Ilk tanisma ... (aileler)

btxx

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
2 Temmuz 2017
408
315
53
Merhaba arkadaslar,
Erkek arkadasimla 4 yildir beraberiz. Ailelerimiz tanismiyorlar cünkü erkek arkadasim baska bir sehir’de kaliyor. 3 hafta sonra ilk defa aileler tanisacak ve ben simdiden bile cok gerildim. Yapi olarak cok cekingen ve sessizim, yani girisken biri degilim. Neye dikkat etmem gerekiyor? Icimi nasil rahatlatabilirim? Aranizda yardimci olacak birileri vardir, cok tesekkür ediyorum simdiden :)

Bende sizin gibi çekingen ve sessizim. Ortam bi şekilde götürüyor siz kendinizi kasmayın :KK48: akrabanızdan çok yakın olduğunuz biri ya da arkadaşınız yanınızda olursa daha rahat olursunuz

Ay insallah öyledir ya, düsüncesi bile beni o kadar cok geriyor ki. Aklima bin türlü seyler geliyor, o gün gelse de gecse hemen 🙄

Ay insallah öyledir ya, düsüncesi bile beni o kadar cok geriyor ki. Aklima bin türlü seyler geliyor, o gün gelse de gecse hemen 🙄
Bende aynı şeyleri yaşamıştım. Heyecan ayrı stres ayrı. Ama elinizden geldiğince kendinizi sakinleştirin. En güzel günleriniz bunlar. Hayırlısıyla istediğiniz gibi geçer inşallah :KK68:

Sakın ailenizi bu gerginlik le kırmayin.Eşşek kafam benim hala pişmanimdir.Size tek tavsiyem ilk günden saminiyetin dozunu kaçırmayin kendinizi sevdirmek için.Mesafe her zaman iyidir😉

Sakın ailenizi bu gerginlik le kırmayin.Eşşek kafam benim hala pişmanimdir.Size tek tavsiyem ilk günden saminiyetin dozunu kaçırmayin kendinizi sevdirmek için.Mesafe her zaman iyidir😉

Ben asla fazla samimi olamam, zaten en cok da ondan korkuyorum sessiz ve cekingen oldugum icin belki yanlis anlarlar, bu ne böyle suratsiz derler belki 😁 Ben hemen herkesle kaynasan biri degilim malesef

Hiç deneyimlemedim bunu ama içine girdiğinizde gevşersiniz büyükler konuşacak şeyler buluyor illaki siz de arada kaynayıp gidersiniz. Umarım çok mutlu olursunuz :KK68:

bende çekingenim ama sessiz sayılmam:KK51:ilk defa biriyle tanışacaksam veya birşey yapacaksam ortama girene kadar,o işi yapana kadar gerilirim sonra rahatlarım.aileler tanışacak sonuçta sadece siz olmayacaksınız bu nedenle muhabbeti siz açmasanız bile aileler açar,sizde eşlik edersiniz.

Hiç deneyimlemedim bunu ama içine girdiğinizde gevşersiniz büyükler konuşacak şeyler buluyor illaki siz de arada kaynayıp gidersiniz. Umarım çok mutlu olursunuz :KK68:

Insallah öyle olur herhangi bir sorun cikmadan😅 Cok tesekkür ederim, siz de insallah mutlu olursunuz ❤️

bende çekingenim ama sessiz sayılmam:KK51:ilk defa biriyle tanışacaksam veya birşey yapacaksam ortama girene kadar,o işi yapana kadar gerilirim sonra rahatlarım.aileler tanışacak sonuçta sadece siz olmayacaksınız bu nedenle muhabbeti siz açmasanız bile aileler açar,sizde eşlik edersiniz.

Aslinda bende öyleyim fakat bu durum cok farkli, panik atak bile gecirebilirim o gün😂
Cok tesekkür ederim yorumunuz icin

Aslinda bende öyleyim fakat bu durum cok farkli, panik atak bile gecirebilirim o gün😂
Cok tesekkür ederim yorumunuz icin
ben kaç gündür iş için bir telefon görüşmesi yapacağım.tanımadığım biri diye aşırı gerildim.arayıp konuşunca da bu muydu dedim yani:rolleyes:inşallah sizinde gününüz güzel geçerde böyle dersiniz.rica ederim.

Back
X