İlk pozitif vaka çıktı

bizim şirkette bi adamda çıktı , patron ona gel maske takarak çalışırsın dedi

Bence de aşı bulunana kadar bitmez

Öğretmeni bu kadar küçük gören vatandaşlar bir zahmet çocuklarını okullara göndermesin ve evde kendi eğitim versin.
Okulların kapalı tutulmasının mantıklı olmasındaki sebep çocukların maskenin ciddiyetini anlayacak yaşta olmamaları - ki yetişkinler bile laf dinlemezken oyun meraklısı bir çocuğun maskeye ve sosyal mesafeye dikkat etme ihtimali oldukça düşük.
Yüz yüze eğitim her zaman öğretmen için daha rahattır çünkü biz öğretmenler zaten bedenen aşırı yorulacak bir iş yapmıyoruz.
Biz "iş" yapmıyoruz daha doğrusu.
Yüz yüzeyken çocukları kontrol etmek ve ders anlatabilmek rahatken online eğitimle çocuktan çok veli ile muhatap oluyoruz.
WhatsApp gruplarının sayısını bile bilmiyorum ve telefonum asla susmuyor.
Yüz yüze eğitimde okuldan çıktıktan sonra işim biterken şimdi akşam bilmem kaça kadar öğrenciyle veli ile muhatabım.
Not yaz
PDF hazırla
Slayt hazırla
Kimler izledi, çözdü kaç doğru kaç yanlış takip et
Ve hep ekrana bak
Keşke şu virüs bitse okullarımıza dönsek lakin şu süreçte okulların açılması çok riskli.
Futbol topu görünce dünyayı unutan bir yaş aralığından bahsediyoruz.
Evde 2 çocukla kafayı yiyen insanlar 45 çocuk ve velisiyle uğraşan öğretmeni eleştirme haddine sahip değildir.

Bugün iki öğretmen arkadaşımız karantinada. Biz de temaslı sayılıyoruz, ama maske takmak şartıyla devam ediyoruz. Zaten takıyorduk.

Babamın çalıştığı okulda da bir öğretmen pozitif çıkmış. Dua ediyorum kadın öğrencilere bulaştırmamış olsun, ya da öğrencilerden kapmamış olsun. Bıktım böyle stresle yaşamaktan gerçekten.

Pozitif öğretmen ve öğrenci sayımız arttı. Dün bir arkadaşımız daha pozitif çıktı. Öğrencilerimizden karantinada olanlar var. Anne babası pozitif olanlar var. Yarın 5. Sınıflar da gelecek. Sayımız iki katına çıkacak. Yüzyüze eğitimde anlatılan konuların sürekliliği yok, çünkü sürekli öğretmen karantina döngüsü var. Bazı dersleri kim boşsa o dolduruyor, bazıları boş geçiyor. Boş derslerde öğrencileri kontrol etmek mümkün değil. Pozitif öğretmenler uzaktan eğitim de yapmıyor. Dolayısıyla bazı sınıflar bazı derslerden 15-20 gün geriden geliyor

Back
X