- 10 Kasım 2014
- 8.951
- En iyi cevaplar
- 1
- 15.784
- 388
- 45
geldi, sürekli buluşalım diyor, ama ben haftada 1 i geçirmem heralde
bu cumartesi, bir de yemeğe gidelim dedi, ben de merak ediyorum.
görüşeyim bari, eskiden olsa çoktan şutlamıştım ama
bana da tutumlu biri gibi geldi. akrep burcu, özelliklerine bakmadım daha.. titiz ve düzenliymiş, gülü belki ondan düzeltti.. ben de pek düzenli değilim
iyi de bu özelliklerine bakarak beğenip beğenmediğime karar vericem. Cimri mi savurgan mı görgüşü mü bunlar önemli benim için. Kulp takmaya meraklı değilim evlenmek istiyorum ama bi ömür boyu mutlu olacağım insanla. Sizin karşınızda biri bunu yapsa takmayacaksınız demek ki. Normal gelecek size.Hııı ne anlamalıyız şuan sizden israf ve çiçeklere zarar vermek iyi bunları önlemek kötü mü? Bu ne yahu adama kulp takmaya çalışmışsınız. Beğenmemişsiniz adamı hepsi bu ardından bahane işte ...
kimse paket yaptırmak görgüsüzlüktür demedi. İlk buluşma için itici olmuş dedik ayrıca yapmayın lütfen yemek var yemek var. Profiterolün porsiyonu ne kadar olabilirki. 3 top en fazla. Yarısı yenince zaten 2 kaşık birşey kalır. Oda tatlı kaşığıyla. Onuda paket yaptırmak evet hem itici hemde gereksizdir bence.Bu konu gerçek mi? Israf olmasin diye kalani paketlemek ne zaman gorgusuzluk oldu?
Hem de kendi parasiyla aldigi yemegi???
Baskasinin masasindan gidip alsa dediginize gelir.
Israf etmeyen bir insan iyidir ama siz bence uzak durun.
Adamin kazandigi parayla aldigi yemegi evine goturmesine gorgusuzluk demissiniz..
Hayat görüşünüz ters...
Hala dışarda yiyeceğini bitiremeyip paket yaptıran adamlar varsa AYAKTA ALKIŞLIYORUM o adamı.
Ben dışarda hayatta aldığım hiçbir yemeğin tek bir lokmasını bırakmam. Ve böyle yapan bir adam da gözümde görgüsüz değil ayakta alkışlanacak adamdır.
Çöpe gideceğine paket yaptırayım demek görgüsüzlük değildir artı bir özelliktir bence.
Böyle yapan adam ilerde benim lokmalarımı sayar falan ne çok saçma. Adamın çöpe gitmesini istememesi neden bu yorumla açıklanıyor anlamadım. Asıl yemeğini bitirmeyip o şekilde tabağında bıraksa ben olumsuz düşünürdüm.
Bence siz reddedin zaten çünkü size göre biri değil o..
Bu konu gerçek mi? Israf olmasin diye kalani paketlemek ne zaman gorgusuzluk oldu?
Adamin kazandigi parayla aldigi yemegi evine goturmesine gorgusuzluk demissiniz..
Hayat görüşünüz ters...
ailesi normal, babası emekli artı asgari ücretli bi işe girmiş. Annesi ev hanımı. Olabilir ama ben dedeye götürdüğünü düşünüyorumYa aklıma ne geldi
Tatlının ismini ilk defa duymuş demişsiniz acaba ailesinin durumu kötü mü yarısını paketletip evde annesine falan mı götürücekti acaba onlarda tatsın diye
Aynen ben de..Bana normal gelmedi. Çok iyi bir niyetle yapılmış olsa bile , ilk buluşmada böyle bir şeyin dikkat çekeceğini düşünerek yapmazdı herhalde çoğu kişi.
İlk bakış , ilk duruş derler ya hani. Akıllı bir insan o ilk günde biraz daha sade davranmalı diye düşünüyorum.
Redderim belki ama ben ayakta alkışlamadım ayakta sinirlendim:)Hala dışarda yiyeceğini bitiremeyip paket yaptıran adamlar varsa AYAKTA ALKIŞLIYORUM o adamı.
Ben dışarda hayatta aldığım hiçbir yemeğin tek bir lokmasını bırakmam. Ve böyle yapan bir adam da gözümde görgüsüz değil ayakta alkışlanacak adamdır.
Çöpe gideceğine paket yaptırayım demek görgüsüzlük değildir artı bir özelliktir bence.
Böyle yapan adam ilerde benim lokmalarımı sayar falan ne çok saçma. Adamın çöpe gitmesini istememesi neden bu yorumla açıklanıyor anlamadım. Asıl yemeğini bitirmeyip o şekilde tabağında bıraksa ben olumsuz düşünürdüm.
Bence siz reddedin zaten çünkü size göre biri değil o..
Yemek değil çikolatalı tatlı yarım kase. Çok tutumlu da iyi değildir. Ben de israf sevmem.ama biraz daha tanıyıp öyle karar bermeyi düşünüyorum.Bu konu gerçek mi? Israf olmasin diye kalani paketlemek ne zaman gorgusuzluk oldu?
Hayat görüşünüz ters...
Demek öyle bi kültür de var. Bizim haberimiz yokkendine paket yaptırmıyor yalnız.
mahallelerinde muhtaç bir dede var ona götürüyor kalanını.
burda tutumu eleştirilen davranışı bu.
prifiretol zaten 3-4 top birşey adam yarısını dedeye götürmek üzere paketlettiriyor.
siz muhtaç birine kendinizden kalanı mı götürürsünüz yoksa 3-5 tl daha verir insani değer olarak ,düşünüp yenmemiş bir paket mi götürürsünüz?
tamam yazarım buluşmaya korkuyorum :)Ben bu garip adamın bi sonraki buluşmada neler yapıcaanı merak ediorum yaz olur mu
kimse paket yaptırmak görgüsüzlüktür demedi. İlk buluşma için itici olmuş dedik ayrıca yapmayın lütfen yemek var yemek var. Profiterolün porsiyonu ne kadar olabilirki. 3 top en fazla. Yarısı yenince zaten 2 kaşık birşey kalır. Oda tatlı kaşığıyla. Onuda paket yaptırmak evet hem itici hemde gereksizdir bence.
kendine paket yaptırmıyor yalnız.
mahallelerinde muhtaç bir dede var ona götürüyor kalanını.
burda tutumu eleştirilen davranışı bu.
prifiretol zaten 3-4 top birşey adam yarısını dedeye götürmek üzere paketlettiriyor.
siz muhtaç birine kendinizden kalanı mı götürürsünüz yoksa 3-5 tl daha verir insani değer olarak ,düşünüp yenmemiş bir paket mi götürürsünüz?
israfın haram olduğunu belki sizden daha iyi biliyorumdur. Yaşam tarzımı , hayat görüşümü bilmiyorsunuz.Gereksiz falan degil. Israf haramdir. Kisi istedigi kadar zengin olabilir ama bu zenginlik israf edecegi anlamina gelmez.
Ayrica ister azicik profiterol goturur isterse bi tanr patates kizartmasi goturur. kimi ne ilgilendirir? Baskasi yuzunden neden degissin adam?
Buyrun siz paranizla aldiginiz seyi almaya cekinin. Inanin boyle insan benim gozumde daha degersiz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?