Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
5.gun embriyolariydi 2 adet transfer edilmisti. 37+0 da dogurdum ve suan 3 aylik ikizlerimİlk denemede olumlu sonuç alanlar kaçıncı gün embriyosu kaç embriyo transfer edildi
5.gun embriyolariydi 2 adet transfer edilmisti. 37+0 da dogurdum ve suan 3 aylik ikizlerim
3cu gün embriyisu 3 embriyo tranfer edildi 29cu haftayız ikizlerimle![]()
Saglikla al kucagina bebislerini canim :) darisi basimiza :)3cu gün embriyisu 3 embriyo tranfer edildi 29cu haftayız ikizlerimle![]()
26 yasindayim. Yasal olarak 2 embriyo transferi yapilmiyo ama doktorla konusabilirsiniz sizde. Bizim maddiyat olarak 1 kere deneme sansimiz vardi 2 embriyo istedik biri tutunamazsa biri tutunur gibi dusunduk rabbim 2 sini de nasip etti cok sukur ikiside yanimda uyuyo. Rabbim sizlere de nasip etsin insallahYaa ne güzelbenim tek embryo transferi olucak yaştan dolayı ne güzel ikisi birden tutunmuş yaşınız kaçtı acaba
26 yasindayim. Yasal olarak 2 embriyo transferi yapilmiyo ama doktorla konusabilirsiniz sizde. Bizim maddiyat olarak 1 kere deneme sansimiz vardi 2 embriyo istedik biri tutunamazsa biri tutunur gibi dusunduk rabbim 2 sini de nasip etti cok sukur ikiside yanimda uyuyo. Rabbim sizlere de nasip etsin insallah
Saglikla al kucagina bebislerini canim :) darisi basimiza :)
Benim 2.gun embriyosu 2 embriyo transfer edildi bekiyorum
Ilk deneme canim sadece 2 gun yattim sayilir 1 tane normal yolla cocugum da var. Kardesi olmadi sebepsiz infertilite denildi o yuzden tup bebege basvurduk. 3.gun agir kaldirmamak yuksege uzanmamak disinda her isimi yaptim aksamina kisa bi dus aldimAnladım canım aynı yaştaymışız bende aynı şekilde düşündüm söyledim doktora ama yaştan ötürü bu aralar yapamıyorlardı onu öyle dedi etkilemez tutunmayı tekte olsa tutunur dedi bakalım tek olacak büyük ihtimal inşallah tutunur canım ilk denemenmydi transfer sonrası neler yaptın
Ilk deneme canim sadece 2 gun yattim sayilir 1 tane normal yolla cocugum da var. Kardesi olmadi sebepsiz infertilite denildi o yuzden tup bebege basvurduk. 3.gun agir kaldirmamak yuksege uzanmamak disinda her isimi yaptim aksamina kisa bi dus aldim
Inş rabbim.sizede nasip eder gerçekten zor süreç ama allah nasib edecekse yatsanda calissanda tepinsende vaktiyse oluyor değilse olmuyor ins sonuç guzel olur sizin icinSaglikla al kucagina bebislerini canim :) darisi basimiza :)
Benim 2.gun embriyosu 2 embriyo transfer edildi bekiyorum
Canim amin insALLAH bende sabirsizlikla bekliyorumInş rabbim.sizede nasip eder gerçekten zor süreç ama allah nasib edecekse yatsanda calissanda tepinsende vaktiyse oluyor değilse olmuyor ins sonuç guzel olur sizin icin
Beklemek çok zor ama tavsiye verecek olursam çok düşünme bol bol dua et dikkatli hafif hareketler yap bide bol bol meyve yeCanim amin insALLAH bende sabirsizlikla bekliyorum
Inan canim ev isi yemek hepsini yapiyorum hareketlerime hic dikkat etmedimBeklemek çok zor ama tavsiye verecek olursam çok düşünme bol bol dua et dikkatli hafif hareketler yap bide bol bol meyve yebelirtide arama sen ne kadar pozitif moralli olursan sonuç o kadar güzel olur bebeklerinin seninle olduğuna inan arada konuş ben böyle yapmıştım ve yaklaşık 20 gün ise gitmedim evde bekledim ama çalışmakta sıkıntı olmuyormuş