İlk tanışma da Normal mi sizce?

freeware

2. üyelik sebebi ile profil pasif edilmiştir.
2. Üyelik !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
14 Ocak 2011
1.077
215
dün tanıdık birisinin vasıtasıyla birisiyle tanıştım. Ben 31 o 34 yaşında. Konuştuk evlilikle ilgili fikirler vs. Sorun yok gibiydi. Gül almış , önüm de masada duruyordu. Ters bi şekilde.. Uzandı ve solmasın diye dikkatlice düzeltti. Biraz garibime gitti ayağa kalkıp uzanıp durduk yere öyle yapması. Neyse bunu problem yapmadım gerçi. Sonra Profitrol yedik o kendininkini bitiremedi yarısı duruyordu garsona bunu paket yaparmısınız dedi. Sonra bana bizim evin orda kimsesiz bi dede varda ona götürücem belki yer dedi. Ben de dedi sizin artığınızı mı yiycek madem bişey vermek istiyorsunuz yemek ısmarladaydınız fln dedim. Oda zaten arada onu da yaparım ama boşa gitmesin diye düşündüm dedi. Sonra garsona kalsın paket yapmayın dedi. Garson da paket yapmış getirmişti. Ya ayıp olur mu bunu napsam ki dedi tedirgin oldu. Bana sordu bi kaç kez . Ben de cvp vermedim siz bilirsiniz dedim. Kalktım sonra.. Bu hareketine gıcık oldum.
31 yaşındayım millet seçici olma artık diyor. Acaba görgüsüz biri mi ki bilmiyorum. Sizce ilk tanışma da çok önemli mi sizin için bu hareket?

Bencede hoslanmamissin, hoslansaydin boyle seylere takilmazdin sanki. Iyi niyetli belkide, veriyim diye dusundu, sen oyle deyince seni hakli buldu vermekten vazgecti. Olabilir yani. Atmak istememistir, bende atmak istemem ama yemegimi hic bitiremiyorum

dün tanıdık birisinin vasıtasıyla birisiyle tanıştım. Ben 31 o 34 yaşında. Konuştuk evlilikle ilgili fikirler vs. Sorun yok gibiydi. Gül almış , önüm de masada duruyordu. Ters bi şekilde.. Uzandı ve solmasın diye dikkatlice düzeltti. Biraz garibime gitti ayağa kalkıp uzanıp durduk yere öyle yapması. Neyse bunu problem yapmadım gerçi. Sonra Profitrol yedik o kendininkini bitiremedi yarısı duruyordu garsona bunu paket yaparmısınız dedi. Sonra bana bizim evin orda kimsesiz bi dede varda ona götürücem belki yer dedi. Ben de dedi sizin artığınızı mı yiycek madem bişey vermek istiyorsunuz yemek ısmarladaydınız fln dedim. Oda zaten arada onu da yaparım ama boşa gitmesin diye düşündüm dedi. Sonra garsona kalsın paket yapmayın dedi. Garson da paket yapmış getirmişti. Ya ayıp olur mu bunu napsam ki dedi tedirgin oldu. Bana sordu bi kaç kez . Ben de cvp vermedim siz bilirsiniz dedim. Kalktım sonra.. Bu hareketine gıcık oldum.
31 yaşındayım millet seçici olma artık diyor. Acaba görgüsüz biri mi ki bilmiyorum. Sizce ilk tanışma da çok önemli mi sizin için bu hareket?

Benim icin onemli..bir iki hareket ilk görüşte gözünüze bu kadar battiysa ilerde de batacak demektir. paket yapip sonra kararsız kalmasıda tuhaf bi lafla hemen yalpalayabiliyor demekki. Ben olsam ben takılirdim. Arkadasin dediğine de katılıyorum hoşlanmamissiniz:)

Bizim lisede bir hocamız anlatmıştı bize. İleride aklınıza gelsin diye anlatıyorum demişti. Bir kız aileler aracılığıyla biriyle tanışıyor. Kız çayı şekersiz içiyor ve çaylarından artan şekerleri adam topluyor ziyan olmasın diyor. Kız da kibarca red ediyor sonra. Çünkü ilk görüşmede kendini frenlerken bile bunu yapan adam benim lokmamı sayar ileride diyor.
Kesinlikle bu benim de kulağıma küpe oldu. Doğru bir şey.
Biriyle ilk görüşmende bir tatlının yarısını hesaba katan adam ileride üç kuruş için neler yapar.
Ki bizim kapıcımıza bile yarım karpuz vermeye utandığımızdan annemle karpuz yiyemiyoruz yarısı çöpe gidiyor diye. Kimseye de yarısı yenmiş şey verilmez. Ki karpuz kesilen bir şey ona rağmen biz veremiyoruz bu tatlı gibi kaşıkla yenen görüntüsü bozulan bir şeyi birine veriyorsa zaten görgüsüzdür de. Bu iyilik de değil ayrıca durumu olmayanı mahcup etmektir.
Ya tamamını yersin yada iyilik edeceksen de yeni bir tane alır götürürsün o dedeye. Kimse senin ağzından çıkan kaşığın değdiği şeyi yemek zorunda değil.
Bu adam ya cimri ya görgüsüz.
İlk buluşmada bunları hesaplayan ve ilk görüşmedeki ilk intibaaya önem vermeyecek kadar görgüsüz bir adamla ömür geçer mi?

Bosuna cöpe gitmesin diye düsünmüstür. Sizde öyle garipseyince ikilemde kalmis pot kirdim diye. Maddi durumunu nasil bilmiyorum ama disarda yemek zaten pahali, böyle düsündüyse baska zamanlarda da yardim ediyordur, öyle bir muhabbetleri olabilir. Bunun disinda hoslandiniz mi, elektrik var mi elektrik

siz bu adamdan hoşlanmamışsınız...
Evet çok elektrik aldığım söylenemez bir de korkuyorum daha önce nişan attığımdan. Psikopattı da eskisi. İçim de bi korku var.
seçiçi olma mı diyorlar :KK57:

nefes alsa yeter demeye mi getiriyorlar
Evet çevremdeki kadınlar öyle. Annem hariç.
Bence gayet nazik bir hareket. Yediğinin kalanını götürmesinde ne sakınca olabilir ki?
Adamı beğenmediniz kusur buluyorsunuz herhalde. Benim gözümde çok düşünceli ve nazik bir adam canlandı, yarın hayatında biri olsa kendi yediklerinden ona da götürür.
Bilmiyorum sizin kadar iyi bakamadım, cimrilikten görgüsüzlükten korkarım da biraz. İnşallah sizin dediğiniz gibidir.
bence yaptığı hareketler tuhaf değil

gülün kırışmasını istememesinin neresi kötü?

israf etmek istememesinin neresi kötü?
İsraf etmesin ama kimsesiz dedeye artık götürmek doğru mu, kedime köpeğime veriyim dese neyse. Taneli bişey değil ki, kaşığı değiyor sonuç ta.
sen adamı beğenmemişin, ne kusur bulsamda reddetsem diye düşünüyosun
Biraz içime sinmedi ilk konuşmada ama ben de evlenmek istiyorum ama doğru insan olsun inş.
Bencede hoslanmamissin, hoslansaydin boyle seylere takilmazdin sanki. Iyi niyetli belkide, veriyim diye dusundu, sen oyle deyince seni hakli buldu vermekten vazgecti. Olabilir yani. Atmak istememistir, bende atmak istemem ama yemegimi hic bitiremiyorum
Karşınızda ilk görüşmede bi erkek bunu yapsa sorun olmaz mı? Ben de bunu merak ediyorum tek ben mi sorun yapıyorum diye.
Benim icin onemli..bir iki hareket ilk görüşte gözünüze bu kadar battiysa ilerde de batacak demektir. paket yapip sonra kararsız kalmasıda tuhaf bi lafla hemen yalpalayabiliyor demekki. Ben olsam ben takılirdim. Arkadasin dediğine de katılıyorum hoşlanmamissiniz:)
Özgüveni düşük gibi geldi ama bilmiyorum.
Bikaç kere daha görüşün derim..
haftaya tekrar görüşcez yemeğe gidelim dedi . Tamam dedim bakalım o zaman ki hareketlerine

Gözünün üstünde kaşı da var mıydı?

Tabağımı hiç bir zaman bitiremediğim için ben de her gittiğim yerde paket yaptırırm. Bazen sokak hayvanlarına veririm, bazen eve getirip daha sonra yerim. Kötü bişey olduğunu hiç düşünmemiştim. Ben israftan kaçındığımı sanıyordum oysaki.

bence tuhaf bi adam.. ne iş yapıyo?

Mahallede ki dedeyle sizide tanistirsaya :KK70: eve de getirecek olabilir ama safliginda batirmis herseyi :KK70: bence guzel bi baslangic olmus ilerde anlatirsiniz :KK70:

tamam paket yapmak yanlış bişey değil de, ilk görüşemede de yapılmaz ki yahu.. beğenmemekte haklısın canım..

ne kadar çelişik bi cümle yanlış bişe değilse neden ilk buluşma yok bilmem kaçıncı buluşma ayrımı olsun.

kendisi yesin nolucak ayıp mı ?

paket yaptırmamak coolluk mu katıyor insanlara ?

X