Güzel dileklerin için teşekkür ederim canım

Allah bu yoldan geçen herkese yardımcı olsun inşallah ,işte herkesin ki farklı ilerliyor ama dediğin gibi sabir istiyen bişey ,gerçekten şimdiden hissediyorum süreci.
Genetik konusunda başta bende böyle düşünüyordum sonra nedense fikrim değişti. Şimdi benim abilerim var eşimin kardeşi var hepsinin çocukları var . Hepsinin de sağlığı yerinde şükür

teee teyze ve hala amca cocuklarına kadar bakarsak ailede şükür kalıcı hastalık olmadığından ve bunu bizler bildiğimizden ben bir tık geri çekildim bu fikirden ,hemde maddi açıdan biraz öyle düşündüm. Ama gel gör ki eşim aynen de senin gibi düşünüyor mesela eşli genetik yaptıralım işi şansa bırakmayalım diyor.
Aslında bakacak olursak çok haklı bir neden yani ikinize de hak veriyorum

..
Bu arada bizim yaptırma sebebimiz benim pkolu olmam ve eşimde sperm hareketsizlği var onun için gebelik hiç elde edemedim 1 kimyasal gebelik hariç. Ozamanda insülin direncim yoktu ve hormon tedavisi görüyordum. 6 yılın sonunda da karar verdik artık ilk 1-2 senesini salladık biraz bide hep hormonlarımla uğraştım devamlı adetimi düzenlemeye çalıştım öyle bişey ki , pkolusun hadi insülin direnci de olsun okey hadi eşte de problem olsun. Ama bu sefer de rahim kalınlığımda problem oluyor arada. Benimde kafamda birsürü soru işareti var sık diyet yapmama rağmen tutunsun şansım artsın diye yapmadığım şey kalmadı ama gittikce daha da kilo aldım sanki. Tiroidlerim de iyi çalışmadığı için çok fena oldum

..
Öyle işte benimde kafam karışık kimseyle de konuşamıyosun bunları anlatsan kimse anlamıyor

Allah hepimize kolaylık versin sende duamda olcaksın