ilk sevgili nasıl unutulur

acemi24

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
2 Eylül 2013
69
10
98
İstanbul
ilk sevgili ilk aşk hayatına giren ilk erkek nasıl unutulur kızlar yardım edin çok zor durumdayım kafayı yicem

Herseyin ilki unutulmaz...

Bitmesindeki neden ne ?

1 buçuk aydır çok kötüydük öğrenciyiz ikimizde farklı yerlerdeyiz ama sebep benim çok konuşmak istemem teli kaptmayı bilmememmiş başkada bir sebep yokmuş iyide 1sene oldu ben hep böyleydim psikolojisi acayip bozuktu zaten şu 1 buçuk aydır okulu dondurmuş bir daha karşıma çıkma dedim merak etme çıkmıcam okulu dondurdum dedi amacı ne anlamıyorum

bu kadarcık ayrıntıyla nasıl teselli bekliyorsun?
eski sevgiliyi unutma hapı çıkmadığına göre..
soruldukça cevaplamak yerine baştan kendin anlatıp, rahatlayıp, teselli bulacaksın..
başka da bir yöntemi yok.

nasıl unutsam diye düşünmek de ayrıca kendine köstek olmak tabi..

gündüz bir şekilde yapıyorum ama gece o yatağa geçince orası beni mafediyor

kitap okuyarak uymaya çalış yada tv seyrederek..
o artık hayatımda değil diye tekrarlaman gerek..
onu hatırladıkça yüzünde tebessüm edecek durumları düşünme..
onunda yanlışları hataları olmuştur onları düşün ve nefret etmenizi sağlayın:))

Bahane bahane bahane...
Bahane bulmuş. Veya bi derdi sıkıntısı var ondanda yapmış olabilir..
Akışına bırak tamam kolay değil ama bi süre sabretmeye çalış canım..

Valla ben ilk sevgilimi unuttum çokta sevmiştim ilk aşkımdı..
Çok fazla acı çektim ama unutuluyor.
İlk aşk unutulmaz diye bişey olmadı bende..
Ama nedeni ondan sonra çok daha iyi biriyle tanışıp başlamam ve onunda bana aynı diğeri gibi ihanet etmesi olabilir bilemiycem ama unuttum mu evet unuttum..

Bunu bende yapmıştım..
ALLAH bildiği gibi yapsın seni X diyodum kendi kendime defalarca tekrarladım

başı şöyle çok ilgisizdi son 1 buçuk aydır ayrıldık ben bitirdim akşamına aradım barıştık 2 hafta sonra kavga çıktı bitirdi gene ben aradım bir daha her kavgada bunu söyleme dedim tamam dedi konustuk haloldu bir şekilde ama farklı şehirlerdeyiz teli bozuldu gidip bu 1 bucuk ay ıcınde tel almadı sebep aparasızlık deil kimseyle konuşmak istememisiydi günde 1 kez iş yerinden konuşuyorduk oda ben arıyordum geçen hafta hgene kavga ettik ve gene kimseyle konuşmak istemediğini söyledi zaman istedi 1 hafta boyunca hiç aramadım oda aramadı dun dayanamayıp aradım neden aramadım beni sevmiyormusun artık dedm ben ayrılmak istiyorumd edi karşıma çıkma bi daha bu sefer kesin dedim ama sabaha karşı tukurdüğümü ayaladım hyatında bir sorun mu var varsa gel beraber aşalım ben yanında olmaya hazırım beni yarı yolda bırakma dedim bitti kızm anlasana ben vazgectm sende vazgeç biz diye birşey yok artık dedi özetle ayrıntı bu :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…