İlk tüp bebek denemesi olumlu sonuç alanlar varmı ?

Inan canim ev isi yemek hepsini yapiyorum hareketlerime hic dikkat etmedim :KK43: cok umutsuz olup tutmadi dedigim cok oldu oluyor da :KK43:

Tavsiyelerin icin cok ama cok tesekkur ederim. Bazen karnimi seviyorum konusuyorum bazen de hayir tutmadi diyorum karmasik bir ruh hali icersindeyim :KK43:
Ya bu tedavi de bunları herkes yaşıyordur emin ol ama ev işleri sanıyorum etkilemez ben elektrikli süpürge dışında her işimi yaptım yemeğimi bulasigimi temizliğimi rabbim ol desin herşey oluyor böyle düşünüp moral bozma sen eminim vakti saati geldiyse allahım pozitif sonucu sizede gösterecektir umutsuz olmayın dua edin

Inan canim ev isi yemek hepsini yapiyorum hareketlerime hic dikkat etmedim :KK43: cok umutsuz olup tutmadi dedigim cok oldu oluyor da :KK43:

Tavsiyelerin icin cok ama cok tesekkur ederim. Bazen karnimi seviyorum konusuyorum bazen de hayir tutmadi diyorum karmasik bir ruh hali icersindeyim :KK43:

Zor bir süreç insan bi öyle diyor bi böyle bi ağlıyor bi gülüyor inşallah hepimizin isteği gerçek olacak olumlu düşünmemiz lazım elimizden geldiğince 🙏

Ya bu tedavi de bunları herkes yaşıyordur emin ol ama ev işleri sanıyorum etkilemez ben elektrikli süpürge dışında her işimi yaptım yemeğimi bulasigimi temizliğimi rabbim ol desin herşey oluyor böyle düşünüp moral bozma sen eminim vakti saati geldiyse allahım pozitif sonucu sizede gösterecektir umutsuz olmayın dua edin
Canimmm cok tesekkur ederim insALLAH 7 ekimde bende size guzel haberler veririm :) doktor 8 ekim dedi ama ben 7 ekim pazartesi gunu kosa kosa gidicem kan vermeye :)

Benim ilk tutmustu ama 8 haftalikken kalbi durdu
2. De tuttu 27. Haftadayiz.

Ozel hic bisey yapmadim hatta evde koltuk yeri falan degistirdim ev islerinide yemegide supurgeyide ben yaptim

Hadi ya 🙏 nasip canım her anı ayrı bir zor süreç.İnşallah sağ Salim kucağına alırsın 🙏🙏

Canimmm cok tesekkur ederim insALLAH 7 ekimde bende size guzel haberler veririm :) doktor 8 ekim dedi ama ben 7 ekim pazartesi gunu kosa kosa gidicem kan vermeye :)
1 2 gun cok birsey farketmoyor ben 8ci gun idratda öğrendim ama sen yapma direk kan ver ne olacağı belli olmuyot

1 2 gun cok birsey farketmoyor ben 8ci gun idratda öğrendim ama sen yapma direk kan ver ne olacağı belli olmuyot
Bende olmazsa once idrarda yaparim ayin5 yada 6 gibi ama 2.gun embriyosu nezaman belli olur acaba cunku 5.gun embriyolari erken belli oluyormus

5. gün embriyosu 2 tane transfer edildi. Oğluşlarımı bekliyorum 😊

Bende olmazsa once idrarda yaparim ayin5 yada 6 gibi ama 2.gun embriyosu nezaman belli olur acaba cunku 5.gun embriyolari erken belli oluyormus
Evet öyle 2ci 3cy gün embriyisu en az bir hafta sonra yeni yeni yerleşiyor oda idrara yansımayabilir canım o yüzden negatif olsa moral bozuluyor benim mesela 8ci gun çok sılikti yok gibi hatta ama kanda 151 çıktı ikiz olmasına rağmen yok gibi ikinci çizgi hatta yok diye aglamıştım 😁😁

İlk transfer hamileyim. Kızımızı bekliyoruz 6. Gun emriyosu rahim 1 ay dinlendi sonra oldu transfer. 26 yaşındayım 😍🤲darısı olmayanlara

Merhaba arkadaslar erkek infertilitesi sorunu olup ilk denemesinde hamile olanlar yazabilir mi acaba icimi rahatlatmak istiyorum biraz😔

Back
X