Her ailede farklıdır herhalde ama annene açabilirsin konuyu bu durumlarda annem halleder böyle şeyleri organizasyon ona aittir.Benimkiler araştırıp soruşturmuşlardı ailesinide.Evlilik sadece erkekle olmuyor aileside senin ailen oluyor direk aile çok önemli. İki tarafta istedikten sonra nişanda olur hemen neden olmasın. Hadi hayırlı haberler alırız inşallah.
ilk tanışmada yalnız geldi.daha sonra ablası ve annsiyle bize gündüz oturmaya geldiler.isteme ve tanışma erkekler için birarada oldu.istemeden bir hafta sonrada nişan yaptık.nişandan bir hafta sonra nikah yaptık tayin için,30 gün içinde de evlendik.sadece 7 ay flörtün ardından bir ayın içinde evlendim gitti.sen anlaştıktan sonra,ailende efendi saygılı bulursa gerisi boş tancım.
annemle arkadas gıbıyızdır.annemle tanıstırmam bır arkadasımla tanıstırmamdan farksız gercekten.annemle tannıstırmam cok kolay ve keyıflıydı.3.5 yıldır beraberız babamla gectıgımız yaz tanıstılar.bızım evdeydık kuzenlerım fılanda vardı o yuzden cok kasıcı bır ortam olmadı.ama basımıza ıs dusuyor yınede.cok rahat bır durum olmuyor yanı babayla tanısma.ama dogaldı hersey.dozunda bır resmıyette vardı.
canım benim anemle ablamla tanışmıştı bir süre sonra babama dedik annesi babası eniştesi ablası falan geldiler tanıştık sonra onlar bizi davet etti ramazan ayı geliyodu süre kısıtlı idi3-4 gün sonra biz gitik so3-4 gün sonra onlar geldikonuştuk 15 gün sonra nışan oldu umarım ailen onaylar cnm her zaman olarak çok ağır takıl ve çok az konuş
Ailen eşini hiç araştırmadı mı?
Benim babam çok telaşlıdır ben evdeki son bekarım hayırlısı bakalım. Az konuş derken aslında çok konuşurum.
araştırmadık canım ama araştırmak gerek bence ..az konuş derken canım yani büyükler konuşsun sen dinle gerektiğinde gülümse o akşam konuşma bende dayanamıyp konuşmuştum çok annem sonradan ne ayıp herşeye atladın dedi deutanmıştım çok
:) ilk annemle tanıştırdım...evde olmadı dışarıda bir yerde oturduk...annem beğendi hemen:) sonra babam baya araştırdı..artık öyle ki eşime sizi birisi soruyor kimdir felan diyenler olmuş:)
sonra babamda onatlayınca istemeye geldiler...hemen sözleniverdim:)....
hadi bakalım sana da hayırlısı...önemli olan senin kararını netleştirmiş olman..bu kişiden emin olman..
istihare olayında da bir gece dua edip yattım allah ım bana yol göster diye..çok güzel gördüm:) o da bana moral verdi tabi..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?