İlk Sevgili

torarikar

Daha yaşanacak çok şey var...
Kayıtlı Üye
30 Aralık 2017
6.069
7.854
198
Merhaba. Çevremden çok duyuyorum. İlk sevgilini asla unutamazsın vs. diyorlar. Ben de üzülüyorum,dert ediyorum içime. Çünkü biliyorum ki birine saplanıp kalmak kötü bir şey. Sizler,ilk sevgilinizi aklınızda nasıl biri olarak bıraktınız?

T torarikar
İlk sevgilim ilk aşık olduğum kişiydi üniversitede beraberdik. Okul bitti o gitti, birden bitti bile demeden ayrıldı, aniden ve bir daha cvp atmadı. çok acı çektirdi pislik.. tam bir yıl gece gündüz ağladığımı bilirim en güzel zamanlarımdı 1 yıl evden çıkmadım doğru düzgün yemek yemedim. Ağlamaktan her gün istifar ettim . Öldü mü kaldı mı haber alamadım bir yıl boyunca. 1 yıl sonra aradı yine bir gün ağlarken. Sonra yalancı bir pislik olduğunu fark ettim uzun yıllar unutamadığım doğru. Ama sonra başkası girdi hayatıma onu sevdim . O da bitti şimdi bir başkası var buna aşığım hemde deli gibi. Yani unutuluyor canım. Hatta o ilk sevgilim birkaç ay önce instagramımı bulmuş msj attı hala evlenip evlenmediğimi sordu. Evlendim dedim, salladım.. sonrada engelledim. Bekarım yani:) o kadar unutmuşum ..

Not: İlk sevgilim karaktersiz, bir yalancıydı onu böyle hatırlıyorum.

İlk sevgilimle yillar sonra evlendim ve 3 yil sonra bosandim 1 kucagimda 1 karnimda bebegimle hemde.. ilk ask cok guzel cok guzel ama sanki bir sekilde bitiyor gibi sonu yok gibi geliyor.. cok sevdiginle degilde mantiginin uydugu biriyle evlenmek yaşlanmak daha bi guzel gibi geliyor bana..

İlk sevgilimle yillar sonra evlendim ve 3 yil sonra bosandim 1 kucagimda 1 karnimda bebegimle hemde.. ilk ask cok guzel cok guzel ama sanki bir sekilde bitiyor gibi sonu yok gibi geliyor.. cok sevdiginle degilde mantiginin uydugu biriyle evlenmek yaşlanmak daha bi guzel gibi geliyor bana..
Geçmiş olsun hayırlı doğumlar

Çok aşık olmuştum öncesi sonrası ilişki derken yıllarca sürdü. Hâlâ çok değerlidir en son yazın eşi o karşılaştık eşiyle tanıştım :) hep mutlu olsun isterim . Ondan sonra da sevdim vs ama hala yüksek bir şey karşılıklı denk gelmedi

Allah yardimcin olsun, yeni hayatinda mutlu ol cocuklarinla insaallah...

İlk sevgilim bende her zaman çok değerlidir. Birlikte büyüdük aynı okullarda okuduk. O kadar güzeldi ki her şey. İlk sarıldığım, öptüğüm, düştüğümde kaldıranımdı. Bi de en masum duygular... Ama bitti. Şimdi de erkek arkadaşım var gerçekten çok seviyorum. İlk sevgilime de asla bir sevgi beslemiyorum. İyi ki erkek arkadaşım çıktı karşıma. İlk sevgilim sadece çok çok değerli bir insandı. Güzel hatırlıyorum, en mühimi bu. Sadece bu kadar, ötesi yok.. Ki insan yıllar önceki kitabını, eşyasını, tokasını bile unutmazken koskoca insan hiç unutulmaz. Tabi unutmamak hala sevmek, aşık olmak demek asla değil. İyi veya kötü hatırlamak...

Bu senin kişiliğinle ve o kişiye duyduğun hislerle alakalı biraz. He bir de nasıl bittiğine. Unutuyosun tabiki o insanı sevgin de aşkın da hepsi bitiyor. Ama anıları ve olayları unutmazsin bir şekilde geri geldiğinde. Özellikle başta belirttiğim gibi bu durum senin kişiliğinle de alakalı, takıntılı biriysen herşey zor oluyor. Sekil a ben.

Çok aşık olmuştum öncesi sonrası ilişki derken yıllarca sürdü. Hâlâ çok değerlidir en son yazın eşi o karşılaştık eşiyle tanıştım :) hep mutlu olsun isterim . Ondan sonra da sevdim vs ama hala yüksek bir şey karşılıklı denk gelmedi
Hala o incinse üzülürsünüz ama,değil mi?

T torarikar
İlk sevgilim ilk aşık olduğum kişiydi üniversitede beraberdik. Okul bitti o gitti, birden bitti bile demeden ayrıldı, aniden ve bir daha cvp atmadı. çok acı çektirdi pislik.. tam bir yıl gece gündüz ağladığımı bilirim en güzel zamanlarımdı 1 yıl evden çıkmadım doğru düzgün yemek yemedim. Ağlamaktan her gün istifar ettim . Öldü mü kaldı mı haber alamadım bir yıl boyunca. 1 yıl sonra aradı yine bir gün ağlarken. Sonra yalancı bir pislik olduğunu fark ettim uzun yıllar unutamadığım doğru. Ama sonra başkası girdi hayatıma onu sevdim . O da bitti şimdi bir başkası var buna aşığım hemde deli gibi. Yani unutuluyor canım. Hatta o ilk sevgilim birkaç ay önce instagramımı bulmuş msj attı hala evlenip evlenmediğimi sordu. Evlendim dedim, salladım.. sonrada engelledim. Bekarım yani:) o kadar unutmuşum ..

Not: İlk sevgilim karaktersiz, bir yalancıydı onu böyle hatırlıyorum.
Sonra öğrenebildiniz mi peki,niye durduk yere terk etmiş sizi?

Back
X