İlk pozitif vaka çıktı

mermaid2608

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
16 Ekim 2015
2.860
2.429
133
44
8. Sınıflar pazartesi başladı, dün akşam bir öğrencinin pozitif olduğunu öğrendik. Sorarsanız öğrenciler dikkat ediyor mu diye kesinlikle hayır. Kaç defa nasıl söylerseniz söyleyin umurlarında değil. Aynı binada bi de ilkokul var, velileri anlatamam size. Alt alta üst üste. Bahçeye girmeyin diyoruz, kapıyı kapatıyoruz duvardan atlıyorlar. Bu korona bitmez

8. Sınıflar pazartesi başladı, dün akşam bir öğrencinin pozitif olduğunu öğrendik. Sorarsanız öğrenciler dikkat ediyor mu diye kesinlikle hayır. Kaç defa nasıl söylerseniz söyleyin umurlarında değil. Aynı binada bi de ilkokul var, velileri anlatamam size. Alt alta üst üste. Bahçeye girmeyin diyoruz, kapıyı kapatıyoruz duvardan atlıyorlar. Bu korona bitmez
Hah sizi geçmiş konularınızda korktuğunuz endişelendiğiniz için suçlayanlar ne yorum yapacak şimdi merakla bekliyorum. Kendinizi koruyun, çok dikkatli olun

olacak olan olmuş :( tersini asla düşünmemiştim zaten

Neden acıyorlar hic anlamıyorm okulları:(
Almanya /Fransa da falan maske takmak yasaklanmıs.
Bagısıklık kazansın virüs diye.
Bizde de onu mu yapmaya calısıyorlar nedir:(

geçen haftalarda kuzenim pozitifti oglu ilk negatifti esini ve oglunu eve sokamadik
pazartesi okullar acilinca oglunu okula yollamış 2 gun once agzimda tat yok koku alamiyorum demisti şikayet ettim ceza yemisler cocugu okuldan alip goturmusler ama kim bilir kimlere bulastirdi
isin ilginc tarafi cocugun testi negatif cikti

Aynen oyle 12.siniflarda dahi maske takan yok derste taktiran ogretmen de yok malesef zor durumlar simdi birde ortaokul acacaklari konusuluyor 5-6-7 😳

Oglum 1.sınıf 4 tane maske koyuyorum yanina ama arada dayanamayip aciyorum diyor. Büyük sınıfların daha bilincli olması lazım. Bizim okulda veliler hes kodu verip ateş ölcümünden sonra okulun bahcesine girebiliyor ama bakiyorumda hic giren yok.herkes cocugunu diş kapida bekliyor. Iceri girince ne oluyor anlamiyorum daha fazla karısıklık hengame oluyor.

geçen haftalarda kuzenim pozitifti oglu ilk negatifti esini ve oglunu eve sokamadik
pazartesi okullar acilinca oglunu okula yollamış 2 gun once agzimda tat yok koku alamiyorum demisti şikayet ettim ceza yemisler cocugu okuldan alip goturmusler ama kim bilir kimlere bulastirdi
isin ilginc tarafi cocugun testi negatif cikti
Nasıl yolluyor ya ?Neden yolluyor bakacak kimsesi mi yok?
Nasıl bir vicdan:(

Neden acıyorlar hic anlamıyorm okulları:(
Almanya /Fransa da falan maske takmak yasaklanmıs.
Bagısıklık kazansın virüs diye.
Bizde de onu mu yapmaya calısıyorlar nedir:(
Almanya da maske takmak yasak degil, Turkiye de ki asi karsitlari gibi maske karsitlari var.
Suru bagisikligini savunan Boris Covid olunca anladi, dunya kac bucak.
Fransa da 21:00-06:00 cogu yerler kapali.
Turkiye‘ de sorun su ki her cocuk okula gitmezse evden egitim alabilecek imkani yok, bi de ustune sokaga cikip oynayan bi cocuksa ne farki ha sokaktan ha okuldan enfeksiyon almis.
Bazi ulkelerin problemi su ki temasi seven insanlariz bundan bitmiyor. Annemden gecmez, o benim komsum, kv kp yemege cagirdi vs.

Bizde 1 ogretmen 2 pozitif 2 de temasli var 1 haftada.Yan okulumuzda 3 pozitif ogretmen...Aynenn devam okullar acilsin hayat devam ediyorcular.
Bir de her yer acik okullar acilsincilar var sahillere takmislardi simdi gorsunler bakalim cocuklar patir patir covid oluyor.

Bir de her yer acik okullar acilsincilar var sahillere takmislardi simdi gorsunler bakalim cocuklar patir patir covid oluyor.
Ben anne baba calısanlara da hak veriyorm.
Ofiste üst katlarda varmıs bizim,anne baba calısıyor cocuk 7-8 yasında,3 .5 yasında kardesiyle kalıyormus:(
Bırakcak kimsesi yok demek.
AMa 8 yaında cocuk 3 yasında bebege nasıl baksın:(
Komsular göz kulak oluyormus.
Bu virüsde böyle cok can yakıcı durumlar duydum:(

bu korona okullar kapansa da bitmez bizim insanımızın beynini açıp içine yerleştirisek belki ozaman anlayacak. Dün bir parkın önünden geçiyorum .Parkta tam 30 çocuk var .
onemli olan parka cikmis olmasi degil aslinda cocugun maske varmi mesafeye uydurabiliyorlar mi oda yoktur eminim.
kizimi hergun cikariyorum kimseyle oynamiyor 1 cocuk haric cocugu cok seviyor onada hergun maske indiriyorum kendim.

Back
X