Ilk sevgili?

rainyy

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
18 Temmuz 2018
6.886
4.214
173
Kizlarr ilk sevgiliniz kac yasinda oldu? Nasil tanistiniz? Devam ediyor mu? Anlatin bakalim..

16 yaşındaydım
Dayımın çalıştığı yerde beni görmüş beğenmiş hemde o tipimle neyse ozamanlar çıkma teklifi vardı ablasıyla haber göndermiş benimle çıkarmı demiş.Bende bi heyecanlı yavru ceylan gibiyim. Tamam dedim
O çıkış bu çıkış iflah olmadım

Çocugu sadece bir kere gördüm
Bir buçuk yıl yazışarak konuştuk
Sonra baktımki ailesi beni beğeniyor
İş ciddiye binecek. Çok medeni birşekilde bitirdim. Ben evlenmek değil okumak istiyorum demiştim
Küçüktüm ama çok akıllı kararlar vermişim diyorum

ay 14ümün baharındaydım.
semt değiştirince okul servisim değişmişti.
bir üst sınıftan bir çocuk ama nasıl tatlı. konuşkan, çalışkan, esmer tam benim hayalim.
ben orta 2 o orta 3 (hazırlık okuduğumuzdan yaşlar böyle yoksa millet 14te lisede)
liselerin 1 saat extra dersleri var ptesi-salı günleri onları bekliyoruz.
serviste muhabbet ediyoruz hep.
bir gün elimi tuttu, o an kalbimin nasıl attığını hala hatırlarım.
sesi çok güzeldi, çok da güzel gitar çalardı. sevgililer gününde arayıp telefonda gitar çalarak şarkı söylemişti :)
haluk levent - hani benim olacaktın. içinde "güneşin kızı" geçiyormuş, güneş gibiymişim ben de. öyle demişti.
o yıllar istanbul'a kar yağdımı ciddi ciddi tutardı, birkaç kez servisten erken inip el ele yürümüştük bizim sahilde.
bu arada çıkma teklifi falan yok. kendiliğinden her şey.
sonra bir sabah servisle geldiği halde sınıfına ilk dersten sonra girdiğini gördüm. peşinden de sınıflarından bir kız geliyordu.
tecrübesizim, konuşmak aklıma gelmedi.
tavır aldım, konuşmadım, uzaklaştık.
1 sene sonra çok alakasız birinden öğrendim. o kız konuşmak istemiş onunla hoşlandığından. bizimki sevdiğim biri var demiş.
tabi çok geçti.
benim de hayatımın en büyük derslerinden biri oldu.
devam etseydi muhtemelen hala beraber olurduk. kısmet değilmiş.

ay yazasım geldi. anılar güzel şeyler :)
bu arada birbirimizi sosyal medyadan falan takip ediyoruz, o duygular yok tabi haliyle artık.
normalde eski insanları ütüden bile engellerim ama onun eskiliği çok sevimli bir anı.

Kizlarr ilk sevgiliniz kac yasinda oldu? Nasil tanistiniz? Devam ediyor mu? Anlatin bakalim..
15-İnternet-hayır. 5 ay sürdü isteğimiz dışında ayrılmıştık. 4 sene sonra yeniden buluştuk ama o da ben de büyüyüp değişmiştik. Yürümedi vesselam.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…