İlk sevgilisiyle evlenen şanslı kız ve biz patatesler

Ben ilk sevgilimle evlenmek istemezdim.

Gecende karsilastik yuz vermedim

Her ilk sevgilisiyle evlenen sansli degil ki, ben evlenmedigim icin sansliyim bence. O zamanlar ayilip bayiliyordum simdi hic mi hic ilgimi cekmiyor. Yeni okuzler markajimda
İlk sevgilisi ve birbirlerini hala seviyolarsa şanslılar bence demekki hala ilgilerini çekiyolar

Bence öyle düşünmeyin herkesin kendine göre sıkıntısı var,söylediğiniz gibi bir aşk hayatım ve evliliğe giden bir birlikteliğim var ,nişanlandık ama gel görelim işimi oturtamadım kendime göre bir iş bulamadım bu yüzden her allahın günü mutsuzum kimse bilmez bunu,her mutluluğum içimde buruk kalıyor içimi acıtıyor bu konu,ama dısarıdan her şey mükemmel görünüyor.
o nedenle belki sizin hayatınız imrendiğiniz hayattan daha iyidir bilemezsiniz,mutlu bir evlilik yapacaksınız belkide.

patatesler çillenene kadar kalsaydın bari

Ben sizin tabirinizle bir patates olarak ilk sevgilim ile evlenmediğim için çoook şanslı ve mutlu hissediyorum kendimi

Valla ben de çözemedim ama sonuç olarak kişilikler oturunca karşındakinin aslında gram aşık olunası biri olmadığını anlıyolar sanırım ..

Buyuyorsun, karakter evrimlesiyor, gelisiyor. Iki insanin ayni yone ayni miktarda evrimlesmesi zor, karakter net oturmadan evlenmek sakincali olabiliyor bazen. Ote yandan ask ve beraber olunan insan da karakteri etkiliyor. Karisik isler zor zanaat

yapıcı cümleleriniz için teşekkür ederim normal şeylerde de pek şanslı değilim açıkcası umarım istediğiniz işe bi an önce kavuşursunuz

Buyuyorsun, karakter evrimlesiyor, gelisiyor. Iki insanin ayni yone ayni miktarda evrimlesmesi zor, karakter net oturmadan evlenmek sakincali olabiliyor bazen. Ote yandan ask ve beraber olunan insan da karakteri etkiliyor. Karisik isler zor zanaat
Aynen öyle Cherrycanım İnşallah evrimini tamamlamış olanlarla karşılaşalım ama önce çakraları açalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…