İlk öpüşme

Papatya129

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
20 Temmuz 2014
2.031
2.473
133
Herkese merhaba
Ben 22 yaşındayım ve şuana kadar uzun ve ciddi bi ilişkim hiç olmamıştı. E dolayısıyla temassal şeyler de yaşamadım.
Ama geçen konumu hatırlayanlar bilir, biri var, sevgili değiliz ama flörtleşiyoruz ve ben kendisine gün gün düşüyorum:oops:
Ve açıkçası çok istiyorum ilkimi onunla yaşamak daha önce birine böyle kalben yakın hissetmemiştim.

sorum şu;
Aşırı tecrübesiz olduğumdan çocuk öperse muhtemelen kalp krizi geçiricem ve ne yapacağımı bilemeyeceğim hsşdşd
Sizce öperse ona ilkim olduğunu söylemeli miyim? Yani bu kötü bir şey mi emin olamıyorum. Benim için anlamlı olurdu ama 21. yy erkekleri bi değişik kafadalar.
Siz olsanız söyler misiniz

Uzun ve ciddi bi ilişkin olmadığı için öpüşmemişsin, bu da henüz uzun ve ciddi bi ilişki değil. İlk olmasının bir önemi yok. Ben çocuğun yerinde olsam bunun için özel hissedemezdim

Herkese merhaba
Ben 22 yaşındayım ve şuana kadar uzun ve ciddi bi ilişkim hiç olmamıştı. E dolayısıyla temassal şeyler de yaşamadım.
Ama geçen konumu hatırlayanlar bilir, biri var, sevgili değiliz ama flörtleşiyoruz ve ben kendisine gün gün düşüyorum:oops:
Ve açıkçası çok istiyorum ilkimi onunla yaşamak daha önce birine böyle kalben yakın hissetmemiştim.

sorum şu;
Aşırı tecrübesiz olduğumdan çocuk öperse muhtemelen kalp krizi geçiricem ve ne yapacağımı bilemeyeceğim hsşdşd
Sizce öperse ona ilkim olduğunu söylemeli miyim? Yani bu kötü bir şey mi emin olamıyorum. Benim için anlamlı olurdu ama 21. yy erkekleri bi değişik kafadalar.
Siz olsanız söyler misiniz

İlk olduğunu söylemeyin, marifetmiş gibi. İtici bence. Onun dışında erkeklerin kafasını falan boşverin, keyfiniz nasıl isterse öyle yapın.

Uzun ve ciddi bi ilişkin olmadığı için öpüşmemişsin, bu da henüz uzun ve ciddi bi ilişki değil. İlk olmasının bir önemi yok. Ben çocuğun yerinde olsam bunun için özel hissedemezdim

Özel hissetsin diye yapmıyorum zaten :))
Benim için bi anlamı olacak onun da bilmesinde sakınca olur mu diye sordum

Acele etmeyin ilk olduğunu da söylemeyin yani durduk yere. İnsan ister istemez kasılır yani ilk olacağı için. Ana bırakın derim

Ben soylememistim valla :KK70:
Gereksiz sorumluluk altina sokan bir tınısı var. Hani opustuk tamam hadi sevgiliyiz artik gibi.

aynen ben de ondan korktum
Ona karşı bi beklentiye girdiğimi sanabilir ve topukları totişe vura vura kaçabilir hahsjd
Halbuki ben istediğim için yapıyorum sevgili olucaz diye de direterek bu hisleri heba etmek istemiyorum...

aynen ben de ondan korktum
Ona karşı bi beklentiye girdiğimi sanabilir ve topukları totişe vura vura kaçabilir hahsjd
Halbuki ben istediğim için yapıyorum sevgili olucaz diye de direterek bu hisleri heba etmek istemiyorum...
Bu arada sevgililik beklentiniz de olabilir. Yani cool olmak icin istediginiz bir sey sizin için onemli degilmis gibi davranmayın.

Ama opusmek de bunun anahtari degil. Obustuk artik benimsin modu olmasin, ki sizin de oyle bir tavriniz yok zaten.

Iyi eglenceler:KK48:

Back
X