- 7 Temmuz 2011
- 7.335
- 14.155
- 298
- Konu Sahibi bayanharika
-
İlk sevgilisi ve birbirlerini hala seviyolarsa şanslılar bence demekki hala ilgilerini çekiyolarBen ilk sevgilimle evlenmek istemezdim.
Gecende karsilastik yuz vermedim
Her ilk sevgilisiyle evlenen sansli degil ki, ben evlenmedigim icin sansliyim bence. O zamanlar ayilip bayiliyordum simdi hic mi hic ilgimi cekmiyor. Yeni okuzler markajimda
Ben ilerisi için bir şey konuşmadım ki zaten orasını Allah bilir de şuan için şanslılar en azından bana göreSanki ilk sevgilisiyle evlenenlerin mutluluğu garanti mi?
İyi ki ilk sevgilimle evlenmemişim...
Valla ben de çözemedim ama sonuç olarak kişilikler oturunca karşındakinin aslında gram aşık olunası biri olmadığını anlıyolar sanırım ..Hadi yaa ne vahim durum neden öyle oluyoki
Patates candır ya haşla ye kızart ye her türlü gideri varacıktım net
patatesler çillenene kadar kalsaydın bariİlk sevgilim kimdi hatırlamıyorum desem? Çok ciddiyim hatırlamıyorum.
He ama uzun zamandır da ilişkiye benzer bir şey yaşamadım. 2 yıldan uzun zaman olmuştur.
Ben umudumu kaybettim, bu patates çillendi, koktu artık yenmez
Kuru oluyor o da, kuru+pilav gideri var bakilkiyle evlenen prenses
bir çok deneyimden sonra evlenen patates
peki hiç evlenmeyen ne oluyor ki
Hiç evlenmeyen de ben olacağım gibime geliyo o başlığı da açar birgün bir şey bulurumilkiyle evlenen prenses
ilkiyle evlenen prenses
Valla ben de çözemedim ama sonuç olarak kişilikler oturunca karşındakinin aslında gram aşık olunası biri olmadığını anlıyolar sanırım ..
Millete incirli, çilekli şarkılar yazarlar. Biz de burada patates, patlıcan konuşur dururz al işte fark burada.patatesler çillenene kadar kalsaydın bari
yapıcı cümleleriniz için teşekkür ederim normal şeylerde de pek şanslı değilim açıkcası umarım istediğiniz işe bi an önce kavuşursunuzBence öyle düşünmeyin herkesin kendine göre sıkıntısı var,söylediğiniz gibi bir aşk hayatım ve evliliğe giden bir birlikteliğim var ,nişanlandık ama gel görelim işimi oturtamadım kendime göre bir iş bulamadım bu yüzden her allahın günü mutsuzum kimse bilmez bunu,her mutluluğum içimde buruk kalıyoriçimi acıtıyor bu konu,ama dısarıdan her şey mükemmel görünüyor.
o nedenle belki sizin hayatınız imrendiğiniz hayattan daha iyidir bilemezsiniz,mutlu bir evlilik yapacaksınız belkide.
Aynen öyle CherrycanımBuyuyorsun, karakter evrimlesiyor, gelisiyor. Iki insanin ayni yone ayni miktarda evrimlesmesi zor, karakter net oturmadan evlenmek sakincali olabiliyor bazen. Ote yandan ask ve beraber olunan insan da karakteri etkiliyor. Karisik isler zor zanaat
Karnıyarık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?