• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İlk sezeryanın kızlar bı bakarmısınız

Kızlar ılk sezeryanım ama korkuyorum neden sezeryandan sonra hemen odana almıolar bıyerde bekletıolarmıs
valla sezeryan büyük rahatlık tabi sonrası biraz agrılı magrılı falan ama amleşyat sırasında hicbişey hissetmiyosun ben memnun kalmıştım ameliyattan aşırı korkan biri olarak

Ben spinal anestezi ile sezeryan oldum ve direk servise bir odaya aldılar 4 kişiydik, 1 gece kalacagimizi sabah odaya gececegimizi söylediler, üniversite hastahanesiydi prosedür bu şekildeymis, bende o an öğrendim ve çok zor geçti, bebek ağlıyor dogrulamiyorum alamıyorum, hemşireler gelip veriyor, zaten sürekli ağlıyordu, yanımda annem falan yok aldı gittiler hemşireler odalarına ninni açmışlar mama veriyorlar ara ara getirip geri götürüyorlar saçma sapan birseydi. İyi baktılar sağ olsunlar ama riskli birsey yok ne gerek vardı yani, annemler olsaydı yanımda, kendimi yalnız hissettim .

Sırt boyun değil de sırtın alt kısımları ve bel ağrısı yani tam iğnenin yapıldığı yerden yayılan bir ağrı. O sebeple spinaldendir diye düşündüm kendimce 😐
Mesajını yenı fark ettım senın dedıgın ağrı bende var sankı ama ben dış gebelık gecırdım tabı amılıyata aldılar benı sonra benımde belımden ayağıma parmaklarıma kadar vuran bı ağrı oluyor hamılelıgımın 3 cuncu ayında çıkmıştı bırdaha geçmedi doğumdan sonrada ara sıra yokluyor benı yanı emara gormedım ama rotken cekıldım hıc bısey gözükmüyor dedı doktor anlamadım bende emara görmem gerek

Kızlar ılk sezeryanım ama korkuyorum neden sezeryandan sonra hemen odana almıolar bıyerde bekletıolarmıs
yanlış bilgi zaten ilk 1 saat içinde bebeğini emzirmen gerek uzun bekletilme gibi bir durum yok farklı komplikasyonlar olmuşsa o ayrıdır ama normal sezaryen ameliyatta dikiş tamamlandıktan sonra odaya alıyorlar ben toplasan 15 dk sürmüştür odaya gitmen

13 ağustosta doğum yapmış biri olarak bekleme falan yok. 17:00da girdim 17:35te odadaydım.
Hiç korkma bende çok korkuyordum hatta normal doğum olarak gittim hastaneye sezaryene aldılar.
Keşke önceden planlayıp gitseymişim diyorum 🥹
İnşallah sağlıkla kucağına alırsın bebişini 🙏

13 ağustosta doğum yapmış biri olarak bekleme falan yok. 17:00da girdim 17:35te odadaydım.
Hiç korkma bende çok korkuyordum hatta normal doğum olarak gittim hastaneye sezaryene aldılar.
Keşke önceden planlayıp gitseymişim diyorum 🥹
İnşallah sağlıkla kucağına alırsın bebişini 🙏
Saol işşallah bu arada 27 haftalığım hala bebek cınsıyetını gostermedı yanı kıza benzıyor dıyor ama organını görmüyorum bacak arasını açmıyor dıyor yanı en son 1 ay önce gıtmıstım ılk defada devlete gıdıyorum başka bı doktora da gıtmedım böyle başına gelen varmı

Benim tüp bebek olduğu için ben fetal dna yaptırmıştım dr önerisiyle ama 20. Haftada doktorumuzda kız olduğunu söylemişti.
Eğer imkanın varsa epidural ile yaptır çok konforlu oluyor 🙏
O senın dedıgın normel doğum mu oluyor ben normel doğum yapamıyorum artık rahım kaymam var ıkındıgım gıbı kayıyor oyuzden sezeryan dedıler zaten benımde gücüm yok ıban normel doğum yapmaya

O senın dedıgın normel doğum mu oluyor ben normel doğum yapamıyorum artık rahım kaymam var ıkındıgım gıbı kayıyor oyuzden sezeryan dedıler zaten benımde gücüm yok ıban normel doğum yapmaya
Yok hayır sezaryen belden aşağısını uyuşturuyorlar.
Hiç bir acı ağrısı yok 🥹 Normal doğum gibi bebeğimin ilk ağlamasını, bana getirmelerini öptürmelerine şahit olabilmiştim.

Yok hayır sezaryen belden aşağısını uyuşturuyorlar.
Hiç bir acı ağrısı yok 🥹 Normal doğum gibi bebeğimin ilk ağlamasını, bana getirmelerini öptürmelerine şahit olabilmiştim.
Evet evet bende öyle ısterım zaten soruyorlarmı ki yanı nekadar doğum yaparsan yap her doğumda ınsanın ıcınde korku oluyor benımde öyle bıde dıerlerı normeldı bu sezeryan oyuzden meraka sardım bıraz 🤣

Evet evet bende öyle ısterım zaten soruyorlarmı ki yanı nekadar doğum yaparsan yap her doğumda ınsanın ıcınde korku oluyor benımde öyle bıde dıerlerı normeldı bu sezeryan oyuzden meraka sardım bıraz 🤣
Vallahi özel hastanede yaptığım için sordular. Devlette nasıl ilerliyor bilmiyorum.
Hiç korkma ama çok konforlu keşke diğerlerinide böyle yapsaymışım diyeceksin 😅

Back
X