Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
hanımefendi ilk defa böyle bişey basıma geldi ve olayın tedirginliği ile korkuya kapıldım.. Eşimi de çok seviyorum neden bırakayım 7 sene sonra kavuşmuşuz ilahi güldüm size sadece son cümlenizi tasvip etmiyorum o kadar.. :)Canim bu kadar uzulecek bisey yok olabilir.trafikte oldugun surece daha kotu cizikler gorexrksin buna sende kocanda alisin. Aracin sah8bine bir telefon no birakin. Eger bu kadar sey icin sizi azarlayan bi koca varsa onu da birakin.
hay maşallah bende küçücük çizik için kendimi yıprattım bütün günBizim binanın otoparkının içinde duran arabamızın üstüne araba uçtu. Pert oldu. Kazayı yapanın annesi en son iyki bu araba burdaydı diyodu en son gelip ne geçmiş olsun dedi ne Özür hiçbi şey:)) olur öyle şeyler ben de yapmıştım ilk zamanlar öyle çizikler kendi arabamıza. Sonra da iki seneye kalmaz perte çıktı zaten çizik falan kalmadı. Çok büyüğünden korusun Allah.
hanımefendi ilk defa böyle bişey basıma geldi ve olayın tedirginliği ile korkuya kapıldım.. Eşimi de çok seviyorum neden bırakayım 7 sene sonra kavuşmuşuz ilahi güldüm size sadece son cümlenizi tasvip etmiyorum o kadar.. :)
Yok canim saka yaptim o kadar seyden bisi demez demek istedim aslinda
bizim arabada hiç bişey yok bizim aracın arka tamponun orda bulunan ince uzun plastik şerit değmiş clio ya bu resmini koydugum arabadaki gibi duruyor resmi internetten buldum o an resim çekemedim.. tabi helallik almak lazım olmaz böyle ama sakinleştim biraz yinede teşekkür ederim :)Bu arada cilio parçaları pahali degil..dediginiz cizik pasya cilayla 100 liraya yapilir..dier kisinin arabasi ne halde? Bu arada olay sizin surekli otoparkinizda olduysa...karsi taraf eliyle koymus gibi bulur sizi...benden söylemesi
plastik türevi bişey bizim tamponun üstünde var o yüzden bizde bişey yok onun tamponda siyah ince iz bıraktıAracın o kısmı plastik ya da türevidir.
Muhtemelen boya bırakmıştır. Silmeyi denediniz mi?
Boya bırakmamış dahi olsa minicik bir rötuşla kapanır.
Hem canınız sağolsun ne var onda. 40 yıllık şooförler bile sürtüyor aracı.
tMam işte senin tampon onun arabayı boyamıştır diyolar ki haklılarplastik türevi bişey bizim tamponun üstünde var o yüzden bizde bişey yok onun tamponda siyah ince iz bıraktı![]()
bu olaya kızmaz da tabi önemli olan can sağlığı ama sözünü dinlemedim tek çıkma diyordu bişey olur falan bende o acemiliği baska türlü atamam diye düşünüyordum çıkayım dedim basıma bunlar geldiamann eşin şuncacık şeyden mi kızacak
söylersiniz araç sahibine
benim gibi bi insansa canın sağolsun kardeşim der
plastik türevi bişey bizim tamponun üstünde var o yüzden bizde bişey yok onun tamponda siyah ince iz bıraktı![]()
Mantaliteye bakkkk!Senin yaptığını gören oldu mu? Olmadıysa boşver...
Ben sitenin koskaca kapısından çıkarken başka bir arabaya yol verecem diye boydanboya sürttüm, hemide eşim yanımdayken. Arabadan indik eşim arabayı kontrol ediyor bende camları komşulardan gören var mı diye. Sonra bir gözgöze geldik, gözlerinden çıkan ateşi görünce kuyruğumu kısıp geri arabaya nasıl döndüğümü bilemedim :)Kızlar çok kötü durumdayım şu an ne yapacağımı bilmiyorum.. bugün aracımızı park yerinden çıkarırken dar geldi vazgeçtim geri parkettim ama ne göreyim yanda renault clio marka nerden baksanız 2013 modelden aşağı olmayan bi arabaya geri geri çıkarken bizim tamponun şeridi çizgi çekmiş ve ne yapacağım bilmiyorum eşimden çok korkuyorum bu aksam gebertecek beni.. benzer bi foto gördüm internetten sizce ne yapmalıyım((((((( bu arada bu fotoyu internetten buldum aynı buna benziyor arabada beyaz ama göçme vs yok :'((( Eki Görüntüle 1688002