Heyecan yok desem yalan olur. Bugün izinliyim. Yemeğe gelecek keşke çaya gelseydi. Yemek faslı uzun sürecek. Hayırlısı bakalım bugün bir şekilde geçer de ailesiyle olan durumları nasıl atlatacağız bilmiyorum. Ablamla konuşacağım dedi belki istemeye ablasıyla gelir.
Mrb yazma fırsatım olmadı hastane çok yoğundu. Bende şans mı var dün akşam sekiz gibi gelecekti. Saat yedi gibi bir hastasının doğumu başlamış ona gitti. Normal doğum olduğu için gelemedi çünkü kadın gece yarısı doğurmuş. Hafta sonu sabahtan akşama kadar dolu olduğu için gelemiyor. Akşamda beni nöbetim var zaten şuan hastanedeyim cepten yazıyorum. Neyse vardır bunda da bir hayır pazartesi akşam gelecek. Bu arada ablasıyla konuşmuş ablası heralde kabul etmemiş ne biçim aile bunlar anlamadım ki insan oğluna bu kadar süre küs kalır mı? Ablası annemi çiğneyemem demiş. Bana diyor ki annem babam olmadan olmaz mı diyor. Olmaz dedim bizimkiler vermez dedim. O zaman gidip kendi başımıza evleniriz diyor. Böyle birşeyi de ben yapmam.
Dün akşam geldi. Fazla oturmadı yemek yedik sonra çay dokuz gibi gitti. Ailem Alp'i genel olarak beğendiler. Babamın sormasına kalmadan Alp herşeyi anlattı. Ailesiyle olan sorunları da anlattı aslında bunlardan bahsetmiyecekti ama sonradan fikir değiştirmiş. Babam maalesef olmaz diyor ben nasıl nişan, düğün yapayım diyor. Etrafımızdaki insanlar ne diyeceğim diyor. Ailesini tanımadan etmeden bu evliliğe müsaadem yok dedi. Sonuç olarak ben de babamla tartışmamak için üstelemedim öyle kapandı. Evde bir daha konusuda açılmadı. Alp tam olarak söylemese de ablamla kaç kere konuştum diyor. Annesi telefona bile çıkmıyormuş çok da bir şey anlatmıyor.
baban haklı olarark kabul etmemiş ama beğenmeleri iyi birşey yani aileyle gelse,bu iş tamam.tan ailesiyle sorunu tam olarak ne ki?bu kadar affedilmeyecek?
Sorun bana anlattığı şeyler ama demek ki ailesi için büyük bir sorun ya da bilmediğim başka şeyler var. Soruyorum sorun bu diyor ablası aramış gelelim demiş babam annesi babası olmadan olmaz diyor. Bundan sonra ne olacak bilmiyorum biraz bekleyelim diyorum belki bir mucize olur.
bence ailesini araştırın. belki sorun daha büyüktür. aile çok önemli.. en azından onların haberi olmadan araştırın
bizzat babasının gidip sorması soruşturması lazım aileyi.benim bildiğim oğlan tarafının memleket adresi alınır.ya abi,ya baba gider soruşturur memleketinde.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?