İlk tanışma da Normal mi sizce?

Ben size naçizane bir şey söyleyeyim. Bu yaptığı bende vicdanlı bir adam olduğu izlenimi uyandırdı ve bence bir erkek vicdanlıysa ondan iyi bir koca da olur, iyi bir baba da olur. Siz hoşlanırsınız hoşlanmazsınız tabiki özgürsünüz ama bence böyle ufak şeyleri kafaya takmayın bir daha görüşün. Sonuçta yarımsa yarım o tatlıyı paketletip o dedeye kadar götürecek bir zahmete girecek. Demek ki yüreğinde iyilik var. Ben böyle bakıyorum olaya. Forumdaki asilzadeler başka türlü görebilir.

tabıkı degil canım yani normal mi ilk defa bulusucaksın sana teyzemin kızı bu sekılde oldu sözlüler bulusucaklar yolsa gezerken dondurma almıslar ve teyzemin kızı yiyememis utanmıs evlerinede az kalmıs sen yemezsen ver ben kardesime veririm demis suan evliler ve cokta p,nt,ler ne demek yani hayrını bana neden gösteriyosun yaıcaksan benden sonra yp o adamdan is cıkmaz cnm bence

bize yaptığı davranış ters geldi diye "asilzade"mi olduk...!!!
lütfen bir gönderme yapacaksanız da yerinde yapın.

burda yapan kişinin tıyneti bize göre farklı size göre olmayabilir..
size içilmiş yarım çorba,ekmek bandırılmış yemeği birine "iyilik" adı altında verilmesi normal geliyorsa bize normal gelmiyor.
burda et yemeği ya da dokunulmamış baklavadan bahsetmiyoruz.
akışkan puding tarzı yiyecekten bahsediyoruz.
Birine iyilik yapılacaksa tam yapılmalı "artık"götürmek iyilik ,vicdan değil bana göre.
sokakta gördüğünüz ayağı çıplak çocuklara yarım ekmek tavuk mu yaptırırsınız yada ısırıp ısırıp yarısını yiyemeyince vicdanliyim diye ısırmış ekmeği mi verirsiniz?
yoksa sokak hayvanlarına kaba mı koyarsınız onu..

vicdan apayrı birşey.

bence fazla titiz ve cimri biri.
ince düşünceli biri olsa daha farklı davranırdı.

bende forumdaki asilzadelerden biriyim ve başka türlü görüyorum. Rabbime şükürler olsunki muhtaç değilim ama eminim muhtaç olsam bana artıkların getirilmesi onurumu daha çok zedelemekten başka bir işe yaramazdı. Yüreğinde iyilik olan adam yol yordamda bilir.

Yediği Profitrol ün yarısını dedeye götürmek istemesi çok garip.
madem bir iyilik yapacaksın yenmemiş olandan bir tane sipariş ver.
kime istiyorsanda götür.israf olmasın istiyorsa da otursun yesin ya da madem yiyemeyecekti
hiç sipariş vermesin.şahsen ben başkasının yediği bişeyin yarısını yiyemem hele çikolatalı bişeyse
Bence yaptığının yanlış olduğunu kendide anlamamış ya da senden hoşlanmış
ne kadar düşünceli biri diye düşünmen için seni etkilemeye çalışmışta olabilir.

Valla ben olsam bende gicik olur ve uzak dururdum o ne öyle artigini paket yaptirip muhtac birine verecekmis. Bisey verecekse yenisini alsin. Görmemislik ve cok itici bence. Burcu ne acaba?

Bence normal bir insan
2 davranıştan bu denli karakter analizi yaptıysanız
işiniz çok zor çok
kızmayın ama azıcık takıntılı gibisiniz

bence orada durumu kurtarcam diye saçmalamış sadece hehehe yazık adama ya

Herkes fikrini söylemekte özgür deyipte,kendi fikrine uymayanıca millete asilzade,saraylı ..bilmemne diye laf atma da yeni moda.
Çok yazık ya,insanlar sosyal kuralları sosyetelik asilzadelik olarak görüyor.
Görgü başka birşey vicdanlı olmak başka birşey.Nerde nasıl davranacağını bilmek başka birşey,mahalledeki dedeye kendi artığını götürüp adına vicdan demek başka birşey.

pek zahmete girmeyecek aslında onların evin yanındaki apartamnın dükkanında yaşıyorsmuş. bilemedim ki.
pinti adam da çekilmez , ama senin alışverişine maaşına karışmam, istediğin insana yardım et. falan dedi... rol mü yaptı gerçek düşüncesi mi bilmiyorum.
işin ilginç yanı ilk defa o kadar katı bir profiterol yedim hayatım da.. daha doğrusu yiyemedim. bir daha o pastaneye gitmeyi düşünmüyorum :) benim yardım anlayışımla da uyuşmuyor. giymediğimiz kıyafetleri veririz ama kullanılacak durumdaysa..
bence fazla titiz ve cimri biri.
ince düşünceli biri olsa daha farklı davranırdı.
ben de ince düşünceli diye hiç düşünmedim. asıl ince düşünceli olsa böyle bi hareket yapmazdı. O kadarcık tatlıyı paket yaptırmazdı. bana gülü düzeltişi gereksiz titizlik, paket yaptırması da cimriymiş gibi geldi. zamanla belli olur inşallah nasıl olduğu..
yok hoşlanmamışsınız
veya çok fazla detaycısınız bilemedim..
işte ben anlayamadım ben mi detaycıyım yoksa karşıma çıkanlar mı değişik
beni etkilemek için yaptığını düşünmüyorum o an öyle bi hali yoktu. Tek düşündüğü tatlı boşa gitmesindi sanki.. hala da anlamadı yanlış olduğunu. gül beni etkilemek içindi tabi.
Valla ben olsam bende gicik olur ve uzak dururdum o ne öyle artigini paket yaptirip muhtac birine verecekmis. Bisey verecekse yenisini alsin. Görmemislik ve cok itici bence. Burcu ne acaba?
22 Kasım da doğmuş burcu ne oluyor hiç düşünmedim.
Bence normal bir insan
2 davranıştan bu denli karakter analizi yaptıysanız
işiniz çok zor çok
kızmayın ama azıcık takıntılı gibisiniz

korkuyorum tekrar bi yola girip ayrılmaktan. Rabbim bi ömür boyu mutlu huzurlu evlilik yaşayacağım insanı nasip etsin tez vakitte.. Siz evli misiniz?

korkuyorum tekrar bi yola girip ayrılmaktan. Rabbim bi ömür boyu mutlu huzurlu evlilik yaşayacağım insanı nasip etsin tez vakitte.. Siz evli misiniz?

Allah yardımcınız olsun inşallah gönlünüze göre olsun
Hayır değilim ben daha ilişkiler konusunda tecrübeli bile değilim çok fazla...
Ama ciddi objektif bakarak söyledim.
İnsanları iyi tanırım gözlemleyerek ondan diyorum.
Çok korkarak adım atamazsınız biraz şans verin bence şu an herkes cimri demiş ama belki değil bir hareketten çıkaramazsınız bunu bence
Biraz daha beraber vakit geçirin iyice ölçün tartın derim.
Hemen bir yola girmeyin hemen isim koymayın gerekirse
Ona da söyleyin önce bir arkadaş olarak tanımama izin ver deyin gerekirse
Bence açıkçası böyle olmalı acele etmeden sakin sakin korkmadan..

aynen ya burda öyle bırsey de mevcut..her konuda cıkıyor bır tane..herkes fıkrını soylemekte özgür ama kendı fıkrıne uymayınca...cevap hakkı doğuyor yanlıs anlasılıyor neyse konu bu değil....kımse kımseyı bılerek kırmaz zaten frekans farkı diyelim...

sorun asilzadelık saraylılık değil ! hala anlasılmamış...

sadaka verıyormus gıbı goturulmez dedeye tatlı...vıcık vıcık olur zaten...sankı börek te kalanı gıdıyor gıbı..
ıyı nıyetlı melek ruhlu ınsan taklitlerine gıcık oluyorum..
yakısık almaz işte onu paketlettirmeyi gozunuze gırmek ıcın yaptıysa daha da aptalca olurdu..
çünkü yapmacık iyilik yapılmaz ki ıyılık de değil bu..
bilen bılıyor..
hoslanmak sans vermek zorunda değilsin kımseye..
ben 31 yasıma gelınce yıne aynı dusuncede olucam emın olabılırsın..kendınden ustunu yok bu dunyada..Çünkü herkes eşittir kendını geliştirmeyı bıldıkten sonra..
aldırma secici olma dıyenlere,, secıcı ol evet..devam et..acele edıyım derken kalbının atmadıgı bırının agız kokusu bıle mıdenı bulandırır ınan bana tenıne dokunmak kıyafetlerı bile..bıraksınlar bu işleri..değişsin bu zıhnıyet değişmese de bıldıgını oku....kalbını dınle lütfen sana ve destek cıkanlara helal olsun dıyorum...ay sans ver dıyenlerden değilim kusura bakılmasın...mutlu ol hep...

ben hoşlanmadığım birinin yanında bir saat bile oturamıyorum. Zaten kendimi zorlamak istesem de zorlayamıyorum .. sen de mutlu ol inşallah.. teşekkürler

Yaa ben bir seyi merak ettim.Standart profiterol porsiyonu oyle cok cok degildir demi e bir de bunun yarisini yemis o zaman cok bir seyde kalmamistir ki.Onu dedeye goturse ne goturmese ne??

Yaa ben bir seyi merak ettim.Standart profiterol porsiyonu oyle cok cok degildir demi e bir de bunun yarisini yemis o zaman cok bir seyde kalmamistir ki.Onu dedeye goturse ne goturmese ne??

bence kendine paket yaptırdı da kıvıramadı çevir kazı yanmasın hesabı dede figürünü attı ortaya.
yazık böyle insanlara .
ayıp.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…