fiyat alalım lütfen:)
ikiside yepyeni 1 yada 2 kez giyildi dediğim gibi hiç bi defermasyon yok ben kahverengi olanı 95 mavi olanı 120 ye almıştım 50 den veriyorum tanesini
ikiside yepyeni 1 yada 2 kez giyildi dediğim gibi hiç bi defermasyon yok ben kahverengi olanı 95 mavi olanı 120 ye almıştım 50 den veriyorum tanesini
mavi olanı üzerinişzde görebilirmiyim. 65 kiloya göre nasıl olur acaba görmem lazım. etek uzunluğu boyu vs gibi
arkadaşlar giyeyimde ben 1.70 boyunda 54 kiloyumBende farklı sizde farklı durur bence boy konusunda bana yere kadar geliyo öyle sevdiğim için kestirmedim uzunsa kesersiniz
vuu manken gibiymişsiniz:) siz yinede resimleri koyun. Bize mankenlik yapın:) çok daha etkili olur bu form
size özelden mesaj attım son kararınızı bildirirseniz fiyatta yardımcı olurum
kahverengiyi bende merak ettim üstte nasıl duruyo acaba tesettüre de uygunmuş anladığım kadarıyla
evet tesettüre uygun ve çok şık ama malesef ben kendim giyip resim koyamam eşim izin vermiyomodel olarak netten bulabilirsem katarım inş..
benim gibi mail atamaz mısın fotoları??
beden uysaydı kahverengi elbiseyi kesinlikle alırdım..çok güzelmiş..tam benlik
fiyatı kaçtı acaba valla merak ettim
canm ben 38 bedenim ama 7 aylık hamileykende oluyodu kahve elbiseesnek kumaş sen kaç beden giyiyosun en son 40a vericem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?