İlk sevgilim

umutluveumutsuz

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
30 Aralık 2019
151
251
103
24
Merhaba ben 18 yaşımdayım. 1,5 yıl birlikte olduğum sevgilimden 1 ay önce ayrıldım. Ayrılmamıza benim yaptığım bir hata sebep oldu ve geriye dönüşü olmadığını söyledi. Bazen düşündüğümde ona hak veriyorum zaten bizim ilişkimiz karşılıklı yapılan hatalar yuzunden iflah olmazdı diyorum ama bazen de onu çok özlüyorum beni bıraktığı için çok kızıyorum . Içimdeki acı bir türlü dinmiyor finallerim var iyi bi üniversitede okuyorum ve derslerime çalışamıyorum. Nasıl unutabilirim yada bu acı bir gün dinecek mi?

Yüzde 80 ni ilk sevgilisiyle evlenemiyor zaten hepsidd gayet mutlu.unutursun ama baskası hayatına girdiginde yoksa stalklamaktan unutamazsn canım ya kendine o fırsatı verceksn yada ilk sevgilin sende tak edene kdr cabalıcaksn.ikinciyi tavsiye etmem giden zaman boşa gidiyor cnkü

Ben de ilk sevgilimi hiç unutamicakmışım gibi geliyordu, üstelik 6_7seneye yakın bir arkadaşlık..
Başkasına aşık oldum. Valla çok da güzel unutuluyor. Sen ya da o farketmez. Hatalarla yüzleş ve kendini affet. Bitmesi gerekiyormuş bitmiş. Yoluna bak..

Back
X