• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İlk tüp bebek denemem

bebikoms

Üye
Kayıtlı Üye
6 Mayıs 2021
103
48
13
30
Kızlar ilk tüp bebek denemem.15 embriyom 5. Günde donduruldu. Hepsinin iyi kalite hamilelik vaadeden embriyolar olduğu söylendi. Tutup tutmaması bundan sonra neye bağlı. Transferden sonra şansım sizce nedir

Benimde 5.gun 4 tane kaliteli embriyo donduruldu. Doktor senden umutluyuz dedi ama.ilki bos gebelik oldu dustu.ikinci negatif oldu. Tutup tutmamasi Allahın takdiri nasip kısmet 🤷‍♀️😔

Kızlar ilk tüp bebek denemem.15 embriyom 5. Günde donduruldu. Hepsinin iyi kalite hamilelik vaadeden embriyolar olduğu söylendi. Tutup tutmaması bundan sonra neye bağlı. Transferden sonra şansım sizce nedir
İlk transfer taze transferdi 5.gün embriyosu sonuç negatif oldu. Hamile kalma şansın çok yüksek bu embriyoyla denilmişti. 2.dondurulmuş transfer, çok kaliteli bi embriyo denildi. Şu an o kaliteli embriyo evin içinde oradan oraya geziyor. Darısı başınıza.

Allah nasip etsin demekten başka çare yok. İlaçlarınızı aksatmadan kullanın transfer gününden itibaren dinlenin. Allah hayırlısını versin inşallah 🤲🏻

Tamamen nasip gerisi..
İlk tedavimizde 8 embriyodan 3. Güne sadece iki adet embriyomuz kaldı doktorumuz kalitesi kötü tedaviyi iptal mi etsek dedi benim israrim üzerine iki kalitesiz embriyo transfer edildi ikiz tuttu erken doğumla kaybettim maalesef..

İkinci tedavimizde tek kaliteli embriyo transfer edildi 8. Yılımızda oğlum doğdu çok şükür..

Ben her tedavide çok umutluydum psikolojimi hazırladım tatilimi yaptım hatta dondurulmuş embriyo için doktorumuz iki ay sonra gel dediğinde ben arayıp kendimi hazır hissetmiyorum bir iki ay daha erteleyelim diyip tam hazır olduğumda gittim..
Doktorlar transfer sonrası yatilmasina gerek yok deselerde benim doktorum yatacaksin dedi bol bol dinlendim..
Transfer sonrası ananas,kabak çekirdeği tüketin yazıyordu alakası olduğunu sanmıyorum ama yinede denedim..

Tekrar başlayacağız dondurulmuş transferimiz var zamanını ayarlamaya calisiyorum ki kafamda telaşem olmasın tamamen tedavime odaklanayim..

İnşallah güzel sonuçlar alırsıniz güzel düşünün güzel olsun,biz elimizden geleni yapalım gerisi nasip...

Back
X