Bana Dr um ilk 4 ay 1 kilo alman gerek demişti ama ben ay başına 1 kilo almıştım 4. Ayda 4 kilo almıştım sonra dikkat ettim kiloma 13 kiloyla doğuma gittimBen de henüz 9. Haftamdayim iki kilo aldım bile ☹☹
Bende kilolu hamile kaldım dikkat etmeyi düşünüyorum insAllah evdeki hesap çarşıya uyar1 kilo aldım, ama kilolu hamile kaldığım için dikkat ediyorum 2.trimesterdayım hala kilom aynı
3 kilo vermiştim.Toplamda da 12 kilo aldım kızım 3300 doğdu.
İnşallah çok acıkınca fındık fıstık hurma yiyin doktor hamur işlerinden uzaklaş dedi banaBende kilolu hamile kaldım dikkat etmeyi düşünüyorum insAllah evdeki hesap çarşıya uyar
Herşeyden yemeye çalıştım ağırlık verdiğim bisey yoktu ama sağlıksız hiç bisey tüketmedim son zamanlarda yoğurt yerdim çok fazlaÇok iyi doğmuş beslenmede nelere dikkat ettiniz
insAllah cnm öyle yaparımİnşallah çok acıkınca fındık fıstık hurma yiyin doktor hamur işlerinden uzaklaş dedi bana
Maşallah siz normal kilo almışsınız ideal yani 12 kilo bebek de kilo almış bir şey sorabilirim bebeğe kilo aldırmak İçin özel yediğiniz şeyler oldu mu3 kilo vermiştim.Toplamda da 12 kilo aldım kızım 3300 doğdu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?