İlk trafik kaza şokum (resimli)

Adamın arabası manuele benzıyor. Vıtesı dusururken toslamıstır. Sınyal verırken arkanıza da bakın saglık olsun

Teşekkür ederim. İlk sürmelerim olunca olayı içselleştiriyorum suç bende mi diye
Öncelikle çok geçmiş olsun..

Şimdi samimi olun. Siz ilerlerken normal akışa göre sinyalsiz şerit değişikliği yaptınız mı yada olması gerektiğinden daha yavaş dönüş falan yaptınız mı?

Son düzenleme:
Evet kamera kayıtlarından da bakılır dosyaya eklenir

9 aylık hamileydim hastane kontrolumden cıkıyordum yola baglanacakken aynı şekilde arkadan taksici bana vurdu benim arabam hafif iceri girdi
Taksici kıyamet kopardı çevredekiler hamile kadın gormuyor musun hem suclu hem guclusun dediler adam işim var dedi basti gitti
Polis cagirdim cok yardimci oldular
Hasar girilmesin diye tutanak tutmadilar
Bazı insanlar cok iğrenc gercekten hic unutmuyorum kazadan cok o taksicinin tavrına deli olmustum. Vicdansız pislik hamile kadinin uzerine yurudu suclu oldugu halde. Neyse ki gerekli her yere şikayetimi yaptım.

Takip mesafesini korumaları lazim, korumuyorlar sonra çemkiriyorlar

Gecmis olsun size de hiç modunuz dussmessin böyle seyler olabiliyor

Öncelikle çok geçmiş olsun..

Şimdi samimi olun. Siz ilerlerken normal akışa göre sinyalsiz şerit değişikliği veya yaşlanma, olması gerektiğinden yavaş dönüş falan yaptınız mı?
Trafik ışıklarının önünde yavaşlamış bir trafik düşünün. Sağda park eden arabalar var diye sola geçmem gerekiyordu 3-4 arabanın geçebileceği tek yönlü geniş bir yol. Sol sinyalimi verdim amacım sola doğru gitmekti. O ara aynaya baktım geçiş yaparken olan oldu. Normalde o durumda geçebiliyorum. Arkadaki adam dikkatsiz miydi yoksa sorun bende miydi bilmiyorum. Sinyali verdim ama

Çok geçmiş olsun size de. Hamileyken çok daha zordur. Bende de "kadın sürücü kadın sürücü,sakin ol" diye seslendiler adama. Kazanın bile vizyonlu,düzgün insanla olması gerek. Normalde muhattap olmayacağın insanlarla uğraşıyorsun

İşte bizde bilemeyiz.
Neyse belki de hata sizde olsaydı adam çekip gitmezdi. Dikkatsizlik olmuş olabilir.

Tavsiyem trafiğe mola vermeyin ama öncesinde birkaç ders de olsa bir hoca ile biraz daha pratik yapmanız.

Tam pislikmiş adam. Bu arkada ışıklarda dururken bana arkadan motorlu kurye çarptı. O gün araba kullanmayı bıraktım. Öz güvenim yerle bir oldu ve korktum. Şimdi çocuğum var ve artık kullanmak zorundayım tekrar. Keşke bırakmasaydım korkmasaydım diyorum ama iş işten geçti, sifirdan başlıyorum. Tek tesellim Türkiye’de değilim artık, burada trafik sakin ve herkes saygılı trafikte. Siz benim yaptigim hatayı yapmayın, sakin bırakmayın.
Ben lüks bi semtte yapmıştım kazayı. Bi anda bir sürü erkek basima toplandı “aman abla yazdık gariban çıkar para ver” falan demeye basladilar. Zengin kadin kadin yolalim salagi diye usustuler. Acayip cirkin ve gergin bir durumdu.

İşte bizde bilemeyiz.
Neyse belki de hata sizde olsaydı adam çekip gitmezdi. Dikkatsizlik olmuş olabilir.

Tavsiyem trafiğe mola vermeyin ama öncesinde birkaç ders de olsa bir hoca ile biraz daha pratik yapmanız.
Adamın arabasının her yeri hasarlı ve eskiydi zaten. Deveye şu tarafın neden yamuk demişler. Deve de nerem düzgünki demiş. O tarz bir durum

Benden de 1000 TL almaya çalıştı ayaküstü. Kural var tutanak var neden para vereyim ki. Numaramı da aldı ama yazmadı bir şey Whatsapptan

İşte bizde bilemeyiz.

Numaramı alıp sonradan bir şey de yazmadı telefondan. Haklı olsa yazardı galiba

Numaramı alıp sonradan bir şey de yazmadı telefondan. Haklı olsa yazardı galiba
Bence bir şey olmayacak. Keşke numaranızı vermeseydiniz. Ararsa bile cevap vermeyin olmuş bitmiş bir iş..

Ben kaza yaptım arkadan bana çarptı arabası pert oldu ben hatalı şerit değiştirmiştim trafik çok yoğundu ve sıkıştıran vardı ilk 75 bana 25 karşı tarafa verdi sonra ben itiraz ettim kamera vs göstererek değişti 25 ben 75 o oldu. Ne olursa olsun arabaya kamera takın bir daha öyle çıkmasın yola

Arkadaslar bunisin kadini erkegi yok. Kadin pilotlari kullandigi ucaga binmeyelim o zaman. Bir arac kullaniyorsunuz. Trafik sigortasi nedir, kasko nedir, hangisi neyi oder, kaza fotografi nasil cekilir, tutanak nasil tutulur bunlari ogrenin. Kaza olur. Hele istanbul gibi bir sehirde neler neler olur. Size carpmis. Tutanak tutulmamis. Trafik sigortanizi ve/veya kaskonuzu yapan sigorta acentesini arayin danisin, ogrenin. Internette her sart altinda kusurlu sayilacaginiz carpmalarin listesi var, bir zahmet bakin, ogrenin. Yok adam soyleydi, arabasi boyleydi, muhatap dahi olmayacaksiniz. Ha caninizi mi skti karsi taraf, hemen 155i arayacaksiniz ve kayit birakacaksiniz. Velevki hatalisiniz. Kendi aracinizdaki hasari kasko halleder. Kimin hatali oldugu kimin trafik sigortasinin kullanilacagi ile ilgili. Ayrica oyle tlf almak yetmez. Ehliyet, ruhsat, trafik policesi fotograflarini aninda alacaksiniz. Vesaire vesaire.

Bence bir şey olmayacak. Keşke numaranızı vermeseydiniz. Ararsa bile cevap vermeyin olmuş bitmiş bir iş..
Evet hatta ben ondan para isteyeceğim dolandırmaya çalışmak neymiş görsün. Böylesinin üstüne üstüne gitmek lazım

ay kuzum sanki erkekler kaza yapmıyor ya hem de o kadar salak saçma kazalar yapıyorlar ki inanamazsın. bizzat kendi esim arkasındaki arabayı görmeyip geri giderken çarptı, baska bir seferde de avm otoparkındaki o koca kolona çarptı hiç özgğvenin kırılmasın. Allahtan size bir sey olmadı. böyle kücük kazalar olur. ayrıca biraz çirkef olmak lazım trafikte. böyle durumlarda her zaman tutanak tutturun. özellikle kadın olduğunuzu görünce para koparabileceklerini sanıyorlar. ben numaramı da vermezdim bu arada. sigorta sirketimle görüsürsünüz der giderdim. aptal herif ya

Bir de eliyle işaret edip ver 1000 TL'yi demesi ayrı olay. Sen bilirkişi misin de 1000 TL hesap çıkarıyorsun sanki. Ben polis çağıracaktım tutanak vs için ama adam kaçtı gitti resmen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…