- 13 Ocak 2018
- 3.507
- 5.649
- 158
Özel bisey tüketmedim ama mesela sağlıksız hiç bisey yiyip içmedim canım deli gibi cips isterdi 1 tane atardım ağzıma o kadar bol bol yoğurt yedim meyve tükettim ama kaşar duymuştum kilo aldırdığını doğruluğunu bilmiyorum tabi.Maşallah siz normal kilo almışsınız ideal yani 12 kilo bebek de kilo almış bir şey sorabilirim bebeğe kilo aldırmak İçin özel yediğiniz şeyler oldu mu
Özel bisey tüketmedim ama mesela sağlıksız hiç bisey yiyip içmedim canım deli gibi cips isterdi 1 tane atardım ağzıma o kadar bol bol yoğurt yedim meyve tükettim ama kaşar duymuştum kilo aldırdığını doğruluğunu bilmiyorum tabi.
Ben normal tükettim yani özellikle bebek kilo alsın diye çok tüketmedimSiz tukettiniz mi peki kaşar
Yes aynen ben de. İştahım da bi duruldu bakalım ne zaman coşar.3 kilo aldıktan sonra yediklerime dikkat etmeye başladım, umarım toplamda 12 kilodan fazla almadan bitirebilirim
işin kötüsü benim iştahım hiç durulmadı hep çok açımYes aynen ben de. İştahım da bi duruldu bakalım ne zaman coşar.
Bi de açlık hamilelikten önceki gibi değil acıkınca midem ağrıdan çıldırıyorişin kötüsü benim iştahım hiç durulmadı hep çok açım
İşte görmek istediğim yorumBen 3 kilo almıştım ama toplamda 12 13 kiloyla tamamladım
hayır ya ağrı yok bazen midemde mi bağırsaklarımda mı olduğunu anlayamadığım bir gaz oluyor sadece, o zaman şişkinlikten bir şey yiyemiyorum. Onun dışında acıkınca gözüm dönüyor midem bulanıyor leblebi bile olsa illa ağzıma bişey atıyorum.Bi de açlık hamilelikten önceki gibi değil acıkınca midem ağrıdan çıldırıyorsende de öyle mi.
Ben o 3 kiloyu alınca bunalıma girmiştim resmenİşte görmek istediğim yorum
Ben ilk üç ay 3 kg alınca toplamda 20 falan alcam diye korktum da
Yok yok ben de dalgalandım da duruldumBen o 3 kiloyu alınca bunalıma girmiştim resmenama dikkat ettim yani yedim ama sağlıklı şeylerden yedim siz de öyle yapın ve çok yürüyüş yaptım evde spor yaptım videolarla şuan da tartıda birkaç kilo fazlalığım var ama her kıyafetim oluyor
Günümüz aynıymış3 kilo aldıktan sonra yediklerime dikkat etmeye başladım, umarım toplamda 12 kilodan fazla almadan bitirebilirim
3 kilonun 2 sini yüzümden adım ben herhalde ya gıdım falan çıktı komik bir şekilde :) sizin cinsiyet belli oldu mu ben çok meraktayım daGünümüz aynıymış
İlk 12 haftayı 3 kiloyla tamamladım ben de
Salı günü gittim söylemedi doktorum3 kilonun 2 sini yüzümden adım ben herhalde ya gıdım falan çıktı komik bir şekilde :) sizin cinsiyet belli oldu mu ben çok meraktayım da
7 haftada 2 kilo aldımBen de henüz 9. Haftamdayim iki kilo aldım bile ☹☹
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?