- 10 Mart 2008
- 1.958
- 52
- 683
- 41
- Konu Sahibi sonpismanlikfayda
-
canım birde burdan tebrik ediyim seni
sağlıklı hamilelikler inşallah canım
kucağımıza alırız inşallah bebişlerimizi sağlıkla hayırlısıyla canım benim
Canımmm çokk teşekkür ederimm.. Yaa kese ne zaman gözükcek. Bi akrabamız kese gözükmeden kimseye söyleme dedi( Off yaa burda da dış gebelik filan okudum canım sıkıldı
Canımmm çokk teşekkür ederimm.. Yaa kese ne zaman gözükcek. Bi akrabamız kese gözükmeden kimseye söyleme dedi( Off yaa burda da dış gebelik filan okudum canım sıkıldı
Amin canım çok teşekkür ederim..hayırlı olur inşallahhh...allah tamamına erdirsinn
Evet kızz valla demiştin:)) Ama insan heyecanlıyo napıyımmm:)) Hem size sormucam da kime sorucam yavv.. Sen naptın peki?? Sonuç ne? Hem bakkk belirtiler gebeliğe işaretmiş:))canım tebrik ederim darısı başıma alkisalkisalkis ben sana demiştim hamile kalır kalmaz şimdi kese ne zaman görünecek vb. bir sürü şeyi sorun yapacaksın bak ilk kehanetim çıktı. sırnaşık şey çocuğa böyle sıkıntı yapma..lmaz:
Amin canım teşekkür ederim..Allah saglikli gebelikler versin ve bebegini hayirlisiyla saglikla sihhatle kucagina almani nasip etsin insallah..
canım sıkıntı yapma bunları sakın senin adet tarihin bile gelmedi henüz şuanda kese görünmez 5 haftayı geçmesi lazım keseyi görmeleri için 5+2den sonra görünüyor diyorlar canım sakın stres yapma sakince bekliyceksin hayatım sen bebğinin varlığına inan teredütte kalma iyi düşüncezki iyi olsun canım olurmu :)))
Teşekkürler:))Tebrik ederima.s.
Evet benim iyilik meleğim:)) Teşekkür ediyorum tekrar sana:))Seninle takipteyim canım benim:) Ne dersen yaparım:)
)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?