- 10 Aralık 2012
- 1.778
- 891
- 83
ben adamı çok duyarlı biri olarak canlandırdım gözümde. zarif davranışlar. çiçeği düzeltmesinde ne var anlamadım. annelerimiz dışarda yemediği yiyecekleri eve getirirdi bi yiyelim diye, adam o amcayla olan samimiyetine güvenmiş ve bitiremediği kısmı vermek istemiş. zaten sen uyarınca da "evet kabalık mı etmiş olurum acaba" diye güzelse sorgulamış, fikrinizi merak etmiş. diğer bi görüşümse, adamın gösteriş yapmaya çalışması. bi insan aman çiçekler kurumasın , aman şu lokmam boşa gitmesin birine vereyim der ama bu şekilde değil. gözüne gitmek isteyip de eline yüzüne bulaştırmış da olabilir. adamdan hoşlanmamışsın boşver zorla olmaz bu işler zaten.dün tanıdık birisinin vasıtasıyla birisiyle tanıştım. Ben 31 o 34 yaşında. Konuştuk evlilikle ilgili fikirler vs. Sorun yok gibiydi. Gül almış , önüm de masada duruyordu. Ters bi şekilde.. Uzandı ve solmasın diye dikkatlice düzeltti. Biraz garibime gitti ayağa kalkıp uzanıp durduk yere öyle yapması. Neyse bunu problem yapmadım gerçi. Sonra Profitrol yedik o kendininkini bitiremedi yarısı duruyordu garsona bunu paket yaparmısınız dedi. Sonra bana bizim evin orda kimsesiz bi dede varda ona götürücem belki yer dedi. Ben de dedi sizin artığınızı mı yiycek madem bişey vermek istiyorsunuz yemek ısmarladaydınız fln dedim. Oda zaten arada onu da yaparım ama boşa gitmesin diye düşündüm dedi. Sonra garsona kalsın paket yapmayın dedi. Garson da paket yapmış getirmişti. Ya ayıp olur mu bunu napsam ki dedi tedirgin oldu. Bana sordu bi kaç kez . Ben de cvp vermedim siz bilirsiniz dedim. Kalktım sonra.. Bu hareketine gıcık oldum.
31 yaşındayım millet seçici olma artık diyor. Acaba görgüsüz biri mi ki bilmiyorum. Sizce ilk tanışma da çok önemli mi sizin için bu hareket?
Ben bir başkası için değil ama kendim için tabakta kalanları paket yaparım israf olmasın diye ama anladıgim kadariyla insanlar buna normal bakmıyor
ilginç geldi bana
siz bence hala anlamamışsınız..kendınıze yaptırdıgınız paketlere normal bakmıyor değiliz...artık goturmeye akışkan yarısı yenmıs ufacık bır tatlıdan soz edıyoruz hala ılgınc geldı ılgınc geldi..
kusura bakmayın ama demek kı ınsan anlamıcak oldu mu ne ornek verılırse verırsın..
yahu sen ye etını pıdenı tıkanınca paket yaptır tabı ısraf olmasın o ayrı da tatlı artıgı konumuz :S
yani sırf garıban dıye vıcık vıcık o yarısı yenmıs yalanmıs tatlının goturulmesı kınanıyor burda da neyse
Katılıyorum size. Bir porsiyon profiterol en fazla ne kadar olabilir ki yarısı yenmiş yarısı da paket yaptırılacak.
İlginç filan değil bence. İticikaç gün olmuş hala hayırseverlikten israftan söz ediliyor ya halbuki burada kıyas bu ise biz daha hayır sever bır davrans peşindeyiz en azından hayvan muamelesi yapmıyoruz...ha dede boyle soylemış ne yersen getir dedi mantıgı ile vıcık vıcık tatlı goturecek dusunurken bıle mıde bulandırıcı...
ınanır mısınız hayvanlar olası hastalıklara mikroplara karşı daha dırenclı herseyı yıyebılıyor ama buna rağmen ofiste atıştırırken bırseyler kopegımıze ve diğer kedilere bıle tertemız porsıyon yapma geregı duyuyorum..
ben hayvanları bıle bu kadar severken nasıl bır ınsan garip bır insana bunu düşünür ki ilginç olan bu
İlginç filan değil bence. İtici
Yani oldu olacak çiğnediği şeyi de götürseydi.Allah aşkına biz muhtaç olsak bize böyle bir şey yapılsa incinmez miyiz?yani ..okudukça şişiyorum ben burda..sabit fikirler hele
Yani oldu olacak çiğnediği şeyi de götürseydi.Allah aşkına biz muhtaç olsak bize böyle bir şey yapılsa incinmez miyiz?
inanın midem kalktı..bu nasıl normal karşılanırsiz bence hala anlamamışsınız..kendınıze yaptırdıgınız paketlere normal bakmıyor değiliz...
' artık ' goturmeye akışkan yarısı yenmıs ufacık bır tatlıdan soz edıyoruz hala ılgınc geldı ılgınc geldi..
kusura bakmayın ama demek kı ınsan anlamıcak oldu mu ne ornek verılırse verırsın..
yahu sen ye etını pıdenı tıkanınca paket yaptır tabı ısraf olmasın o ayrı da tatlı artıgı konumuz :S
yani sırf garıban dıye vıcık vıcık o yarısı yenmıs yalanmış tatlının goturulmesı kınanıyor burda da neyse[/QUOTE]
inanın midem kalktı..bu nasıl normal karşılanır
demekki yardım anlayışımızda bir tuhaflık var
ya kedim var. yemek yerken et falan, masanın yanına gelir. onun tabakları vardır. bekler. tencereden ona ayırırıp veririm.ki bu bir insankesinlikle ..yani bir porsıyon boreğin yarısı olsa dokunulmamış tamam dicem
ya kedim var. yemek yerken et falan, masanın yanına gelir. onun tabakları vardır. bekler. tencereden ona ayırırıp veririm.
kedimize köpeğimize bile özenip veriyoruz. ben yemek yerken sokaklardakı ınsanları dusunup üzülüyorum.
hatta zor bile değil. her caddede her apartmandan bir porsıyon yemek cıkca kımler doyar..
ama ınsanımız fazla gelenini yardım sanıyor..profiterolü begense bitirecekmiş anladıgım kadarıyla konu sahıbı zaten kötü yapmıslar demıstı :S
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?