- 16 Ağustos 2015
- 60
- 62
- 3
- 30
- Konu Sahibi bayanharika
-
Yanii ne bileyim nasıl bir hisse bu aşk demekki gözü kimseyi görmemiş bizimkilerinHayatıma giren ilk erkekle evlenseydim kesin gözüm dışarda kalırdı. Çok sıkıcı geliyor bana öyle. Karakter meselesi tabii, ama ben asla yapamam bunu, korkunç
bu masum olmayan dünyada yorulmak güven duygusunu yitirmek de bi o kadar zor işteİnsanın kalbi yorulmadan birine güvenip evlenmesi
çok masum ve romantik geliyor kulağa, ama maalesef dünya bu kadar masum değil...
haset gibi mi gözüktü ordan? yanlış anlamaya müsait tabi haklısın ama asla öyle değil imrenmek başka bi şey haset başkaBende boyle baskasinin mutluluguna hasetlenenlere fitil oluyorum
eşimden önce 2 erkek arkadaşım oldu. eşimin ise kaçıncı sevgilisiyim bilmiyorum benle tanıştığında bile birden fazla sevgilisi vardıGeçen gün bir arkadaşım dünya evine girdi güzel kız maşallah kıskanmadım amma ve lakin çok imrendim. Kendisi hayatına soktuğu ilk erkekle evleniyordu çünkü. Bir de kendime baktım bir sürü deneyişler aldanışlar .. (bir erkeği sevgiliyken tanıma taraftarıyım tanışma aşamasında gerçek yüzlerini pek göstermiyolar çünkü) Kendimi çok şanssız hissettim, ne mutlu edebildim ne mutlu olabildim diye. Hala da öyle hissediyorum hayatımın her aşamasında şanssız olduğunu düşünen biri oldum zaten (bugün otobusümün beni bekletmeden çabucak gelmesi dışında) Bir de diyolar ya evrene olumlu mesajlar verin falan konu açılmışken sorıyım o ne kadar doğru acabaondan mı bütün bu olanlar
hahah :) insan tanıdıkça insanlardan soğuyor ama insanBen ilk sevgilimi hatırlamıyorum. Aklımda iki kişi var gidip geliyorum acaba hangisiydi diye.. Ben zaten ilk sevgiliyle evlenme taraftarı da değilim :)
Olaya bir de boyle bak.Ben yapiyorum misal.Eki Görüntüle 1610403
Nickimin gerektirdiği gibi yorum yapıyorum elimde değilNick-post uyumu. Dombik neden milletin aklina dusurdun patates kizartmasini gece gece?
yapıcı cümleleriniz için teşekkür ederim normal şeylerde de pek şanslı değilim açıkcası umarım istediğiniz işe bi an önce kavuşursunuz
Şahsen ilk sevgilimle evlenseydim sürekli ben de bir acaba durumu olurdu :))hahah :) insan tanıdıkça insanlardan soğuyor ama insan
inşallah birgün ben de sizin yaşadığınız duyguları yaşama lüksüne erişebilirim :)eşimden önce 2 erkek arkadaşım oldu. eşimin ise kaçıncı sevgilisiyim bilmiyorum benle tanıştığında bile birden fazla sevgilisi vardıonunla tanıştığım gün geçmişim de geçmişi de benim için yok oldu. doğru insanı bulunca böyle oluyor bence... huzur da şans da senin bakış açına bağlı
ya şuan sevmediğimiz için böyle düşünüyoruz bence aşık olup öyle yıllar geçseydi böyle düşünülmezdi gibime geliyoŞahsen ilk sevgilimle evlenseydim sürekli ben de bir acaba durumu olurdu :))
Ama evlenemeyince evlenenlerin mutluluğuna bakıp çatlayacaksınız ya biz de o çatlakları doldurup karnıyarık yapcaz.
Karnıyarığa karşı aşk besledim şimdi şu an
İnşallah derdi olan herkes dermanını bulsunSiz de hayalinzdeki aşka umarım kisu dilekleriniz bile beni mutlu etti,insanın hayatında bazı şeyler yarım kalınca huzur bulamıyor. Kimsenin hayatı mükemmel değil,sorunsuz kimse yoktur ama her şey yoluna girer zamanla. Allah kalbinize göre birini versin inşallah
İfadeniz çok naif çok güzel.. Insanın kalbi yorulmadan birisine güvenmesi.. İçimde bişeylerin adını koydu. Teşekkür ederim :)İnsanın kalbi yorulmadan birine güvenip evlenmesi
çok masum ve romantik geliyor kulağa, ama maalesef dünya bu kadar masum değil...
Karnıyarığa karşı aşk besledim şimdi şu an
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?