile3 tabi bekar olunca istesen de olmaz ama , ya bisey sorcam biyikli biriyle biyiksizin arasinda nasil bi fark var öpüsürken ben acikcasi öpmek istemem batar diye lülülülülülü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?