İlk trafik kaza şokum (resimli)

kaldığınız yerden dikiz aynalarına daha çok bakarak devam edin.

kaldığınız yerden dikiz aynalarına daha çok bakarak devam edin.
Dikiz aynalarına bakıyorum aslında ama arabanın mesafesini mi anlamadım ne oldu bilmiyorum. Onu çözmem gerek. Akan trafikte anlaşılıyor ama trafik sıkışıkken zor oluyor. Aslında zor da olmamalı. Geçen baktım yavaş akan trafikte bir araba sol sinyal verdi. Çok yakınındaki araba yavaşladı durdu. Yani sola geçmek gerekiyorsa oradan gelen yavaşlayabiliyor sol sinyali görüp

bunlar tamamen zamanla oturacak şeyler beyin öğreniyor otomatik oluyor artık herşey bi süre sonra, kör noktalarınıza özellikle dikkat edin benim aracımın çok kör noktası var bazen birden biri bi fırlıyor yerimde hopluyorum korkudan. kamera da mutlaka taktırın ben xiaomi 70mai modelini kullanıyorum çok memnunum eşime de aldım. dün bayır önü viraj olan yerde pikapın biri tır sollamaya çıkmış önümdeki araçla çarpıştı ben durana kadar pikapla burun buruna geldim, şöför bastonlu kalbi olan bi amcaydı pikabın şöförünü dövecekti zor sakinleştirdim. zaten son kazamın üzerinden sadece bir ay geçti bugün de okul önünde oluşan trafiği aklınca geçmek isteyen gerizekalının teki ters şeride atladı arkamdan, 3 çocuğu altına alıyodu biz küfür kıyamet tabii. trafikte her zaman suç sizde olmaz bu tip beyin fukarası çok yani ben çekiyorum genelde. devam edin daha çok üstüne gidin. biraz da çirkef olun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…